Değerli Başkanonline Ailesi Sakinleri
AltınOk Partisinin bu ay 3.cü Oyun başkanınını gururla ve zevkle söylemekten onur duyuyoruz
Daha ne başarılabilir bilmiyorum ama biz daha iyisini yapana kadar 'EN İYİSİ' Bu.
Bu dönem Oyun Başkanlığı seçiminde partimiz AltınOku 3.kez iktidar partisi ilan ettik.
Seçim yaptık iktidar olduk;
Darbe yapamazlar beceriksizler dediler yaptık
Demokrasi diye kudurup ağladılar yiyorsa referandum yapın dediler
Yaptık kazandık
Bütün makamlara bilmem kaçıncı kez ambargo koyduk meclisinden valisine belediyesine kadar
Döndük darbeciler kaybedecek dediler OB için birdaha oy atmaz bu halk dediler
e yine kazandık
Başarı tesadüf değildir demek ki
Bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyenlere bakarım oyuncu mu diye
Daha çok fırın ekmek yemeleri lazım çoook karşıda rakip makip kalmadı darmadağın edildiler artık AltınOk adı AltınZafer olarak kayıtlara geçecek.
Diriliş İttifakı hepinize tek tek herşeyi öğretecek hiç şüpheniz olmasın bizim karşımızda olanlarda biz istediğimiz sürece buralarda bulunabilecekler sadece
daha önce 2 kez söylediğimizi şimdi 3.kez söylüyorum. Tarafsız bir oyun başkanlığı yapmayacağız .Tamamen taraflı olup Diriliş İttifakı Partileri ve Üyeleri için çabalıyacağız.
Bütün Diriliş İttifakı üyelerine tek tek teşekkür ederiz bu zafer sizin.
(@AG34 , @Kaan_Çelik , @AhmetGn , @Kaan Yüksel , @bayulker ,@Kadir Aydın ,@Coşkun Karaosmanoğlu , @RE0N ve isimsiz kahramanlar)
Bu makama yakışan @Hasanc57 başkanada görevinde başarılar dilerim
Ekli dosyayı görüntüle 17489
AltınOk Partisinin bu ay 3.cü Oyun başkanınını gururla ve zevkle söylemekten onur duyuyoruz
Daha ne başarılabilir bilmiyorum ama biz daha iyisini yapana kadar 'EN İYİSİ' Bu.
Bu dönem Oyun Başkanlığı seçiminde partimiz AltınOku 3.kez iktidar partisi ilan ettik.
Seçim yaptık iktidar olduk;
Darbe yapamazlar beceriksizler dediler yaptık
Demokrasi diye kudurup ağladılar yiyorsa referandum yapın dediler
Yaptık kazandık
Bütün makamlara bilmem kaçıncı kez ambargo koyduk meclisinden valisine belediyesine kadar
Döndük darbeciler kaybedecek dediler OB için birdaha oy atmaz bu halk dediler
e yine kazandık
Başarı tesadüf değildir demek ki
Bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyenlere bakarım oyuncu mu diye
Daha çok fırın ekmek yemeleri lazım çoook karşıda rakip makip kalmadı darmadağın edildiler artık AltınOk adı AltınZafer olarak kayıtlara geçecek.
Diriliş İttifakı hepinize tek tek herşeyi öğretecek hiç şüpheniz olmasın bizim karşımızda olanlarda biz istediğimiz sürece buralarda bulunabilecekler sadece
daha önce 2 kez söylediğimizi şimdi 3.kez söylüyorum. Tarafsız bir oyun başkanlığı yapmayacağız .Tamamen taraflı olup Diriliş İttifakı Partileri ve Üyeleri için çabalıyacağız.
Bütün Diriliş İttifakı üyelerine tek tek teşekkür ederiz bu zafer sizin.
(@AG34 , @Kaan_Çelik , @AhmetGn , @Kaan Yüksel , @bayulker ,@Kadir Aydın ,@Coşkun Karaosmanoğlu , @RE0N ve isimsiz kahramanlar)
Bu makama yakışan @Hasanc57 başkanada görevinde başarılar dilerim

Ekli dosyayı görüntüle 17489