Başkan Online başka ülkenin olsaydı? (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kadir.
  • Başlangıç tarihi
K

Kadir.

Ziyaretçi
Mini hikaye serisi.. Tamamen hayal ürünü ve kurgudur. Alınıpta saldırmayın fjdjdjd yada saldırın farketmez 😂
Let's start the mini-story series. Everything described here is fiction and imagination, don't try to attack you

-Modaratör Matt: Oyun başkanlığı seçimi başlamıştır arkadaşlar tüm adaylara oyun yönetimi olarak başarılar dilerim.

- Coyote Parti başkanı Kursuwa: Başarıya gerek yok sayın Matt ezici bir fark atacağız

- Dark Side başkanı Snafi: Dedi 50 kere seçim kaybeden o haşmetli insan.. Nasıl başarıyorsun bunu öğretsene (Kakaha atar) yakında Kamuel Swordu da geçeceksin uyandırayım.

-Kursuwa: Seçim sonucunda görüşürüz.
---------
Coyote parti içi alanı:
Kursawa: Beyler, bayanlar yüklenin kazanmamız az kaldı.
Üye1:Alacazzzz içlerinden geçicezzz.
Üye2: Balkon konuşması hazır mı başkanım?
Kursawa: Herşey hazır kardeşim
(toplantı bölünür içeri Fiyonk girer)
Fiyonk: Benimle gelin başkanım acil (gider)
- Başkanım kaybediyoruz, edici mağlubiyet alıyoruz..
Kursawa: Bu iyi olmadı (küfür eder) yardım bulmamız şart. Tüm düşmanları yazın iletişim kurun destek toplayın ne gerekiyorsa yapın.
Fiyonk: Sonuç ne olursa olsun her zaman arkandayım kardeşim.. Harekata geçiyorum. (Selamlaşırlar Fiyonk çıkar)
------
Fiyonk görevi yanlış anlamış olacakki partisinin tüm sırlarını yaymaya başlar ve cyoka partisi büyük ifşa olur. Bu yetmiyor gibi Fiyonk olayı İyicene abartıp partisinin içinde ki insanları birbirine düşürür.
-----
Kursawa: Ne yaptığını zannediyorsun sen (ağır küfür)
Fiyonk: senşn de ne olduğunu biliyoruz dostum mmm maymun gözünü açtı (küfürler)
İkili kanlı bıçaklı olur seçim biter ve coyote partisi seçimi kaybeder..
-----
Snafi: Ben demiştim demekten bıkmayacağım sanırım (kahkaha atar)
Kursuwa: İşine bak ne olduğunu halt biliyoruz seninde, burda gelmiş böyle konuşuyorsun ama
Tam bir tenekesin herkesi peşinde koşturmaktan başka amacın yok.
Snafi: (güler) Kuruwasan anlamanda sorunun var galiba, konu ile alakası olmayan şeylerle gelip haddini aşıyorsun biliyorum malubiyet fazla ağır geldi dengen şaştı Hadi canım ikile yandan yandan endamını görsün millet (kahkaha atar)
Modaratör: İkili tartışmaya girmeyiniz, devamı gelirse meclisten atılacaksınız.
-----
O sırada Fiyonk daldan dala parti değiştirip durmaktadır sabit bir yeri yoktur..
...
İlk bölüm böyle olsun diğer bölümler farklı konular ele alınacaktır. Başta bahsettiğim üzere anlatılanlar kurgudur.. İyi okumalar (paslanmışım aksiyon yok ngndmdm)