Altın Ok Medya olarak başlattığımız serideki bu röportajımızda uzun zamandır Altın Ok Partisi'nde bulunan, parti yönetiminde yaptıklarıyla dikkatleri üzerine çeken Berkin Bakırel konuğumuz!
• Aramıza yeni katılan başkanlar için kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Oyun içerisinde siyasi geçmişiniz ve tecrübeleriniz nelerdir?
B: Ben Berkin Bakırel. Bu serüvene 2023 yılında 15. Dönem itibari ile başladım. Başlıca Emektar Lokali Partisi, iki defa Altın Ok Partisi, Asil Türk Partisi ve Milli Gençlik Partisi gibi birçok Partide bulundum.Yöneticilik görevlerinde ve birçok makamda da bulundum.
• Gelecek planlarınız nelerdir? Siyasetteki yerinizi nasıl görüyorsunuz? 56. Dönem de aktif bir şekilde devam etmeyi düşünüyor musunuz?
B: Gelecek planlarım, öncelikle partim olan Altın Ok Partisi'nin siyasi gücüne güç katıp, bu seçimde olduğu gibi diğer seçimlerde de lider parti olmasını sağlamak. Daha sonrasında ise partim ve siz değerli okuyucu ve izleyici başkanlarımın teveccühü ile beni layık gördüğünüz makamlarda yer almaktır. 56. Dönem ve sonraki dönemlerde hayatımda kötü bir durum olmadığı sürece aktif bir şekilde devam edeceğimin teminatını veriyorum.
• Önceki dönemlerde tekrar aktif edilen İttifak Sistemi ve şu an bir ittifaka katılmış olan partiler hakkında görüşleriniz nelerdir?
B: Bence ittifak ve koalisyon sisteminin tekrardan aktif olması çok güzel bir şeydir. Bunun için yönetimi tebrik ederim. İttifaklar hakkında bir yorumda bulunmak istemem çünkü bu yorumu kamuoyuna bırakmak en iyisidir. Çünkü bir parti üyesinin objektif yorum yapması pek mümkün olmuyor.
• Mecliste son yaşanan olaylar hakkında düşünceniz nedir ve yasa tasarısı krizine nasıl bir çözüm önerirsiniz?
B: Yasa tasarısı krizi hakkında yorum yapmak gerekirse, bir vekil arkadaşımız had hududunu aşmış ve kantarın topuzunu kaçırmıştır, bunun cezası verilmiştir. Bunun bir daha tekrarlanmamasını diliyorum.
• Meclis Başkanı ve göreve yeni gelen Bakanlar hakkında düşünceniz nedir sizce makamlarını hak ediyorlar mı?
B: Meclis Başkanı ve Bakanlar umarım görevlerini yerine getirirler de, geçen dönemki gibi krizlere yol açmazlar.
• Oyunda olmasa da olurdu diyebileceğiniz biri ya da birileri var mı? Ayrıca oyunda bir şey değiştirmek isteseydiniz bu ne olurdu?
B: Omurgasız, iki yüzlü, utanmaz ve benzeri kişiler olmasa da olur. Ben bu kişilere isim olarak bakmam. Oyunda değiştirmek isteyeceğim durum parti yöneticilerin üye davet ettikten sonra listenin tekrar başa sarmaması ve forumda tekrardan istifa sekmesi gelmesi veya istifa edilirken istifanın sebeplerinin eklenmesi olurdu.
• İzleyicilere ve oyunculara buradan mesajınız var mıdır? Varsa nedir?
B: Tabii ki de var. Bir oyun için birbirinizin ailevi değerlerine ve insanlığına hakaret, küfür ve tehdit edilmemesidir. Benimle röportaj yaptığınız için teşekkür ederim.
Bir sonraki röportajımızda görüşmek üzere, bize forum dm ve @Muhammed daban @Berkin Bakırel @SEMİH KARAOĞLU @TOMRİS Hesaplarından ulaşabilir, istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar.

Bu Röportaj ve Diğer Yazılarda Emeği Geçenler:
Altın Ok Medya Başkanı: Muhammed daban
Altın Ok Medya Başkan Yardımcısı: Berkin Bakırel
Medyadan Sorumlu İdari Başkan: SEMİH KARAOĞLU
Altın Ok Medya Muhabiri: SiraçDeniz42
Altın Ok Medya Editörü: TOMRİSSS