1. Soru: Bizlere kendinizi tanıtır mısınız?
İsmim Cebrayılov Budaq, Bakü, Azerbaycan'lıyım ve şu anda Bakü'de vergi okuyorum
2. Soru: Oyun İçerisinde Gelmek İstediğiniz Mevki Nedir?
Oyunda gelmek istediğim pozisyon Ekonomi Bakanı ve ardından Oyun Başkan belki de bu okuduğum yere bağlıdır
3. Soru: Gündemde yaşanan olayların seçimlere olan etkileri neler olabilir?
Herkes çok iyi bilir ki, Xalil Xalilzade Devlet Başkanı'nın başkanlığı sırasında çok iyi bir başkanlık vardı ve ben de partimizin başkanlarından Niko'yla birlikteydim.
4. Soru: Parti İçerisindeki İşleyişten Memnunmusunuz?
Partimiz her geçen gün büyüyor ve ben bundan çok memnunum ki burada hem Azerbaycan Türk kardeşliği çok iyi hem de net.
5.Soru: Yeni gelen şehir özellikleriyle beraber mecliste temsil etmiş olduğunuz Samsun şehrine hangi yenilikleri getirmeyi planlıyorsunuz?
Samsun'daki ilk senatoya ve tarıma çok ilgili bir şekilde bakacağım çünkü herkesin bizden memnun olması ve sorun yaşamaması için halkımızın ekonomik ve gıda açısından büyümesine bakmamız gerekiyor.
6.Soru: Parti içinde en değer verdiyin kişi veya kişiler kimler?
51.Dönem Cumhurbaşkanımız Sayın Xalil Xalilzade
Oyun Hakimimiz Sayın Niko_23
51.Dönem İstanbul Milletvekilimiz Sayın Arda Ulaş ATEŞ
Hepsi Korkusuz ve Asil duruşlarıya ön plana çıkıyor.
7.Soru: Parti yöneticileri hakkında düşüncelerinizi ala bilirmiyiz? Özelliklede Xelil Xelilzade ve Niko23 hakkında?
Niko ve Xalil Başkan, en önemlisi bu Partide, Azerbaycan Türkleri’nin bu oyuna gelmek için yapacak çok büyük işleri var ve onlara buradan teşekkür ediyorum.
8.Soru: Parti içi ödüllerimiz adil ve yeterli dağıtılıyormu sizce?
Evet sorunsuz ve şartsız
9.Soru: Parti içerisindeki dayanışma hakkında düşünceleriniz neler?
Bir kez daha söylemek isterim ki, Azerbaycan Türk Kardeşliği bu partidedir ve kendini iyi ve güzel bir şekilde gösterecektir!
10.Soru Parti içerisinde birilerine arka çıkıldığını veya taraf tutulduğunu düşünüyor musunuz?
Partimiz Kardeşlik şeklinde kurulmuş ve yönelimi o yönde biz kimseyi kimseden ayırmıyoruz.
11.Soru: Hobileriniz Neler?
Hobi Sporum MMA'dan Dünya ve Avrupa Şampiyonuyum, birkaç tür savaş kazandım ve gençlere mutlu bir yaşam ve spor veriyorum
12.Soru: Kişisel olarak sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleriniz neler?
Şahsen ben çok milliyetçi bir şekilde tanıdığım Türk milletim için her şeyi yapıyorum ve hatta Karabağ'da Kadim'in Azerbaycan topraklarından Türk düşmanları tarafından kurtarılması için yapılan 44 günlük savaşa dahil oldum, Türk Kardeşlerimize sadece savaş boyunca bizi birleştirmekle kalmadıkları ve her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum
13.Soru: Partimizde Olmasını İstediğiniz Etkinlik veya kural var mı?
Partimizde her şey olması gerektiği şekilde hareket ediyor. Eklenmesini istediğim bir şey yoktur.
14.Soru: Bulunduğumuz ay içerisinde başkanlık ve vergi puanlarına ilişkin hedefleriniz nelerdir?
