ATBP MEDYA - Niko_23 Röportajı (1 Kişi İçeride)

ATBP MEDYA

Atatürk’ün İzinde Doğru Haber Tarafsız Yayıncılık
Vatandaş
Niko başkanım merhabalar sorulara başlamadan önce bizlere kendinizi tanıtır mısınız?

İsmim:
Nicat, soyadım Şirinov. Ancak çocukluğumdan beri herkes bana "Niko" diyor.

Hayatım: Düzenli bir hayatım var; işe gidip eve geliyorum. İyi bir aile babasıyım ve 4 çocuğum var. Allah herkese çocuk nasip etsin. Parti içinde bile genç göründüğüm söyleniyor ama yaşlandığımı hissediyorum. 😊

Soru 1-) Oyundaki Hedefleriniz Nedir?

Oyundaki Hedeflerim:

1. Deneyim Kazanmak: Tüm bakanlıklarda ve orduda görev yaparak tecrübe edinmek, ardından oyun başkanlığına adaylığımı açıklamak.

2. Partimizi Güçlendirmek: Azerbaycan Türk Birliği Partisi'ni, içindeki adaletli sistemle birlikte oyunda da adalet sağlayan, söz sahibi ve güvenilir bir parti konumuna getirmek.

Soru 2-)Diriliş İttifakında Yaşanan Son Olaylar Hakkında Yorumlarınız Neler?

Diriliş İttifakı ile İlgili Görüşlerim:

Arkadan çevrilen işleri ve ihanetleri kabul etmem. Sinsi planlar yapan insanlara asla tahammül edemem. Bizim partimiz her zaman dik durdu, sözünün eri oldu.

İhanet olan bir yerde asla bir gelecek göremem.

Soru 3-) Son Seçimler ile İlgili Düşünceleriniz Neler?
Son Seçimlerle İlgili Düşüncelerim:

1. Milletvekili Seçimleri:

51. dönem milletvekili seçimlerinde partimiz birinci oldu. Bu durum beni heyecanlandırmadı çünkü önceki dönemlerde de birinci olmuştuk. Ancak oyuna yeni döndükten sonra 2 ay gibi kısa bir sürede toparlanıp yeniden birinci olmak büyük bir başarıdır.

2. Milletvekili Yerleşimleri:

Milletvekillerimize kendi tercihlerini sorduk. Kimi kendi şehirlerinde kalmayı, kimi başka şehirlerde görev yapmayı istedi. Yönetim olarak onların isteklerini yerine getirdik.

3. Belediye Başkanlığı Seçimleri:

Bu seçimlerde işimiz zor gibi görünse de alnımızın akıyla birinci olmayı hedefliyoruz. Halkımızın refahı için herkesin Azerbaycan Türk Birliği Partisi'ne oy vermesini rica ediyorum.

Soru 4-) Parti İçerisinde Gözlemlediğiniz Bir Sorun Var mı?

Parti İçi Durum:

Şu anda parti içinde herhangi bir sorun yok. Ancak sorun yaşandığı anda hızlı ve kararlı bir şekilde müdahale ediyoruz. Gerektiğinde üyeleri anında partiden çıkarıyoruz ya da kendileri çıkmak zorunda kalıyorlar.

Soru 5-)Oyunda Karşılaştığınız En Zor Durum ne Oldu.

Oyundaki En Zor Durumlar:

Oyunda bana ve partimize karşı yönetim tarafından haksızlık yapıldığı bir dönem oldu. Partimizin güçlenmesini hazmedemeyen bazı partiler üzerimize oyunlar oynadı. Ancak adalet yerini buldu ve yönetim bu durumu fark ederek doğru bir karar verdi.

Soru 6-)Oyundaki En Güzel Anınız Hangi Anınız Oldu?

Oyundaki En Güzel Anım:

Oyuna başladığımda İstanbul'da milletvekili veya belediye başkanı olmak çok zordu. Eski oyuncular bunu bilir. Oyuna girdiğim gün hedefim İstanbul oldu ve 2 ay gibi kısa bir sürede İstanbul Milletvekili seçildim. Bu, oyundaki en güzel anılarımdan biridir.

Çok Teşekkür Ederiz Nicat Başkanımız Röportajımızı Nasıl Sonlandırmak İstersiniz?

Sonuç:

Adaletin, güvenin ve dik duruşun partisi Azerbaycan Türk Birliği’nin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum.

Çok keyifli bir röportaj oldu. Katılımları için Niko_23 başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.