ATBP MEDYA - Aysabarbey’den Şok Açıklamalar! Buradaki Adalet Düzenini Öğrendiyseniz Sizlerde Aynısını Yapın" İçimize Birilerini Yollamaktan Vazgeçin! (1 Kişi İçeride)

ATBP MEDYA

Atatürk’ün İzinde Doğru Haber Tarafsız Yayıncılık
Vatandaş
1. Soru: Bizlere kendinizi tanıtır mısınız?

Benim Adım Muhammed Aysabar
yaşım 27 Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü Mezunu Basın Ve Sosyal Medya Temsilcisi Görevindeyim.

2. Soru: Oyun İçerisinde Gelmek İstediğiniz Mevki Nedir?

Oyun İçerisinde Kara Kuvetleri Komutanlığı İlk Hedefim Sonrası Ekonomi En Son Hedefim Oyun Başkanlığı

3. Soru: Gündemde yaşanan olayların seçimlere olan etkileri neler olabilir?

Bizim Partinin Duruşu Belli Tavrı Ve Oyun İçerisinde Yapmış Olduğu Etki Belli.Biz Sayı Olarak İlk Üçte Olan Partilerden Biraz Sayı Olarak Az Olsakta Seçimlerde İstediğimiz Başarıyı Elde Edebilmenin Kolay Olduğunu Düşünüyorum.

4. Soru: Parti İçerisindeki İşleyişten Memnunmusunuz?

Partimizin İçerisinde Adaletli Dağılım Olduğuna Kesin Ve Net Bir Şekilde İfade Edebilirim.Diğer Partilerin Bizim Partimiz İçerisinde Bu İşleyişin Nasıl Gittiğini Öğrenmek Amacıyla İçte Yıkma Çabalarını Görüyor Onlara Buradan Şunu Söylemek İstiyorum"Buradaki Adalet Düzenini Öğrendiyseniz Sizlerde Aynısını Yapın" İçimize Birilerini Yollamaktan Vazgeçin!

5.Soru:
Yeni gelen şehir özellikleriyle beraber valisi olduğunuz Iğdır şehrine hangi yenilikleri getirmeyi planlıyorsunuz?

İlk Önce Kültür Sanat Sonrasında Tarım Sırayla aylık yatırımları genel olarak belli bir sırayla yapmayı tercih edeceğim

6.Soru: Parti içinde en değer verdiğiniz kişi veya kişiler kimler

Beni bir gece yarısı davet edip partiye alan xəlil
Sonrasında Onur Abi Mustafa abi Niko

7.Soru:
Parti yöneticileri hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyiz?
Özelliklede Xelil Xelilzade ve Niko23 hakkında

Parti Yöneticileri Hakkında Açık Açık Şunu Söylemek İstiyorum.
Xəlil Tam Bir Lider Her Türlü Sorumluluğunu Alır Çözüm Bulmaya Çalışır Adeletli Karar Vermek İlk Önceliği.

Niko Biraz Sinirli Yapısı Olsa Parti İçerisinde Herkese Nasıl Gelişim Yapabilir Bağımsız Bir Şekilde Oyuna Para Yatırımı Yapılmasa Bile Güçlenip Sıralama Almanın Yollarını Gösteriyor Bu Konuda Kendilerine Teşekkür Ederim.

8.Soru:
Parti içi ödüllerimiz adil ve yeterli dağıtılıyormu sizce?

Sorular İçerisinde Şunu Söylemiştim Adalet Gelişim Konusunda Gayet Yeterli Destekler.
Mali Olarak Eksik Kalan Gelişim İçerisinde Olan Kişilerin Desteklenmesi Güzel İlerliyor.

9.Soru: Parti içerisindeki dayanışma hakkında düşünceleriniz neler?

herkesle iletişimimiz güzel aile ortamı var adeta oyun içerisindeki işleyiş hakkında bilgilendirmeler olsun vergi işlerini yapma konusunda işleyiş harika

10.Soru: Parti içerisinde birilerine arka çıkıldığını veya taraf tutulduğunu düşünüyor musunuz?

