Asil Türk İttifaklar Hakkında Açıklama (1 Kişi İçeride)

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Malumunuz üzere dün ve bu gün yaşanan olaylar neticesinde ittifaklar yeniden gündeme gelmiştir.
Asil Türk yönetimin ricası üzerine geçtiğimiz meclis seçimlerinde ittifak mevzudunu bitirip bireysel olarak devam etme kararı almıştı.53.donem oyun başkanı seçimin de adayımız olmadığı üzere diriliş ittifakı olarak da bir adayı destekledik .Bu vakitten sonrasında tüm partiler de bizimle aynı şekilde düşünce içerisinde olacağına inanarak ittifak mevzusunu son kez bitirdiğimizi Asil Türk Partisi kurucusu olarak ilanen açıklamak isteriz.

Herkese iyi oyunlar.

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Çok şükür abi valla ne olsun mücadeleye devam. Oyun ilk çıktığı zamanlar yüklenmiştim oyunu bende o zamanlar çok kimse yoktu. Zaten eskilerden kimse kalmamış bir sen bir de mesut kalmıştı. Mesut da silmiş forum hesabını gördüm üzüldüm valla. Sen de zaten hatırlamazsın abi beni 😄

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Çok şükür abi valla ne olsun mücadeleye devam. Oyun ilk çıktığı zamanlar yüklenmiştim oyunu bende o zamanlar çok kimse yoktu. Zaten eskilerden kimse kalmamış bir sen bir de mesut kalmıştı. Mesut da silmiş forum hesabını gördüm üzüldüm valla. Sen de zaten hatırlamazsın abi beni 😄
Vallahi hatirlamadim kusura bakma kullanıcı adın da tanıdık gelmedi