Ajan olayı (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

꧁༺Tozkoparan༻꧂

Altın ok neferi 🖤
Vatandaş
Öncelikle herkezi selamliyorum

Altın ok beni ajanlikla suçladı diyen BULUT SEFA DÖNEMEZ
Yükseklen gençlik patisinin ajani oluğu katlarıni kamuoyuna sunarım

İlk fotada gördüyünüz gibi
Bu ajan ilk öncə aynı günde ayını saat Yükselenden çıkıp Altin ok patisine nəden geldi?

Və 2 ci fotoyada DİKAT edersek Burdada ajan olduğu bildiyi an bana iftira atılar yolari acik diyipde Altin ok Dan aynı saate ayırıp hemen yükselene kecme sebebi ney baska partimi yoktu yani aynı sate aynı günde neden Yükselene giti?

Üçünü fotoya bakarsan yükselende oluğu Və oranin Yönetici oluğunu görürüz Buda bunu gösterir ki Altın ok söylediyi söz hakikadan başka bir şey dildir
Yükselen patisis Altin ok ajan gönderiyi şan kəndisini ele vermişdir

Not. Siz siz olun Altın okla uğraşmayin bence Buda BULUT SEFA DÖNEMEZ gerçek yüzü @BULUT SEFA DÖNEMEZ

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250823_155925.jpg
    Screenshot_20250823_155925.jpg
    50.4 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20250823_160018.jpg
    Screenshot_20250823_160018.jpg
    84.9 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20250823_160759.jpg
    Screenshot_20250823_160759.jpg
    274.5 KB · Görüntüleme: 44

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Sen, sen ol Yükselen Gençlik! Uğraşma, pişman olursunuz.
Burada bir tek ajan varsa o da sensin. Senin ajan olmadığın ne malum? Başka bir RP oyunu açılsa hemen o oyuna gidersin, bu oyunu da kötülersin. iftira atma!

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
Öncelikle herkezi selamliyorum

Altın ok beni ajanlikla suçladı diyen BULUT SEFA DÖNEMEZ
Yükseklen gençlik patisinin ajani oluğu katlarıni kamuoyuna sunarım

İlk fotada gördüyünüz gibi
Bu ajan ilk öncə aynı günde ayını saat Yükselenden çıkıp Altin ok patisine nəden geldi?

Və 2 ci fotoyada DİKAT edersek Burdada ajan olduğu bildiyi an bana iftira atılar yolari acik diyipde Altin ok Dan aynı saate ayırıp hemen yükselene kecme sebebi ney baska partimi yoktu yani aynı sate aynı günde neden Yükselene giti?

Üçünü fotoya bakarsan yükselende oluğu Və oranin Yönetici oluğunu görürüz Buda bunu gösterir ki Altın ok söylediyi söz hakikadan başka bir şey dildir
Yükselen patisis Altin ok ajan gönderiyi şan kəndisini ele vermişdir

Not. Siz siz olun Altın okla uğraşmayin bence Buda BULUT SEFA DÖNEMEZ gerçek yüzü @BULUT SEFA DÖNEMEZ
Bunları net kanıt olarak sayılmaz
Tam olarak bir kanıt değildir Seninki tamamen iftiraya giriyor şu an var mı elinde Ajan olduğuna dair yazışma var mı bilgi uçurduğuna dair kanıtın Kanıt olmadan kimseyi suçlamaya hakkın yok Bunlar kanıt olarak değerlendirilmez

꧁༺Tozkoparan༻꧂

Altın ok neferi 🖤
Vatandaş
Sen, sen ol Yükselen Gençlik! Uğraşma, pişman olursunuz.
Burada bir tek ajan varsa o da sensin. Senin ajan olmadığın ne malum? Başka bir RP oyunu açılsa hemen o oyuna gidersin, bu oyunu da kötülersin. iftira atma!
Burda Rp. Oyunu açan Başkan online bənzəri. Kuran kisələri ünvanlanmalıdır
Amam her nəyse burda kavga kargaşa çıkarmayalım

İsmail bozkaya

Vatandaş
Ayrıca ne biliyorsun biz de merak ediyoruz çünkü elinde Kanıt olmadan birilerini suçluyorsun ya

İsmail bozkaya

Vatandaş
Ajan olduğunu dair elinde net bir kanıt göster Eyvallah diyeceğim o fotoğrafları kanıt olarak sayamazsın

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Sayın iddia sahibi, ileri sürdüğünüz suçlamaların hiçbirininbsomut delil niteliği bulunmamaktadır. Fotoğraf üzerinden yapılan çıkarımlar, hukuken geçerli bir ispat aracı değilir. Bir kişinin aynı gün farklı partilerde bulunmas, tek başına ajanlık yaptıiğını göstermediği gibi tamamen kişisel tercihler çerçevesinde değerlendirilebilir.

Hukukta 'şüpheden sanık yararlanır' ilkesi vardır. Kanıt olmadan, yalnızca varsayımlarla bir kişiye 'ajan' demek iftira niteliği taşır.

İftira atmak da en az suçlamak kadar ciddi bir sorumluluk gerektirir.
Kısacası; ortada ispatlanmış bir gerçek yoktur. Siyasi rekabet adına insanların karalanması, sadece iddia sahibinin güvenilirliğini zedeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...