Parti İçerisinde Taraflı Bir Durum Bir Arka Kollanma Gibi Bir Durum Söz Konusu Olamaz
Bizlere Tam Anlamıyla Gerekli Yardımı Eşit Bir Şekilde Dağıtım Yapılan Bir Yerde Tarafçılık Olamaz.

11. Soru:
Hobileriniz Neler?

Bisiklet Turu Atmak Müzik Dinlemek Arkadaşlarımla Vakit Geçirmek

12. Soru Kişisel olarak sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikler neler?

Ben Aşırı Sinirli Bir yapım var karşımdaki kişiyi anlamadan dinlemeden asıp kesmişliğim var.
Kişi Analizi Konusunda İyi Olduğumu Düşünüyorum
kimler ile dostluk kimler ile arkadaşlık edilir edilmez veya ilerleyen zamanlarda neler yapabilir bunu öngörü sayemde az zararla kurtulmayı seviyorum.

13.Soru: Partimizde Olmasını İstediğiniz Etkinlik veya kural var mı?

Hayır yok.

14.Soru Bulunduğumuz ay içerisinde başkanlık ve vergi puanlarına ilişkin hedefleriniz nelerdir?

başkanlık puan hedefim bu ay 2.2 m milyon vergi puanımda 200 milyon üstüne çıkmak

15.Soru: Bir Sonraki Seçim Döneminde elde etmek istediğiniz makam nedir?

Hedefim Olan Ekonomi Veya Kara Kuvvetleri için çalışmak partimizde bunu uygun görürse o makamlardan birini almak

16.Soru: Azerbaycan ve Türkiye ilişkileri hakkında düşünceleriniz neler?

gerek ekonomik gerek sosyolojik olarak hükümetler arasında yapılan çalışmaların ülkelerimiz adına ilerleyen zamanlarda olumlu yönlerini göreceğimizden şüphe duymuyorum

17. Soru
: yaşadığınız yer neresi

İzmir De yaşıyorum

18.Soru hangi futbol takımını tutuyorsunuz

Beşiktaş’lıyım

19. Soru: TV’de takip ettiğiniz dizi veya program var mı?

Uzak Şehir Annem Ankara Güldür Güldür ÇGH2

20.Soru: A R D A Başkanımızı hangi sebepten dolayı sevmiyorsunuz?

ukala tavırları nerede durmasını bilmemesi beni çıldırtıyor

21.Soru:
Hangi sebepten dolayı bu kadar sinirlisiniz?

Genel Olarak Yaşanmışlıklardan Dolayı

Son olarak oyun hakkında neler düşünüyorsunuz hangi tür yeniliklerin olmasını istiyorsunuz?

oyun içi grafikleri çok basit bunlar iyileştirebilir iyi bir seviyeye getirilebilinir.Bireysel İşlerin ve ikili işlerin ayrı olup daha fazla iş kolu eklenmesi gerekli bence

Katılımları İçin Aysabarbey başkanımıza teşekkür ederiz.

ATBP MEDYA EKİBİ

isimsiz

Yeni dönem başlıyor, birlikte güçlü olalım!
Vatandaş
ATBP Partisi'nin oyun içerisindeki adaletli ve sağlam işleyişi, üyelerinin desteğiyle her geçen gün daha da güçlenmektedir. Aysabarbey'in partimiz hakkındaki olumlu düşünceleri, ekibimizin doğru yolda olduğunun bir kanıtıdır. Her üyenin katkısı, ATBP'yi zirveye taşımakta ve topluluk içerisinde güçlü bir aile ortamı yaratmaktadır. Liderlerimizden Xəlil Bey'in adaletli yönetim anlayışı ve Niko Bey'in stratejik bakış açısı, başarılarımızın temel taşlarıdır. ATBP'nin oyun içindeki misyonu ve vizyonu, sadece bir oyun liderliği değil, aynı zamanda güçlü bir dayanışma ruhunun temsilidir. Aysabarbey'in belirttiği gibi, bizler birlik ve adaletle hareket eden bir topluluğuz, bu nedenle gelecekteki başarılarımız kaçınılmazdır.