Artık Yeter!!! (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan H Ü S E Y İ N
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Ailesi herkesi saygıyla selamlıyorum ben daha önce bir konu açmıştım bilecik şehrinde belediye başkanı yok vali atayacak yazıyor ve vali inaktif dediğimde @Mahmut yöneticimiz bana bu şahıs 3 gün sonra daha dönmezse gereken yapılacak demişti şimdi lütfen gerekeni yapmanızı istiyorum artık yeter bu duruma el atın!!!!!!!!

!!!!!! Lütfen Artık Bu İşi Çözün !!!!!!!!

U

ugur3301

Ziyaretçi
Ben 3 gün yokum diye hemen atıldım ve 16 gün seçme ve seçilme engeli yedim. Ona hakta tanınmış 😅

G

Gonca

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Ailesi herkesi saygıyla selamlıyorum ben daha önce bir konu açmıştım bilecik şehrinde belediye başkanı yok vali atayacak yazıyor ve vali inaktif dediğimde @Mahmut yöneticimiz bana bu şahıs 3 gün sonra daha dönmezse gereken yapılacak demişti şimdi lütfen gerekeni yapmanızı istiyorum artık yeter bu duruma el atın!!!!!!!!

İlgili kişinin valiliği düşmüştür.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

Sakin ol dostum, hatırlatsan düşürürdük zaten…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...