BARIŞ VE KARDEŞLİK ÇAĞRISI (1 Kişi İçeride)

21SEROK21

Üye
Vatandaş
Herkese merhabalar
Çok Uzun zamandır bu oyunu oynamaktayım şuan durup düşüyorum da en ilkel halindeyken bile bu kadar kutuplaşma his etmedim normal şartlarda oyun yönetimi oyunu güzelleştirdikçe hırs rekabet yarışın yanı sıra kardeşliğin dostluğun da artması gerekirdi lakin bunun tam tersi oluyor demeki yönetimle oyunla bir alakası yok bizler hırs rekabet yarış oyun derken uzaklaşıyor kutuplaşıyor ayrıştırıyoruz arkadaşlar böyle oyunlar güzel dostluklar arkadaşlıklar için var lütfen bunu unutmayalım...
Şimdi herkes zaten öyle diyecek ama öyle değil herkes kendi partimize yada sevdin insana öyleyiz en sevmediğimiz insana nasılız kanlı bıçaklı kindar hep art niyetli ama bir hata yapsın da yönetime şikayet edeyim yada şunu yapayım daha çok sinirlensin vb nereye kadar gidecek bu banlanıp oyunu oynamayınca yada ne olacak çıkarımız ne olacak? Buda yanlış anlaşılmasın hatayı yanlış görmezden gelelim demiyorum tabi ki yanlışa hatta ses çıkaralım ama hep birlikte ses çıkartalım ki yanlış yapan yaptığını anlasın misal burda en sevdiğiniz hata yapınca ilk ses çıkaran siz olun sonra biz olalım ki yanlışa hattanın farkına varılsın bunu yaparsak barışı kardeşliği dostluğu sağlarız yine yanlış anlaşılmasın herkes kardeş dost olsun herkes herkesi sevsin demiyorum ama herkes saygı duysun biraz kıyas yapsın ben yapsam ve o bana yaparsa benim tepkim ne olur?
Şuan herkes kendisinin yaptığını ama karşı tarafın yapmadığını soylecek yada düşünecek o zaman bu kadar kutuplaşmayı yapan kim? arkadaşlar sizi teniz ediyorum ama aynı grupta olmayan hayvanlar anlaşmaz ve bunun için çobana gerek duyulur insanlar için değil şuan yönetimden olmasa Allah bilir daha ne halde olacaktık arkadaşlar yönetime yani çobana gerek yok hepimiz insanız yönetim olmadan da bir adarda saygı içinde kurabiliriz şuan herkes hak vercek ama kendine doğru kabul ederek kimse dört dörtlük doğru değil herkes ayıbı yanlışı kendinde arasın Allah aşkına Açalım bakalım sadece küfürlerle ve sadece onların nedenini soralım herkes derki o bunu dedi şu şunu dedi yani bahe zibilyon tane olur tamam da sen niye küfür ediyorsun ha önce o mu etti ki en güzel bahanesidir tamam o yanlış yaptı değil mi ama sende ettin farkınız kalmadı yok ilk o etti sen ona ettikten sonra sende onunla aynı kefeye girersin sen etme sen şikayet et ama yok etmezsek kendimizi onunla aynı kefeye koymazsak onun gibi olmazsak olmaz değil mi?
Bakın en basit konudur küfür ama bir yanlış olduğunu bile bile bir bahe bulup ederiz Yani anlayacağınız kin için nefret için zibilyon tane bahane buluruz ama dostluk için kardeşlik için barış için önümüzdeki hakikati görmüyoruz
HEPİMİZ İNSANIZ VE HEPİMİZ ÖLECEZ
NEYİN KAVGASIDIR BU NEYİN?
TÜM HERKESTEN RİCAM HEPİMİZ BUNDAN SAYGIYA DAHA ÇOK ÖNEM VERELİM VE BU POSTUN ALTINDA TÜM KAVGALARA KIRGINLIKLARA KÜSKÜNÜLÜKLERE SON VERİP HELALEŞELİM...
SADECE BENİMLE DEĞİL HERKESLE YAPALIM HEP BİRLİKTE YAPALIM)
BEN BAŞLAYAYIM
EĞER BEN İSTEMEDEN BİLMEDEN BİLMEDEN BİRİNİZİ KIRDIYSAM AF OLA VE HERKESE HAKIM HELALDİR SİZLERDE HELAL EDİN🌹
SIRA SİZDE:⬇️⬇️⬇️
21SEROK21|Serhatkrkc