Bir haftadır gel diyorum gelmiyorBak ilk defa sana katılıyorum işte helal ahmet![]()
Bir haftadır gel diyorum gelmiyorBak ilk defa sana katılıyorum işte helal ahmet![]()
Ne kadar çok seviyorsun irdelemeyi seviyorsun..Seni yüzde 11 faizde durduran şey ne oldu mesela neye göre yüzde 11 faiz demekki sana 1.3 milyar gönderdiler gittin ticaret yaptın büyüttün paranıda daha çok kazandın daha çok ödemen lazım 1.3 milyar kredi çeksen 1 yılda geri ödemesi en kötüsü 2 milyar veya 2.5 milyar bandında oluyor o kadar ödeyeceksin
seni alakadar etmez muroNe kadar çok seviyorsun irdelemeyi seviyorsun..
O zaman tamam.. 🫡seni alakadar etmez muro
Diğer yönetime atmanıza gerek yok başkanım bana atabilirsin bütün parayıHerkese selam,
Zamanında mensup olduğum Altın Ok partisi, bir süre önce tarafıma toplam 1.345.000.000 oyun parası yollamıştır. Ancak bazı nedenlerden ötürü oyunu bırakmış, sonrasında tekrardan oyuna başlamış bulunmaktayım.
Hakka girmemek ve Altın Ok partisine haksızlık olmaması adına parti yönetim kurulunda bulunan @SEMİH KARAOĞLU @Kadirbey ve diğer yönetim kurulu üyelerine;
%11.2 faiz oranıyla toplam 1.500.000.000 oyun parası kendilerine tekrardan gönderilecektir. Günlük limit üzerinden gönderilecek olup, borç ödeme tarihi 01.05.2024 tarihinden itibaren başlayacaktır.
Burada duyurmamın asıl sebebi, herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması ve durumu kayıt altına almaktır.
Altın Ok parti yönetim kuruluna duyurulur. Herkese iyi oyunlar.
Başkanım sen ciddimisin bu borç konusunda ben anlayamadım da?Herkese selam,
Zamanında mensup olduğum Altın Ok partisi, bir süre önce tarafıma toplam 1.345.000.000 oyun parası yollamıştır. Ancak bazı nedenlerden ötürü oyunu bırakmış, sonrasında tekrardan oyuna başlamış bulunmaktayım.
Hakka girmemek ve Altın Ok partisine haksızlık olmaması adına parti yönetim kurulunda bulunan @SEMİH KARAOĞLU @Kadirbey ve diğer yönetim kurulu üyelerine;
%11.2 faiz oranıyla toplam 1.500.000.000 oyun parası kendilerine tekrardan gönderilecektir. Günlük limit üzerinden gönderilecek olup, borç ödeme tarihi 01.05.2024 tarihinden itibaren başlayacaktır.
Burada duyurmamın asıl sebebi, herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması ve durumu kayıt altına almaktır.
Faiz haram haramHerkese selam,
Faiz değil. Alınan bir para var. Hakka girmemek ve emekler için fazladan verilen para. Faiz diye belirtmem yanlış orası öyleFaiz haram haram
Evet ciddiyim. Hayatta en son hatta yapmayacağım şey hakka girmektir. Bana yollanan parayı tekrardan gondermezsem içim rahat etmez.Başkanım sen ciddimisin bu borç konusunda ben anlayamadım da?
Eğer ciddiysen aramızda paranın lafı olmaz bilgin olsun
Sen partiye gel ama unutma başkanım
Bana atabilirsin başkanımEvet ciddiyim. Hayatta en son hatta yapmayacağım şey hakka girmektir. Bana yollanan parayı tekrardan gondermezsem içim rahat etmez.
Başkanım gönderdiğimiz para helal-i hoş olsun hakka girmediniz merak etmeyinEvet ciddiyim. Hayatta en son hatta yapmayacağım şey hakka girmektir. Bana yollanan parayı tekrardan gondermezsem içim rahat etmez.
Durun başkanım aman kadir kalp krizi geçirirBaşkanım gönderdiğimiz para helal-i hoş olsun hakka girmediniz merak etmeyin
Kadir başkan para göndermeyi en son istiyecek kişidir.Durun başkanım aman kadir kalp krizi geçirir