1
1EN
Ziyaretçi
Grubu patlatmak neymiş Sana bunun bedenini ağır ödeteceğim gruba gelip her şeyi değiştirip silip üyeleri de atıp bunun bedenini ağır ödeyeceksin @ArdaTermi
PuhahahahahahhahahahahahahhabaBBBBBBababBabagahabaghabsbahah nasıl olcak ay çok güldümGrubu patlatmak neymiş Sana bunun bedenini ağır ödeteceğim gruba gelip her şeyi değiştirip silip üyeleri de atıp bunun bedenini ağır ödeyeceksin @ArdaTermi
Yanındayız Eno saldıralım hemenGrubu patlatmak neymiş Sana bunun bedenini ağır ödeteceğim gruba gelip her şeyi değiştirip silip üyeleri de atıp bunun bedenini ağır ödeyeceksin @ArdaTermi
arda sen hain bir ajansınPuhahahahahahhahahahahahahhabaBBBBBBababBabagahabaghabsbahah nasıl olcak ay çok güldüm
Bedelini ödeyeceksin ardaaaPuhahahahahahhahahahahahahhabaBBBBBBababBabagahabaghabsbahah nasıl olcak ay çok güldüm
#enomadokunmaPuhahahahahahhahahahahahahhabaBBBBBBababBabagahabaghabsbahah nasıl olcak ay çok güldüm
Arda konuş hakkını savunPuhahahahahahhahahahahahahhabaBBBBBBababBabagahabaghabsbahah nasıl olcak ay çok güldüm