Başkan online yönetimine. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
sayın Yönetim ve sevgili oyuncular herkesin kafasında soru işareti olan konuları sizler huzurunda sormak istiyorum. tek aday kalması durumunda referanduma gidilmesi olağan ve herkesin beklediği bir durumdur ancak oyun yönetimi referanduma gidilmeksizin oyun başkanı atama hakkını direkt olarak meclis başkanlığına vermiştir soruyorum madem böyle bir durum söz konusu olacaktı seçimden önce veya seçim esnasında adaylara veya bütün oyunculara tek aday kalması durumunda ve referanduma gidilmeksizin atama yetkisinin meclis başkanına verileceği bildirilmesi gerekmez miydi. yeni bir seçim sistemi dediniz herkes aday çıkartmak zorunda dediniz böyle bir seçimle karşılaşmadık. oyuncuların çekileceğini biliyordunuz Tek aday kalması durumunda böyle sonuçlar ortaya çıkacağını adaylarımız bilseydi seçimden çekilmeyeceklerdi. yine tek aday uygun görülmemişse atama Hakkı meclis başkanına devredilmemelidir oyun başkanı sadece meclisi ilgilendiren bir makam değildir bütün oyuncuları ilgilendiren bir makamdır bu yüzden bunun kararını bütün oyunculara açık bir seçimle kararlaştırılmalıdır. hala meclis başkanı atama yapacak olsa bile yine de referanduma gidilmesi gerekmektedir yeniden göreve gelen oyun başkanımız güvenoyu referandumu almalıdır.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyuncuların çekileceğini bilmemiz söz konusu değil.
Anlaşılmayan şey şu, bu seçimin yöntemini biz belirliyoruz.
Tek aday kalmış bir adayın oylamasını referandum yapacaktık ama yine adaletli olmayacaktı, çünkü istemeyen kişiler de bu süreç bitsin istiyor.
Biz kişilerin isteğine göre değil, adaletli olan ne ise onu uyguluyoruz.

Yeniden göreve gelen oyun başkanı güvenoyu referandum talebi makul bir istek gibi gözüküyor ancak bunu temellendirmek ve ikna edilmesi gerekiyor.
Bunun yolu da meclisteki milletvkeilleri olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...