Bakacaz Medya | Prenses ve Hizmetkarları (1 Kişi İçeride)

Bakacaz Medya

En Taraflı Medya !
Vatandaş
sddefault-1-_edit_16213997351470-jpg-jpg-jpg-jpg-jpg.jpg

Değerli Başkan Online Ailesi ;

Öncelikle benimde röportaj sırasında tanıdığım değerli @Ayhangünerr 'e görev süresinin sonların da geçirdiği dönem sebebiyle tebrik ederim.

Bir çok kişiyle röportaj yaptım bir çok değerli partinin başkanlarıyla görüştüm hepside ayrı ayrı güzeldi hepsi ayrı ayrı özeldi ve hepsinde çok eğlendim Kaan Yüksel'e başlayan serüvende Aktimur ile sonlandırmış oldum çünkü neredeyse bütün partilerin önde gelenleriyle röportaj yaptım artık birilerini bulmak zor oldu :D Ben de çok zora gelen biri değilim konumuz bu da değil zaten konumuz Prenses ve Hizmetkarları..

Bu röportaj işine başlamamdaki en büyük vesile Büyük Mesutun röportaj fikriydi.. Fikrimin ana kaynağı bu oldu desem yanlış olmaz herhalde. Forumda gezinirken görmüştüm ama çok spontane geldi.. Oyundaki insanların okuduğu kitabı ya da izlediğii filmi bilmek güzeldi fakat ilgi çekici değildi.. Bende bunu daha ilgi çekici hale getirmeyi hedefledim insanların okudugu kitapları değil de oyunda canına okuduğu kişileri bilmek daha heyecan vericiydi benim için ve zamanla bu fikir o kadar büyüdü ki sizler tarafından da inanılmaz iyi karşılandı... İnsanların oyunlarda ki EN'lerini bilmek ve özgürce bunu dile getirmek sandığımdan daha popüler oldu..

Bir noktada o kadar popüler hale geldi ki Goncayla, Mahmutla bunu yapabilme fırsatı yakalamak bile nasip oldu. Uğur moderatörümüzünde yorumlarda verdiği destek gerçekten muazzam iyi hissettirdi. Belki de bu his başarmanın verdiği mutluluktan belkide ilk defa özgürce davranabilmenin verdiği özgüvendendi...

Fakat son zamanlarda olanlar ne yazık ki bunu yazmama sebebiyet verdi...

Evet konumuz Prenses ve Hizmetkarları... Konumuz Ben ve Formatımı, Sorularımı, Sorulara Verilen Tepkileri birebir ÇALAN herhangi bir talepte dahi bulunmayan Medya Diriliş.

Bir gün bir prenses komşu ülkenin ziyafetine gitmek üzere hazırlanırken hizmetkarlarına dönüp ben yok ken herhangi bir şeye müdahale etmeyin demiş. Prenses ziyafete gitmek üzere yola çıkmış. Arkasında kalan hizmetkarlar sanki Prensesin haberi varmışcasına onun adına kararlar alıyor onun elbiselerini giyiyor ve onun özel eşyalarını izinsiz kullanmaya başlamış. Peki prenses bunu öğrendikten sonra hizmetkarlara ne oldu dersiniz..

Keyifli oyunlar dilerim.