Kısacası de ki bu oyunda Azerbaycanli kardeşlerimizi istemiyoruz olsun bitsin. Bu yaptığın normal değilDeğerli BaşkanOnline oyuncuları,
Ban yiyince ne yaparsınız?
a)Yönetime forum üzerinden ulaşırım.
b) Yönetime instagram üzerinden ulaşırım.
c) Parti yöneticime ulaşırım.
d) Işık hızıyla diğer hesaba geçerim.
Ekli dosyayı görüntüle 15784
Cevap d ise o da banlı dikkat edin.
Konuyu buna çekmeyi nasıl başardınKısacası de ki bu oyunda Azerbaycanli kardeşlerimizi istemiyoruz olsun bitsin. Bu yaptığın normal değil
KarışmaKonuyu buna çekmeyi nasıl başardın
Ne yapacaksınKarışma
harbiden yaKonuyu buna çekmeyi nasıl başardın
Bir şey yapmama gerek yok sana olan olmuşNe yapacaksın
Karışmamam için bi engel yok ozaman. Bana "olan olmuş" zaten.Bir şey yapmama gerek yok sana olan olmuş
Muhatabın sen olmadığını anlayamayacak kadar şuursuz olduğunu sanmıyorum lafı uzatmaKarışmamam için bi engel yok ozaman bana "olan olmuş" zaten.
Şu oyunda senin kadar kendinu küçük düşüren görmedim bence sen uzak durKarışmamam için bi engel yok ozaman bana "olan olmuş" zaten.
Şaka gibi...Kısacası de ki bu oyunda Azerbaycanli kardeşlerimizi istemiyoruz olsun bitsin. Bu yaptığın normal değil
Bize de bazı şeyler şaka gibi geliyor sayın yöneticiŞaka gibi...
siz de biraz dinlenin.Bize de bazı şeyler şaka gibi geliyor sayın yönetici
Muhattabın ben değilsem cevap verme mesela Sana mı sorucam nereye yorum yapıp yapmayacağımıMuhatabın sen olmadığını anlayamayacak kadar şuursuz olduğunu sanmıyorum lafı uzatma
Siz de biraz dinlenin.Muhattabın ben değilsem cevap verme mesela Sana mı sorucam nereye yorum yapıp yapmayacağımı
Ban itirazları alanında cevap verildi.Sayın yöneticim Kürşat Kağan başkanın banlanma sebebi nedir günlerdir emek sarf ediyor uykusuz kalıyor bir yanlışlık mı var yoksa bilmediğimiz bir durum mu var