ATBP MEDYA’nın Değerli Okurları Hepiniz Hoşgeldiniz Bugünki Konuğumuz 50.Dönem Adalet Bakanı Sayın A R D A
1. Soru: Bizlere kendinizi tanıtır mısınız?
Adım Arda, 18 yaşındayım. Mesleğim otobüs muavinliği ve çiftçilik.
2. Soru: Oyun içerisinde gelmek istediğiniz mevki nedir?
Sayın parti başkanım bana hangi makamı uygun görürse o makama gelirim. Ancak oyun başkanı olmak her zaman hayalimdir.
3. Soru: Gündemde yaşanan olayların seçimlere olan etkileri neler olabilir?
Oyunu oynayan kişiler üzerinde etkisi olabilir. Seçme ve seçilme kanunundaki değişiklikleri işleyiş açısından doğru bulmuyorum.
4. Soru: Parti içerisindeki işleyişten memnun musunuz?
Evet, memnunum. İşleyişte ne bir eksik ne de bir fazlalık var.
5. Soru: Yeni gelen şehir özellikleri ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyiz?
Şu an açılmadığı için bir şey diyemem. İnşallah güzel ödüller kazandırır.
6. Soru: Seçme ve Seçilme Kanunu’nda yapılan değişiklikler hakkındaki düşünceleriniz neler?
Seçme ve seçilme kanunundaki değişiklikleri işleyiş açısından doğru bulmuyorum.
7. Soru: Parti içinde en değer verdiğiniz kişi veya kişiler kimler?
Başta Halil abim, Niko abim ve canım Yusuf Atam abim benim için çok değerlidir.
8. Soru: Parti yöneticileri hakkında düşüncelerinizi alabilir miyiz? Özellikle Xelil Xelilzade ve Niko23 hakkında.
İkisi de partiyi çok güzel yönetiyor. İnşallah böyle devam ederler ve ikisi de aramızdan ayrılmaz.
9. Soru: Parti içerisindeki dayanışma hakkında düşünceleriniz neler?
Herkes birbirine yardım ediyor; para, VIP ve adalet konusunda birlik ve beraberlik var. Daha ne olsun!
10. Soru: Parti içerisinde birilerine arka çıkıldığını veya taraf tutulduğunu düşünüyor musunuz?
Partimizde hiç kimseye arka çıkılmıyor ve taraf tutulmuyor. Herkes eşittir bu partide.
11. Soru: Hobileriniz neler?
Otobüs sürmek ve para saymak!
12. Soru: Kişisel olarak sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleriniz neler?
Maalesef, bir cevabım yok.
13. Soru: Partimizde olmasını istediğiniz etkinlik veya kural var mı?
Eski üyelerin partiye geri dönmemesi bence daha güzel olur. En azından kavga ve kargaşa çıkmaz.
14. Soru: Bulunduğumuz ay içerisinde başkanlık ve vergi puanlarına ilişkin hedefleriniz nelerdir?
Vergiyi 100.000.000 yapmak isterim. Başkanlık için ise 1.000.000 puan yeterli bence.
15. Soru: Bir sonraki seçim döneminde elde etmek istediğiniz makam nedir?
Parti başkanımız hangisini seçerse o. Ancak oyun başkanı olmak isterim!
16. Soru: Azerbaycan ve Türkiye ilişkileri hakkında düşünceleriniz neler?
Tek millet, iki devlet.
17. Soru: Yaşadığınız yer neresi?
Otobüs yatağı! (81 ilde hizmetinizdeyiz daima.)
18. Soru: Hangi futbol takımını tutuyorsunuz?
Tek lider: Galatasaray.
19. Soru: TV’de takip ettiğiniz dizi veya program var mı?
Uzak Şehir.
20. Soru: Partimizde en sevmediğiniz başkanımız kimdir?
Aysabarbey Başkanımız.
21. Soru: Neden partide çoğu kişi sizi sevmiyor veya istemiyor fakat yönetim sizin için olumsuz bir karar almıyor?
Bu atasözüyle cevaplayayım: “Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.” Doğruları söylüyorum, bu yüzden sevilmiyorum. İnsanlar hatalarını kabullenmiyor, bu nedenle parti üyeleriyle aram iyi olmayabilir. Ancak bana inanan birkaç kişi var. Sağ olsun, yönetimden de birkaç kişi arkamda.