Şu anda 4 milyon vergi puanım var ve bu ay sadece 20 milyonun üzerine çıkmak istiyorum
15.Soru: Bir Sonraki Seçim Döneminde elde etmek istediğiniz makam nedir?
Allah izin verirse gelecekte ya Milletvekili ya da Ekonomi Bakanı olmayı düşünüyorum
16.Soru: Azerbaycan ve Türkiye ilişkileri hakkında düşünceleriniz neler?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
🫡
Azerbaycanlı olduğum için gurur duyuyorum 🫡
Azerbaycan'ı Yaşa Türkiye'yi Yaşa Kardeşliğimiz!
17.Soru: yaşadığınız yer neresi
Bakü, Azerbaycan’ın Başkenti
18.Soru: hangi futbol takımını tutuyorsunuz
Azerbaycan’dan Karabağ Futbol Takımı
Türkiye'den Galatasaray Kulübü 🫡
19.Soru: TV’de takip ettiğiniz dizi veya program var mı?
Evet, bir Kurtlar Vadisi var, bir çukur var, bir Deha var, en sevdiğim Türk filmlerinden biri.
20.Soru: Partimizde en sevmediğiniz başkanımız hangisidir?
Sevmediğim bir başkan yok çünkü 9. soruda söylediğimiz gibi bir kardeş gibiyiz ve eğer Allah izin verirse hepimiz yolumuza devam edeceğiz.
Hepinizi çok seviyorum, Benim güzel kalbim ve cesur Türk halkı, Azerbaycan Türk Birliği Partisi ve bu güzel Medya TV'yi yarattığınız için çok teşekkür ediyorum ve ardından medya hayatınızda büyük gelişmeler diliyorum.
SAYGIYLA 51. Dönem Samsun Milletvekili Cebrayılov Budaq 🫡
Katılımları İçin Partimizin Üyesi Cebrayılov Budaq Başkanımıza Buradan Teşekkür Ediyoruz.
ATBP MEDYA EKİBİ
İsmim Cebrayılov Budaq, Bakü, Azerbaycan'lıyım ve şu anda Bakü'de vergi okuyorum
2. Soru: Oyun İçerisinde Gelmek İstediğiniz Mevki Nedir?
Oyunda gelmek istediğim pozisyon Ekonomi Bakanı ve ardından Oyun Başkan belki de bu okuduğum yere bağlıdır
3. Soru: Gündemde yaşanan olayların seçimlere olan etkileri neler olabilir?
Herkes çok iyi bilir ki, Xalil Xalilzade Devlet Başkanı'nın başkanlığı sırasında çok iyi bir başkanlık vardı ve ben de partimizin başkanlarından Niko'yla birlikteydim.
4. Soru: Parti İçerisindeki İşleyişten Memnunmusunuz?
Partimiz her geçen gün büyüyor ve ben bundan çok memnunum ki burada hem Azerbaycan Türk kardeşliği çok iyi hem de net.
5.Soru: Yeni gelen şehir özellikleriyle beraber mecliste temsil etmiş olduğunuz Samsun şehrine hangi yenilikleri getirmeyi planlıyorsunuz?
Samsun'daki ilk senatoya ve tarıma çok ilgili bir şekilde bakacağım çünkü herkesin bizden memnun olması ve sorun yaşamaması için halkımızın ekonomik ve gıda açısından büyümesine bakmamız gerekiyor.
6.Soru: Parti içinde en değer verdiyin kişi veya kişiler kimler?
51.Dönem Cumhurbaşkanımız Sayın Xalil Xalilzade
Oyun Hakimimiz Sayın Niko_23
51.Dönem İstanbul Milletvekilimiz Sayın Arda Ulaş ATEŞ
Hepsi Korkusuz ve Asil duruşlarıya ön plana çıkıyor.
7.Soru: Parti yöneticileri hakkında düşüncelerinizi ala bilirmiyiz? Özelliklede Xelil Xelilzade ve Niko23 hakkında?
