Başkanlık Makamı– Resmi Ultimatom (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️ 61. Dönem Oyun Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Seçim Sonuçlarının Zamanında Açıklanmaması Hakkında

BaşkanOnline yönetimine,
Son dönemlerde gözlemlenen ciddi bir aksaklık artık kabul edilemez boyuta ulaşmıştır. Yönetim, seçim sonuçlarını açıklama ve duyuruları zamanında yapma görevini ihmal etmektedir. Bu gecikmeler, sadece oyuncuların zaman kaybına yol açmakla kalmamakta; aynı zamanda oyunun genel işleyişini, düzenini ve güvenilirliğini zedelemektedir.
Oyun başkanlığı makamı, sistemin sağlıklı ve adil şekilde işlemesini gözetmekle yükümlüdür. Bu nedenle, yönetime son kez resmî uyarı (ultimatom) niteliğinde bildiriyorum

Seçim sonuçları, belirlenen takvimde açıklanacak.

Duyurular gecikmeksizin ve eksiksiz şekilde paylaşılacak.

Bu kurallara uyulmaması durumunda, yönetim görevinde sorumluluk zaafı oluştuğu kabul edilecek ve Başkanlık makamı gerekli yaptırımları devreye sokacaktır.

Oyun düzeni keyfi uygulamalara değil, disipline ve sorumluluğa dayanır. Bu uyarı, sistemin işleyişini korumak amacıyla yapılmıştır. Gereği ivedilikle yerine getirilecektir.

@Atom Karınca @Zıpır Dedektif @BaşkanOnline

Sırachan

ALTIN OK 58.Donem adalet bakanı
Vatandaş

BaşkanOnline yönetimine,
Son dönemlerde gözlemlenen ciddi bir aksaklık artık kabul edilemez boyuta ulaşmıştır. Yönetim, seçim sonuçlarını açıklama ve duyuruları zamanında yapma görevini ihmal etmektedir. Bu gecikmeler, sadece oyuncuların zaman kaybına yol açmakla kalmamakta; aynı zamanda oyunun genel işleyişini, düzenini ve güvenilirliğini zedelemektedir.
Oyun başkanlığı makamı, sistemin sağlıklı ve adil şekilde işlemesini gözetmekle yükümlüdür. Bu nedenle, yönetime son kez resmî uyarı (ultimatom) niteliğinde bildiriyorum

Bu kurallara uyulmaması durumunda, yönetim görevinde sorumluluk zaafı oluştuğu kabul edilecek ve Başkanlık makamı gerekli yaptırımları devreye sokacaktır.

Oyun düzeni keyfi uygulamalara değil, disipline ve sorumluluğa dayanır. Bu uyarı, sistemin işleyişini korumak amacıyla yapılmıştır. Gereği ivedilikle yerine getirilecektir.

Bence Kendi fikrim abartılmış bı olay onlarda insan
O A B İ İSTİFA

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Emekli Oyun Başkanı

BaşkanOnline yönetimine,

1. Yönetim darbesi yiyen ob gerçek olucak galiba

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Oyun Başkanının verdiği ültimatı kabul ediyor ve üzerime kaplanan rehaveti kabul ediyoruz.
Oyuncularımızın böyle bizi itmesi bizi burada yazılanların aksine sinirlendirmez; bizi gazlayan bir şey haline getirir.
Durum için tüm oyuncularımızdan özür diliyor; genel bir özür duyurusu yayınlayacağımızı ve tüm oyuncularımıza 250 Yeşil Taş vereceğimizi bildiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...