S
Sera*
Ziyaretçi
Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.
Patron çıldırdı 1 gün de 2 röportaj ile karşınızdayız...
Herkesi sorguya çeken.. Kim neymiş diye öğrenmeye çalışan.. Sözde barışın öz de kaosun elçisi olan.. Kendisini kıytırık medyasından tanıdığımız Büyük Mesut bugün ki konuğumuz..
Kim kimi sorguya çekiyor şimdi bakacazzz
Röportajı tamamen hür iradesiyle ve asla baskı olmadan cevapladı.. İşte röportajdan kare :
Not : Fotoraf Nokia 3310 ile çekilmiştir.
Soru 1 : Başkan Online Oyunun da en yakışıklı bulduğun kişi kim?
Büyük Mesut : Büşra Gamze D.
( Büşracım muhabire zeval olmaz )
Soru 2 : Başkan Online Oyunun da en güzel bulduğun kişi kim?
Büyük Mesut : ADı bEndE saQLı......
( Magazin ekibimiz hemen araştırıp buldu işte sizlerle )
Soru 3 : Alparslanı şu kişi için terk ederim dediğin kişi ?
Büyük Mesut : Arda ulaş ateş başkanım parti kurarsa alparslanı bırakır giderim çünkü arda başkan şu hayattaki en mutlu adam olabilir. Hiçbir şey umrunda değil adam insta profiline oyundaki makamlarını yazmış. Bu hayatı bu kadar seviyor oluşu takdire şayan. Bir insanın hayatta hiç mi derdi olmaz kendisine imreniyorum ondan öğrenecek çok şeyim olduğunu düşünüyorum. Adam hayatı gelişine yaşıyor yürekten kutluyorum
Soru 4 : Başkan Online oyununda en itici bulduğun kişi ?
Büyük Mesut :Ağır başlı gözükmeye çalışan herkesi itici buluyorum çünkü rol yapıyolar çok belli. Gerçek hayatta şurda takındıkları tavır gibi olsalar oyundaki bir çok muhabbet ve olay gerçekten itici gelirdi ve durmazlar bırakıp giderlerdi. Gizli gizli her postu ve olayı takip ederler ağızlarını açınca da edebiyat show kasarlar. Milleti yaptığı makaralarla bel altı vururlar adamlık delikanlılık falan taslarlar : ) isimlerini biliyorsunuz söylemeye gerek yok her biri makam mevki sahibi önemli insanlar bu oyun sayesinde topluma yön veren kanaat önderi olmuş bireyler. Bizde napalım gizli gizli onlara imreniyoruz işte keşke onlar gibi cool olabilseydim
( Oooo isim vermezsen kaosu nasıl yaratıcaz Mesut bey bu nedir reyting kaybediyoruz )
Soru 5 : 90'da Sergen desek ne dersiniz ?
Büyük Mesut : En büyük BeşiktAŞK derim ne dicem.
( Taraflı medyaya röportaj vermeyi siz seçtiniz ifindim )
Soru 6 : Başkan Online de parti adını en beğenmediğin parti ?
Büyük Mesut : Vefa partisi hiç de vefalı değiller................. (Samed Sağlam başkanıma ince bir sitemdir)
( 999. Kez açılan Vefa partisinden mi bahsediyoruz )
Soru 7 : Başkan Online de parti adını en beğendiğin parti ?
Büyük Mesut : İşçi ve emekçi tek sol parti ismi. Bir de altın ok diyeyim onlara da selam olsun burdan. İlk adım zaten adam oğlu adamdır
Soru 8 : Başkan Online de duruşunu en beğendiğin kişi ?
Büyük Mesut : İlk söyleyeceğim isim Samed Sağlam. Bende yeri çok ayrı sonrasında Ferhat43 önderliğinde ilk adım üyeleri, büşra gamzeye ayrı bi parantez olsun ama. Ahmetcet, canım ciğerim magarsus, rüa ve assolist kaan yüksel liste uzamasın diye bunları yazdım dahası da var mesela sera diye bi arkadaş var hayatı çelişki ama tarzını seviyorum bir de bi zamanlar çok değerli olanlar vardı ama sigara yakmak istemiyorum
( Adam kimse kırılmasın diye tanıdığı herkesi yazdı asdfghjkl )
Soru 9 : Oyunda en kötü giyindiğini düşündüğün kişi
Büyük Mesut : Ben. Ne bulursam giyerim ne alacaksam ilk gittiğim yerden en beğendiğimi alır çıkarım bazen hiç giyinmem zaten genel olarak giyinmeye de karşı biriyim ama soyunmak güzel bir his olduğu için giyinmenin gerekli olması durumu var
( Hemen delillendiriyoruz )
Soru 10 : Oyunun en korkağı sence kim ?
Büyük Mesut : Magarsusu hatırladım şimdilik üç beş kişi daha vardı
( Demeyelim öyle duygusal jojuk Benide ağlatıcak en sonunda )
Soru 11 : Oyunu kesinlikle bıraksın dediğin kişi
Büyük Mesut : Sera. Git mesleğe hazırla kendini ne bi ittifaktasın ne meclisteki partidesin vara yoka kavga çıkarıyosun millete bela olmuşsun ya tam gel ya da git kardeşim
( Gidersem Veci gibi kapımda gezersiniz ama Mesut bey.. Ayrıca Meclise girmesekte kalplere giriyoruz bu biz yeto )
Soru 12 : En beğendiğin oyuncu kim ?
Büyük Mesut : İlk adım partisinde Bekir B. kardeşim var müthiş komedi bi adam görevse görev sohbetse sohbet. Otur sabaha kadar vergi kas full ciddiyet iş yapar otur muhabbete düş güldürürken düşündürsün. Sek erkek
Soru 13 : Başkan Onlinenin en beğendiğin moderatörü?
Büyük Mesut : Gonca
( Kalpler gene benden )
Kendisine cevaplarından dolayı teşekkür ediyoruzz..
En iyi medya Bakacaz Medyadan şaşmayın.. Kim objektif kim değil bakacazzz...