Bakacaz Medya I Tolga Çıtır'ın Enleri.. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kadir.
  • Başlangıç tarihi
K

Kadir.

Ziyaretçi
1699654821096.png
Hiçbir şeyin gerçeği yansıtmadığı, aynı zamanda gerçeklerle dolu olan, herkesin özlediği o buram buram objektiflik akan (tıkandı) Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz. Bakacaz medyaya oluşan talepten dolayı ikinci bir ortak olarak damladım şunu belirtmek isterim ki kesinlikle silah zoru ile bu medyaya ortak olarak atanmadım, kesinlikle gönül rızası ile oldu. (telefon çalar.. zzzz zzz)

• -Patron bağladığımız eleman “bağla bağla, ben gidiyorum yolundayım bağla bağla bakacaz sonuca, amcam yaşayan ölüler başkanı bakacaz” diyerek tehtit ediyor ne yapalım?
  • - Amcasını da alın tutmayın işim var benim (dıt dıt dıt) Gördüğünüz üzere hiçbir zorlama yoktur (yakalandık)
Not: Ben Kadir, bir sonraki Röportaj taleplerinizi "Marazksc" yada oyun içinden Kadir* hesapları ile iletişime geçebilirsiniz.

Bugün ki şanslı kişimiz aktif olarak oyun başkanlığı yapan namı diğer Sigma san yani syn.Tolga Çıtır. Kendisini hepimiz tanıyoruz. O ne kadar inkar etse de kendisi bir zombi ve üstelik yaşayan ölüler partisine vermiş olduğu sözleri halen gerçekleştirmedi.. (kınıyoruz)

Bunun yanında Tolga Bey güvenlik kameralarımıza bir tutam süngerin üstüne sürülmüş gres yayığı yediğini görülmüştür. Bu kendisine sorulduğunda ise onu cheesecake sandığını ve afiyetle yediğini öne sürmüştür. (kanıtlarımız mevcuttur)
1699655154239.png

Soru 1: Başkan Online nasıl başladınız, kendi idareniz ile mi yoksa biri tarafından mı başlatıldınız. Eğer başkası tarafından başlatıldıysanız o kişiye ne söylemek istersiniz.

Tolga Çıtır: Oyuna, telefon değişikliği sonucunda markette görmem üzerine indirip başladım. Kimse bana böyle bir oyun olduğunu söylemedi. (demek ki söylenseydi.. Memur bey röpartaj yapıyok burda)

Soru 2: Başkan Online oyununda sizce en yakışıklı ve en çirkin kim?

Tolga Çıtır: Yakışıklılık konusunda bir isim veremem. Çok yakışıklı genç kardeşlerimiz var. Aynaya baktığımda unutuyorum ama onları, çirkinlik meselesine gelince de birine çirkin diyecek kadar kötü olamam maalesef. Bu arada arkadaşınızın gözü düştü sanırım bir de üstüne bastı. (O sırada kameramanımız Tolga beyi görünce zombi olmasına rağmen şükür namazına durmuştu)

Soru 3: Başkan Online de size göre en itici bulduğunuz başkan kimdir?

Tolga Çıtır: Oyunun heyecanı ile herkes ruh hali değiştirebiliyor. Ancak itici bulduğum kimse yok diyebilirim. 1 kişi vardı o da artık yok zaten.

Soru 4: Biraz da özel hayata girelim. Korkmayın çok derine girmeyeceğiz, sadece bir tık ucundan giriş yapacağız. Hayatınızda unutamadığınız ve rezil olduğunuz bir anınızı birde en çok güldüğünüz bir olayı anlatınız.

Tolga Çıtır: Rezil olup da unutamadığım bir durum olmadı sanırım. Çok güldüğüm anılara gelince yüzlercesi vardır. O yüzden bunu pas geçelim.

Soru 5: Hiç ruhsuz ve hayatsız olduğunu düşündünüz mü? Güvenlik kameralarımıza 7/24 fifa oynarken yakalandığınız bilgisini almış durumdayız. Bu sebeple inkar etmeyiniz.

Tolga Çıtır: Çok uykusuz kaldığım zamanlarda Volkan Konak gibi olabiliyorum. Huysuz, aksi, nalet. Onun dışında her zaman neşeli ve güleç bir insanımdır. Fifa konusuna gelirsek de bazen hayat enerjimi alıp götürebiliyor maalesef. ( 7/24 Fifa oynadığınızı göz önünde bulundurursak her zaman aksi ve huysuzsunuz anladığım kadarı ile :p )

Soru 6: Başkan Online de sizce en korkak kişi kimdir neden?

