U
ugur3301
Ziyaretçi
Oyuna Dönüş yaptığımda İlk Adım Partisinde Bulunmaktaydım. Sonrasında kendi partimi kurma kararı alarak partiden ayrıldım ve Stratejim ittifaksız bir Parti olarak hareket etmekti. Sonrasında Milli Mücadele Partisi kurucularından olup partinin ittifak kararı sonrasında ayrıldım ve şimdi Azerbaycan Türk Birliği Partisi olarak İttifaksız devam ediyoruz.
Bu düşüncemiz etkili olacağını düşündüğüm için başarılar sağlarken diğer patilerin bu strateji uygulaması gözümden kaçmadı.
Bu Stratejinin patenti bana ait olduğunu söyleyerekten diğer ittifaksız partilere çağrımdır.
GELİN AZERBAYCAN TÜRK BİRLİĞİNDE TOPLANALIM!!!
BAŞKA PARTİLERİN DESTEĞİYLE BAŞARI ELDE EDİLEMEZ!!!
ASIL BAŞARI TEK BAŞINA BAŞARABİLMEKTİR!!!
İttifak olup her partiden 3 5 milletvekili çıkarmak partideki emeği geçen kişilere haksızlıktır.
Bu nedenle Gelin Tek Çatı olalım. 3 5 değil 20 25 Milletvekili çıkaralım .,
Koalisyonla değil Tek iktidar olalım!!!!
Gökte kartal yerde Gökbörü ol!
Kartal mısın Gökbörü mü? "Tinim kartal yüreğim bozkurt"
BİZ ÖTÜKEN'İN ULUDAĞLARINDA YOLA KOYULMADAN EVVEL NE DİYE AHİTLEŞMİŞTİK DÜŞMAN EJDERHA GİBİ ÜSTÜMÜZE GELSEDE HER TÜRLÜ BELA ÜSTÜMÜZE CEHENNEM GİBİ GELSE DE YILMAYACAĞIZ!!!!
Bu düşüncemiz etkili olacağını düşündüğüm için başarılar sağlarken diğer patilerin bu strateji uygulaması gözümden kaçmadı.
Bu Stratejinin patenti bana ait olduğunu söyleyerekten diğer ittifaksız partilere çağrımdır.
GELİN AZERBAYCAN TÜRK BİRLİĞİNDE TOPLANALIM!!!
BAŞKA PARTİLERİN DESTEĞİYLE BAŞARI ELDE EDİLEMEZ!!!
ASIL BAŞARI TEK BAŞINA BAŞARABİLMEKTİR!!!
İttifak olup her partiden 3 5 milletvekili çıkarmak partideki emeği geçen kişilere haksızlıktır.
Bu nedenle Gelin Tek Çatı olalım. 3 5 değil 20 25 Milletvekili çıkaralım .,
Koalisyonla değil Tek iktidar olalım!!!!
Gökte kartal yerde Gökbörü ol!
Kartal mısın Gökbörü mü? "Tinim kartal yüreğim bozkurt"
BİZ ÖTÜKEN'İN ULUDAĞLARINDA YOLA KOYULMADAN EVVEL NE DİYE AHİTLEŞMİŞTİK DÜŞMAN EJDERHA GİBİ ÜSTÜMÜZE GELSEDE HER TÜRLÜ BELA ÜSTÜMÜZE CEHENNEM GİBİ GELSE DE YILMAYACAĞIZ!!!!