S
Sera*
Ziyaretçi

Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.
Bugün ki konuğumuz sayem de müthiş yasa teklifleri vermeye başlayan Alparslan
Not : Bu röportaj ücretli tanıtım içermektedir.
Soru 1 : Başkan Online Oyunun da en yakışıklı bulduğun kişi kim?
Alparslan : Destek=Mahmut Abi
( Mahmut modum bir foto atında bizde görelim
Soru 2 : Başkan Online Oyunun da en güzel bulduğun kişi kim?
Alparslan : Cevap veriyorum; Seraa
( Büşracım kıskanabilirsin tatlım beni seçti
Soru 3 : Başkan Online oyununda en itici bulduğun kişi ?
Alparslan : Ben isim vermek yerine itici bulduğum insanların genel kişisel özelliklerinden bahsetmek istiyorum. Benim için samimiyetsiz, omurgasız, yapmacık insanlar iticidir. Küçük hesap yapan, arkadan vuran her kim varsa iticidir.
( İsim ver isim ne demek isim vermek yerine )
Soru 4 : Başkan Online de parti adını en beğenmediğin parti ?
Alparslan : Başkan Online'de maalesef turandan bir haber olan, vefasız, kızılelmayı pazarda alınıp satılan elmadan ibaret sayan, milliyetçiliği maalesef slogandan öteye taşıyamayan arkadaşlarımız var. Ben bir Türk milliyetçisiyim. O arkadaşlarımızın oyunda temsil ettiklerini sandıkları değerleri gerçek hayatta iliklerine kadar yaşamış ve bedel ödemiş bir arkadaşınızım. Ben o ismi temsil eden arkadaşlarımızdan yaşantılarıyla, oyundaki duruşlarıyla daha hassas olmalarını beklerdim. Parti isimlerinden son derece memnuniyet duyuyorum ama hakkıyla temsil ettiklerini düşünmüyorum.
(
Soru 5 : Başkan Online de parti adını en beğendiğin parti ?
Alparslan : Elbette İlk Adım Partisi, bu konuda mütevazi olamayacağım. Partimizin ismi İlk Adım'dır. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak milli mücadeleyi başlatmak için Samsun'a ilk adımı atmasıyla alakalı olarak o isim verilmiştir. Bizim için özel ve önemlidir.
Soru 6 : Kim için partinden vazgeçersin ?
Alparslan : İlk Adım Partisi'nden vazgeçmemiz, sırt dönmemiz, görmezden gelmemiş mümkün olmaz. Yerimiz, yurdumuz, ocağımız, buluşma noktamız İlk Adım'dır.
Soru 7 : Oyunda en kötü giyindiğini düşündüğün kişi ?
Alparslan : İnsanların kıyafetleri beni ilgilendirmez Seraa

( Büyük Mesutu görsen böyle konuşmazdın hemen gösterelim )

Soru 8 : Oyun da seni en çok sinir eden kişi
Alparslan : Ben kolay kolay sinirlenmem.

( Aynen aynen ayneeeeeeennnnn )
Soru 9 : Oyunu kesinlikle bıraksın dediğin kişi
Alparslan : Oyunun gelişimi için mum kadar ışık saçmayan ama kendini olimpiyat meşalesi sanan, üretmeyen, sloganların arkasına sığınan, ilke ve ülküleri olmayan, oyundaki vasıflarını gündelik hayatında, sosyal medya hesaplarında paylaşmayı marifet sayan kim varsa ben onları "Başkan Online'nin sırtına yapışmış bir ur" olarak görüyorum.
( Kimden bahsettiğini sanırım anladım
Soru 10 : Oyunun en korkağı sence kim ?
Alparslan : Arkadan vuran kim varsa korkaktır.
Soru 11 : Sana en büyük ihaneti eden kişi
Alparslan : Siyaset oyunu oynuyoruz. İhaneti de samimiyeti de fazlasıyla görme fırsatı buluyoruz. Her yediğimiz kazığı not edemeyiz.

Soru 12 : Oyunda hiç hoşlanmamana rağmen sırf parti çıkarın için beraber olduğun kişi
Alparslan : Şüpheyle sadakat yan yana olmaz. Bu gün itibariyle birlikte yol yürüdüğüm insanların hepsi samimi ve vefalı insanlar.
( Bak bu yalan işte )
Soru 13 : Oyuna kesinlikle geri dönmeli dediğin kişi
Alparslan : Yokluğuyla oyunda bir boşluk yaratan kimsenin olduğunu düşünmüyorum.
( Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. )
Soru 14 : Başkan Onlinenin en beğendiğin moderatörü?
Alparslan : Ben Fatih demek istiyorum. Çok güzel halay çekiyor.
Verdiği cevaplardan dolayı Alparslan'a teşekkür ederiz.
Bakacaz medya olarak taklitlerimizin çıktığını görüyoruz
Ufak Bir Açıklama Yapacağız : Seçim kaybettiğin de sesi dahi çıkmayan iyi gün dostları yokluğumuz da ötmeye başlamış. Cesaretsizlere cevap atmadık atmayacağız
Bölümümüzün sponsoru :

Sponsorumuza teşekkür ederiz...
Bakacaz Medya ile yüzünüzden gülücük.. Oyunumuzdan kaos eksik olmasın...
Not : Fotoraflar ilgili kişilerin haberi dahilinde paylaşılmıştır.