Tolga Çıtır: Maşallah korkak kimse yok. Herkes amansızca birbirine sallıyor.

Soru 7: Başkan Online de duruşunu sevdiğiniz en iyi başkan sizce kimdir?

Tolga Çıtır: Sevmeyenleri vardır tabiki. Ancak bu konuda Alparslan ve Ferhat’ın ismini verebilirim. Kendi partimden de çok fazla isim sayabilirdim ama zaten hepsi baş tacı benim için.

Soru 8: Oyunda ki partilerden isim olarak en çok hangi parti ismini seviyorsunuz?

Tolga Çıtır: Bu soruya tabiki Bozkurt Harekat diyeceğim. İlk Adım ve Altın Ok isimlerini, ittifak olmadan önce ve sonra Vefa ismini, ayrıca yine Turan ismini beğeniyorum. Parti ismi konusunda herkes çok iyi gerçekten. BONUS : İkinci en favori Yaşayan Ölüler.

Soru 9: Oyunun en iyi moderatörü sizce kimdir?

Tolga Çıtır: Tabiki Goncanın yeri çok ayrı bende. İlk sıraya onu koyarım. Uğur abiyi ve Umut’u da yakınen tanıdığım ve sevdiğim için bu listeye eklemek lazım.

Soru 10:Elinize bir fırsat geçse de “elektrikli sandalyeye bir kişiyi oturtup 400 V elektrik verirken aynı zamanda yanına oturup film izlemek isteseydin” bu kişi kim olurdu (oyundan)

Tolga Çıtır: Aslında buna verilebilecek bazı isimler var tabiki. Ancak seni ve Sera’yı oraya oturtup kim daha iyi pikaçu yarışması yaptırabilirim böyle bir fırsatta :D (Yeni kişilik özelliği açıldı: Sadistlik) :D

Soru 11: Verdiğiniz sözleri ne zaman tutacaksınız, Yaşayan ölüler partisi buna cevap bekler.

Tolga Çıtır: Sözümüzü verdik ancak zaman belirtmedik. Ne yaparız ne inkar ederiz. Zombiler insansı davranışlar sergilediği zaman biz de sözümüzü tutarız. (Göklerden yükselen bir ses vardır “Aynennn Aynennn”) :D

Soru 12: Kim için partinden vazgeçersin?

Tolga Çıtır: Kimse için partimden vazgeçmem açıkçası. İnsanlar güvenip bayrağı bize teslim ettiyse hele hiç bırakılmaz.

Soru 13: En sevdiğiniz film ya da dizi oyuncusu kimdir?

Tolga Çıtır: Buna birkaç kişi ile cevap vereceğim. Bazı filmlerin başrolleri tam da seçilen kişidir. Başkasına yakıştıramazsın. İlk olarak geçenlerdeki röportajda Interstellar filmini çok sevdiğimi söylemiştim. İşte ilk olarak Matthew McConaughey tam da o filmin oyuncusuydu. Yine Batman üçlemesi ile Christian Bale sevdiğimiz bir abimizdir. Son olarak Scarlett Johansson <3

Soru 14: Aldığımız son haberlere göre Sizin cheesecake’i çok sevdiğiniz söyleniyor bu doğru mu? Özellikle tadı gres yağlı olanlar favoriniz olduğu söyleniyor. Bu konuda ne söyleyeceksiniz?

Tolga Çıtır: Genel olarak tatlıyı seven bir insan olarak tabiki cheesecake severim. Ancak gres yağlı değil de WD-40 olanı daha çok seviyorum. Sizin kameraman kabloyu kemirmeye başladı Kadircim bu arada. Şuna bir vurun bir şey yapın. ( Karnı acıktı arkadaşımızın malum Tolga Bey kaplumbağa ile yarışa girse ucu ucuna kazanırdı, speedy gonzales görse isim haklarını Tolga Bey’e bırakırdı)

Tarafsız ve objektif bir sohbetin sonuna daha geldik. Tolga Bey’e yani nam-ı diğer Sigma San’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir sonraki röportaj için beklemede kalın 😊

T

Tolga

Ziyaretçi
Bir tane zombi bırakmışsın burada. Kafasını sarayın bahçe demirlerine vuruyor 😂 Ayrıca aşırı yanlı röportaj için teşekkür ederim Marazcım. Keşke benim de rızamı alsaydınız soruları sorarken 😂