Katılımları İçin A R D A Başkanımıza Buradan Teşekkür Ediyoruz
1. Soru: Bizlere kendinizi tanıtır mısınız?
Adım Arda, 18 yaşındayım. Mesleğim otobüs muavinliği ve çiftçilik.
2. Soru: Oyun içerisinde gelmek istediğiniz mevki nedir?
Sayın parti başkanım bana hangi makamı uygun görürse o makama gelirim. Ancak oyun başkanı olmak her zaman hayalimdir.
3. Soru: Gündemde yaşanan olayların seçimlere olan etkileri neler olabilir?
Oyunu oynayan kişiler üzerinde etkisi olabilir. Seçme ve seçilme kanunundaki değişiklikleri işleyiş açısından doğru bulmuyorum.
4. Soru: Parti içerisindeki işleyişten memnun musunuz?
Evet, memnunum. İşleyişte ne bir eksik ne de bir fazlalık var.
5. Soru: Yeni gelen şehir özellikleri ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyiz?
Şu an açılmadığı için bir şey diyemem. İnşallah güzel ödüller kazandırır.
6. Soru: Seçme ve Seçilme Kanunu’nda yapılan değişiklikler hakkındaki düşünceleriniz neler?
Seçme ve seçilme kanunundaki değişiklikleri işleyiş açısından doğru bulmuyorum.
7. Soru: Parti içinde en değer verdiğiniz kişi veya kişiler kimler?
Başta Halil abim, Niko abim ve canım Yusuf Atam abim benim için çok değerlidir.
8. Soru: Parti yöneticileri hakkında düşüncelerinizi alabilir miyiz? Özellikle Xelil Xelilzade ve Niko23 hakkında.
İkisi de partiyi çok güzel yönetiyor. İnşallah böyle devam ederler ve ikisi de aramızdan ayrılmaz.
9. Soru: Parti içerisindeki dayanışma hakkında düşünceleriniz neler?
Herkes birbirine yardım ediyor; para, VIP ve adalet konusunda birlik ve beraberlik var. Daha ne olsun!
10. Soru: Parti içerisinde birilerine arka çıkıldığını veya taraf tutulduğunu düşünüyor musunuz?
Partimizde hiç kimseye arka çıkılmıyor ve taraf tutulmuyor. Herkes eşittir bu partide.
11. Soru: Hobileriniz neler?
Otobüs sürmek ve para saymak!
12. Soru: Kişisel olarak sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleriniz neler?
Maalesef, bir cevabım yok.
13. Soru: Partimizde olmasını istediğiniz etkinlik veya kural var mı?
Eski üyelerin partiye geri dönmemesi bence daha güzel olur. En azından kavga ve kargaşa çıkmaz.
14. Soru: Bulunduğumuz ay içerisinde başkanlık ve vergi puanlarına ilişkin hedefleriniz nelerdir?
Vergiyi 100.000.000 yapmak isterim. Başkanlık için ise 1.000.000 puan yeterli bence.
15. Soru: Bir sonraki seçim döneminde elde etmek istediğiniz makam nedir?
Parti başkanımız hangisini seçerse o. Ancak oyun başkanı olmak isterim!
16. Soru: Azerbaycan ve Türkiye ilişkileri hakkında düşünceleriniz neler?
Tek millet, iki devlet.
17. Soru: Yaşadığınız yer neresi?
Otobüs yatağı! (81 ilde hizmetinizdeyiz daima.)
18. Soru: Hangi futbol takımını tutuyorsunuz?
Tek lider: Galatasaray.
19. Soru: TV’de takip ettiğiniz dizi veya program var mı?
Uzak Şehir.
20. Soru: Partimizde en sevmediğiniz başkanımız kimdir?
Aysabarbey Başkanımız.
21. Soru: Neden partide çoğu kişi sizi sevmiyor veya istemiyor fakat yönetim sizin için olumsuz bir karar almıyor?
Bu atasözüyle cevaplayayım: “Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.” Doğruları söylüyorum, bu yüzden sevilmiyorum. İnsanlar hatalarını kabullenmiyor, bu nedenle parti üyeleriyle aram iyi olmayabilir. Ancak bana inanan birkaç kişi var. Sağ olsun, yönetimden de birkaç kişi arkamda.
Katılımları İçin A R D A Başkanımıza Buradan Teşekkür Ediyoruz