Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı, Xəlil Xəlilzadə Önemli Açıklama! (2 Kişi İçeride)

Turkuaz Medya

Turkuaz Dijital Medya
Vatandaş
Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı, Xəlil Xəlilzadə MYK Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Xəlil Xəlilzadə konuşmasında, ''Değerli Azerbaycan Türk Birliği ailesi kıymetli yol yoldaşlarım ve Başkan Online camiası.
Bir yıl boyunca partimizi daha da yükseklere taşımak Türklüğümüzü ve Türkçülüğümüzü her alanda yüceltmek için elimden geleni yaptım Söz verdim partimizi iktidar yapacağımızı söyledim ve bu sözü yerine getirdim 51.Dönem partimizi iktidarda yaptık Türk’ün kutlu davasına hizmet etmek ve bu davayı gelecek nesillere taşımak için gece gündüz çalıştım. Bu süreçte Resulzade'nin Atatürk'ün ve Elçibey'in yolundan asla şaşmadık ve onların ideallerine bağlı kalarak hareket ettik Ancak sağlık durumlarım nedeniyle artık bu kutlu davada liderlik görevimi devretme zamanı geldi Bu kutsal bayrağı benim yol yoldaşım her daim yanımda olan Türklüğümüz ve Türkçülüğümüz için omuz omuza mücadele ettiğimiz kıymetli kardeşim Niko23'e devrettiğimi beyan ederim Ayrıca bu süreçte ister kardeş gibi omuz omuza çalıştığımız ister karşı tarafta rekabet ettiğimiz Başkan Online ailesine de teşekkürlerimi sunuyorum. Hepiniz bu yolculuğun bir parçası oldunuz ve bu mücadeleyi anlamlı kıldınız Ben artık yoruldum ama inanıyorum ki Niko Türk'ün onurunu ve bu büyük davamızı daha da yukarılara taşıyacaktır Artık sıra sende gardaşım Türk’ün yolu yolundur. Yolun açık olsun'' dedi..

Xəlil Xəlilzadə, görevini Niko'ya devretti.

MYK.jpeg

Son düzenleme: