Aydınlık Demokrasi ☀️ (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan V for Vendetta
  • Başlangıç tarihi
V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Aydınlık Demokrasi

Burası sosyal medya...
Sanal arkadaşlıklar ve dostlukların satırlarda ve resimlerde vücut bulduğu ortam. Şahsen tanışmadığımız birçok insanla, şahsen yıllarca tanışmış gibi dostluklarımızın kurulduğu yer.

Sahte veya resmi arkadaşlık ve dostluk olmayacağına göre kendimiz olmamız gereken yer.

Kendimiz olarak, bazen ciddi, bazen esprili, bazen duygusal, bazen eleştirel, bazen protest şeyler vs. paylaştığımız, yaşam felsefemizi ve dünya görüşümüzü yansıttığımız yer.

Ancak, bazıları var ki onları sevmiyorum, hoşlanmıyorum.
Paylaşımlarını, yorumlarını klişe cümleler, kendi karakterleri olmayan ciddiyet , sahte ve yavan resmiyet maskesi takınıyorlar.

Kupkuru, espri, yaratıcılık, samimiyet, derinlik ve kendileri olamayan, klişe karakterler... Hep gerginler, hep kaygılılar, hep bir hesap içindeler, hep maskeliler ve kendileri olamıyorlar.
Ne faydaları, ne katkıları var burada bana, insanlara, Oyuna?

Üstelik kendisini net ifade edebilen, dik duran, gecesini gündüzüne katan, sabaha kadar oyunda mücadele eden, yazan çizen, insanları da, akıllarıyla, güya yazdıkları üzerinden değerlendirip, açık arayıp, burun kıvırıyorlar; ucu kendilerine dokunan, yüzlerine tokat gibi çarpan yazıları da üzerlerine alınmayıp, dar ortamlarda fıs fıs, dedikodu, isnat ve gıybet yapıyorlar.. Sadece arkadaşlarıma değil, herkese açık bu yazıyı da okurlarsa beğenmeyecekler ama öyle değerlendireceklerdir.
Nereyi işgal ediyorsan et, kendi adınla buradaysan, burası işgal ettiğin yerin resmi platformu değil. Başkan da olabilirsin, siyasetçi de olabilirsin ama önce, duygularınla, karakterinle, akıl ve mantığınla kendin ol. Paylaşımlarında bunları görelim.

Yok olamıyorsan, kendi adınla değil, nereyi işgal ediyorsan orasının adıyla profil aç ve o uyduruk, sahte, paylaşımlarını, orada yap, nereye yaranmak istiyorsan oradan mesaj gönder...
Aydınlık günlere…🌹🖖