E
yok yok kaybediyoruz hahshajshahsbsBaşkanım @P A R G A L I Kazanıyoruz yazacaktır. Klavye hatası olmuştur.
Semih nelerle uğraşıyon sen yine adana felanyok yok kaybediyoruz hahshajshahsbs
yaw herkesin medyası var diye medya açtım kendime baktım resmi medya olmuşuzSemih nelerle uğraşıyon sen yine adana felan
Şablon felan ayarla olmaz böyleyaw herkesin medyası var diye medya açtım kendime baktım resmi medya olmuşuz
Aaaa farkındamisiniz kabullendiniz mi afferin sizeyok yok kaybediyoruz hahshajshahsbs
hallederiz taraflı haberler icin hazırda bekleyinŞablon felan ayarla olmaz böyle
şakadan da anlamıyor nesin senAaaa farkındamisiniz kabullendiniz mi afferin size
Sizin takip sistemleri gene problemli o zaman şakaysada bi şu sistemi tutturamadinizşakadan da anlamıyor nesin sen
gel sen takip et maaş bağlayalımSizin takip sistemleri gene problemli o zaman şakaysada bi şu sistemi tutturamadiniz
Git kendine bağla sen maaşıgel sen takip et maaş bağlayalım
Aaaa farkındamisiniz kabullendiniz mi afferin size
Aramızda kalsın kaybediyoruz...Bu secim tam tersi yapalim herseyi en az oy alan baskan olsun
@AVNİ (V2)
0.2 prnckAramızda kalsın kaybediyoruz...
Göz önünde olacağım diye benden prim kasmaya çalışma emirhan seni bir dahakine arayarak uyarırımDalga gectim saka anlamışlar