sayın Yönetim ve sevgili oyuncular herkesin kafasında soru işareti olan konuları sizler huzurunda sormak istiyorum. tek aday kalması durumunda referanduma gidilmesi olağan ve herkesin beklediği bir durumdur ancak oyun yönetimi referanduma gidilmeksizin oyun başkanı atama hakkını direkt olarak meclis başkanlığına vermiştir soruyorum madem böyle bir durum söz konusu olacaktı seçimden önce veya seçim esnasında adaylara veya bütün oyunculara tek aday kalması durumunda ve referanduma gidilmeksizin atama yetkisinin meclis başkanına verileceği bildirilmesi gerekmez miydi. yeni bir seçim sistemi dediniz herkes aday çıkartmak zorunda dediniz böyle bir seçimle karşılaşmadık. oyuncuların çekileceğini biliyordunuz Tek aday kalması durumunda böyle sonuçlar ortaya çıkacağını adaylarımız bilseydi seçimden çekilmeyeceklerdi. yine tek aday uygun görülmemişse atama Hakkı meclis başkanına devredilmemelidir oyun başkanı sadece meclisi ilgilendiren bir makam değildir bütün oyuncuları ilgilendiren bir makamdır bu yüzden bunun kararını bütün oyunculara açık bir seçimle kararlaştırılmalıdır. hala meclis başkanı atama yapacak olsa bile yine de referanduma gidilmesi gerekmektedir yeniden göreve gelen oyun başkanımız güvenoyu referandumu almalıdır.