Azərbaycan Türk Birliği Partisi sizcə kurulmalimi tavsiyelerinizi ne önərilernzi duymak isterim
Ha Yönetime iftira atan niko ilemiAzerbaycan partisi kurulmalı ama seninle değil![]()
Bu parti sana yar olmaz merak etmeAzərbaycan Türk Birliği Partisi sizcə kurulmalimi tavsiyelerinizi ne önərilernzi duymak isterim
Gerekirse yar olur gerekirse olurBu parti sana yar olmaz merak etme
Bunu sen bərileymezsinBu parti sana yar olmaz merak etme
Niko ismini ağzına alma bu konuyu yönetimde kapattti bu konu seni ilgilendirmezHa Yönetime iftira atan niko ilemidaha doğursu sizin en yakın dostunuz mu demliyim
Ben firkimi bilirdim arkadaşlar seninle kurlmamali dedi bence cavap verdimNiko ismini ağzına alma bu konuyu yönetimde kapattti bu konu seni ilgilendirmez
Sen bu partiyi acamazsin bu Parti'nin kurucusu xalil başkandir xalil başkandan müsade almadan acamasssin ve zaten yönetimde beklentim bu xalil başkandan habersiz bu parti acilamazBunu sen bərileymezsin
Neden Yönetim herkez istədiyi partiyi aça bilir bir sorun yok bu oyuna tek xəlil Xəlilzadə Azərbaycan diyil bizdə varızSen bu partiyi acamazsin bu Parti'nin kurucusu xalil başkandir xalil başkandan müsade almadan acamasssin ve zaten yönetimde beklentim bu xalil başkandan habersiz bu parti acilamaz
Oyundami. Oyuna olsaydi evvet ondan izinsiz kimse kuramazdiSen bu partiyi acamazsin bu Parti'nin kurucusu xalil başkandir xalil başkandan müsade almadan acamasssin ve zaten yönetimde beklentim bu xalil başkandan habersiz bu parti acilamaz
Kendine yeni parti kurabilirsin kimsenin partisine göz dikemesssinAzərbaycan Türk Birliği Partisi zamanı gelince. Bir azərbaycanlı tarfinidan kurulacak amam zamanı diyil belki Yönetimden özür dilərler gelip partilerini devam edirlər bu onalar kalmiş
Kimsenin partisi diyil Azərbaycanli partsi bende AzərbaycanliyimKendine yeni parti kurabilirsin kimsenin partisine göz dikemesssin
Kurucusu değilsin bunu anlatamiyom ve anlamakta güç cekiyosun kardeşim düzgünce söylüyorum adam olan tekte anlar beni çıldırtma bu Parti'nin kurucujdan müsade almadan bu partiyi acamazsin tamammi duyduk kere olayı büyütmeye gerek yokKimsenin partisi diyil Azərbaycanli partsi bende Azərbaycanliyim
Sen istediyin gibi düşün iyi geceler ben şimdi Partiyi kuruyorum demiyorum tavsiyenz ne diyom benim partimin izini olmadan da bir parti kuramamB
Kurucusu değilsin bunu anlatamiyom ve anlamakta güç cekiyosun kardeşim düzgünce söylüyorum adam olan tekte anlar beni çıldırtma bu Parti'nin kurucujdan müsade almadan bu partiyi acamazsin tamammi duyduk kere olayı büyütmeye gerek yok
Git kendine yeni Azerbaycan partisi kur ama bu partiyi acamazssin konu kapanmıştırSen istediyin gibi düşün iyi geceler ben şimdi Partiyi kuruyorum demiyorum tavsiyenz ne diyom benim partimin izini olmadan da bir parti kuramam
Buna seni karar verdinGit kendine yeni Azerbaycan partisi kur ama bu partiyi acamazssin konu kapanmıştır