Niko ve Xalil Başkan, en önemlisi bu Partide, Azerbaycan Türkleri’nin bu oyuna gelmek için yapacak çok büyük işleri var ve onlara buradan teşekkür ediyorum.
8.Soru: Parti içi ödüllerimiz adil ve yeterli dağıtılıyormu sizce?
Evet sorunsuz ve şartsız
9.Soru: Parti içerisindeki dayanışma hakkında düşünceleriniz neler?
Bir kez daha söylemek isterim ki, Azerbaycan Türk Kardeşliği bu partidedir ve kendini iyi ve güzel bir şekilde gösterecektir!
10.Soru Parti içerisinde birilerine arka çıkıldığını veya taraf tutulduğunu düşünüyor musunuz?
Partimiz Kardeşlik şeklinde kurulmuş ve yönelimi o yönde biz kimseyi kimseden ayırmıyoruz.
11.Soru: Hobileriniz Neler?
Hobi Sporum MMA'dan Dünya ve Avrupa Şampiyonuyum, birkaç tür savaş kazandım ve gençlere mutlu bir yaşam ve spor veriyorum
12.Soru: Kişisel olarak sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleriniz neler?
Şahsen ben çok milliyetçi bir şekilde tanıdığım Türk milletim için her şeyi yapıyorum ve hatta Karabağ'da Kadim'in Azerbaycan topraklarından Türk düşmanları tarafından kurtarılması için yapılan 44 günlük savaşa dahil oldum, Türk Kardeşlerimize sadece savaş boyunca bizi birleştirmekle kalmadıkları ve her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum
13.Soru: Partimizde Olmasını İstediğiniz Etkinlik veya kural var mı?
Partimizde her şey olması gerektiği şekilde hareket ediyor. Eklenmesini istediğim bir şey yoktur.
14.Soru: Bulunduğumuz ay içerisinde başkanlık ve vergi puanlarına ilişkin hedefleriniz nelerdir?
Şu anda 4 milyon vergi puanım var ve bu ay sadece 20 milyonun üzerine çıkmak istiyorum
15.Soru: Bir Sonraki Seçim Döneminde elde etmek istediğiniz makam nedir?
Allah izin verirse gelecekte ya Milletvekili ya da Ekonomi Bakanı olmayı düşünüyorum
16.Soru: Azerbaycan ve Türkiye ilişkileri hakkında düşünceleriniz neler?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
🫡
Azerbaycanlı olduğum için gurur duyuyorum 🫡
Azerbaycan'ı Yaşa Türkiye'yi Yaşa Kardeşliğimiz!
17.Soru: yaşadığınız yer neresi
Bakü, Azerbaycan’ın Başkenti
18.Soru: hangi futbol takımını tutuyorsunuz
Azerbaycan’dan Karabağ Futbol Takımı
Türkiye'den Galatasaray Kulübü 🫡
19.Soru: TV’de takip ettiğiniz dizi veya program var mı?
Evet, bir Kurtlar Vadisi var, bir çukur var, bir Deha var, en sevdiğim Türk filmlerinden biri.
20.Soru: Partimizde en sevmediğiniz başkanımız hangisidir?
Sevmediğim bir başkan yok çünkü 9. soruda söylediğimiz gibi bir kardeş gibiyiz ve eğer Allah izin verirse hepimiz yolumuza devam edeceğiz.
Hepinizi çok seviyorum, Benim güzel kalbim ve cesur Türk halkı, Azerbaycan Türk Birliği Partisi ve bu güzel Medya TV'yi yarattığınız için çok teşekkür ediyorum ve ardından medya hayatınızda büyük gelişmeler diliyorum.
SAYGIYLA 51. Dönem Samsun Milletvekili Cebrayılov Budaq 🫡
Katılımları İçin Partimizin Üyesi Cebrayılov Budaq Başkanımıza Buradan Teşekkür Ediyoruz.
ATBP MEDYA EKİBİ