AltınOk Gururla Sunar V3 (1 Kişi İçeride)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Değerli Başkanonline Ailesi Sakinleri

AltınOk Partisinin bu ay 3.cü Oyun başkanınını gururla ve zevkle söylemekten onur duyuyoruz

Daha ne başarılabilir bilmiyorum ama biz daha iyisini yapana kadar 'EN İYİSİ' Bu.

Bu dönem Oyun Başkanlığı seçiminde partimiz AltınOku 3.kez iktidar partisi ilan ettik.

Seçim yaptık iktidar olduk;
Darbe yapamazlar beceriksizler dediler yaptık
Demokrasi diye kudurup ağladılar yiyorsa referandum yapın dediler
Yaptık kazandık
Bütün makamlara bilmem kaçıncı kez ambargo koyduk meclisinden valisine belediyesine kadar
Döndük darbeciler kaybedecek dediler OB için birdaha oy atmaz bu halk dediler

e yine kazandık

Başarı tesadüf değildir demek ki ;)

Bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyenlere bakarım oyuncu mu diye :)

Daha çok fırın ekmek yemeleri lazım çoook karşıda rakip makip kalmadı darmadağın edildiler artık AltınOk adı AltınZafer olarak kayıtlara geçecek.

Diriliş İttifakı hepinize tek tek herşeyi öğretecek hiç şüpheniz olmasın bizim karşımızda olanlarda biz istediğimiz sürece buralarda bulunabilecekler sadece :)

daha önce 2 kez söylediğimizi şimdi 3.kez söylüyorum. Tarafsız bir oyun başkanlığı yapmayacağız .Tamamen taraflı olup Diriliş İttifakı Partileri ve Üyeleri için çabalıyacağız.

Bütün Diriliş İttifakı üyelerine tek tek teşekkür ederiz bu zafer sizin.
(@AG34 , @Kaan_Çelik , @AhmetGn , @Kaan Yüksel , @bayulker ,@Kadir Aydın ,@Coşkun Karaosmanoğlu , @RE0N ve isimsiz kahramanlar)

Bu makama yakışan @Hasanc57 başkanada görevinde başarılar dilerim 🌹

Ekli dosyayı görüntüle 17489

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Başta Ailem altın ok partisi ve diriliş ittifakını. Her bir üyesine emekleri ve azimi için teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.

Bizi destekleyen yanımızda olan herkese çok çok teşekkürler

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Önemli olanın gösteriş değil istikrar olduğunu herkes bizimle anladı “Bu kaç oldu sayamadım” diye naralar atan 999999 parti birleşen arkadaşlar utanır mı sanmam herkesin eline emeğine sağlık dostlar menfaat değil dostluk kazanacak dedik öyle de oldu DİRİLİŞ gururla sunar 😉

BYSARIKSIZ-ERTUĞRUL

Her yeri, Her seçimi kazanan partinin mensubu
Vatandaş
Artık bizim kendi kendimize bir dur deme vaktimiz geldi. Ayıp denen birşey var. Sanki başka parti yok, başka ittifak yok koca oyunda

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
Değerli Başkanonline Ailesi Sakinleri

AltınOk Partisinin bu ay 3.cü Oyun başkanınını gururla ve zevkle söylemekten onur duyuyoruz

Daha ne başarılabilir bilmiyorum ama biz daha iyisini yapana kadar 'EN İYİSİ' Bu.

Bu dönem Oyun Başkanlığı seçiminde partimiz AltınOku 3.kez iktidar partisi ilan ettik.

Seçim yaptık iktidar olduk;
Darbe yapamazlar beceriksizler dediler yaptık
Demokrasi diye kudurup ağladılar yiyorsa referandum yapın dediler
Yaptık kazandık
Bütün makamlara bilmem kaçıncı kez ambargo koyduk meclisinden valisine belediyesine kadar
Döndük darbeciler kaybedecek dediler OB için birdaha oy atmaz bu halk dediler

e yine kazandık

Başarı tesadüf değildir demek ki ;)

Bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyenlere bakarım oyuncu mu diye :)

Daha çok fırın ekmek yemeleri lazım çoook karşıda rakip makip kalmadı darmadağın edildiler artık AltınOk adı AltınZafer olarak kayıtlara geçecek.

Diriliş İttifakı hepinize tek tek herşeyi öğretecek hiç şüpheniz olmasın bizim karşımızda olanlarda biz istediğimiz sürece buralarda bulunabilecekler sadece :)

daha önce 2 kez söylediğimizi şimdi 3.kez söylüyorum. Tarafsız bir oyun başkanlığı yapmayacağız .Tamamen taraflı olup Diriliş İttifakı Partileri ve Üyeleri için çabalıyacağız.

Bütün Diriliş İttifakı üyelerine tek tek teşekkür ederiz bu zafer sizin.
(@AG34 , @Kaan_Çelik , @AhmetGn , @Kaan Yüksel , @bayulker ,@Kadir Aydın ,@Coşkun Karaosmanoğlu , @RE0N ve isimsiz kahramanlar)

Bu makama yakışan @Hasanc57 başkanada görevinde başarılar dilerim 🌹

Ekli dosyayı görüntüle 17489

Yakında pıçağı takarsınız birbirinize 😄 ilk önce kendi altınok partini övüp ayıp olmasın diye sonra ittifak yağlamaca 😄😄