BAŞKANONLINE v5.9.9 YAYINDA! (1 Kişi İçeride)

Göktuğ Gökçebağ.

Türk Ulus Birliği Partisi
Vatandaş
şehir kasasının da artık açılması ve şehir kasası içerisinden de haftalık olarak alınan kendi rütbe maaşımız haricinde yani

il belediye başkanı maaşı kasası
büyükşehir belediye başkanı maaşı kasası
içişleri bakanı maaşı kasası
milli savunma bakanı maaşı kasası
ekonomi bakanı maaşı kasası
adalet bakanı maaşı kasası

bir de devlet kurumu bütçelerinin eklenmesi gerekiyor bence o alana mesela

il belediyeleri kasası
büyükşehir belediyeleri kasası
içişleri bakanlığı kasası
milli savunma bakanlığı kasası
ekonomi bakanlığı kasası
adalet bakanlığı kasası

şeklinde 6 adet ayrı ayrı kendi alanlarına göre devlet kurumlarının bütçelerinin olacağı bir alan olabilir

yani bu resimde ki genel oyun kasası ile yanında ki hazine kasası yazan yer gibi mesela örnek olarak genel oyun kasası yerinde
il belediye başkanı maaşı kasası yazması onun yanında ise hazine kasası yazan yerde ise il belediyeleri kasası şeklinde yazması olabilir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-24-23-01-20-757_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-02-24-23-01-20-757_net.shrin.baskan.jpg
    318.5 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
İlkönce şehirlerde ki denge sağlanmalı.
Örneğin; İstanbul şehrinde 32 oyuncu var iken, Kilis'te 7 oyuncu var.
İzmir'de 19 oyuncu var iken, Denizlide 8 oyuncu var. Bu dengeyi sağlamak gerek.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Ayrıca şehir sakini kasası da şehir alanına alınması daha kullanışlı olacaktır diye düşünüyorum.

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
Şehir Katkı Sıralaması;

1. %35
2. %25
3. ve 4. %15
5. %10

Hocam bu durum adil değil, bulunduğum şehirde (Çankırı) Güncel veriler ışığında
Şehir Katkı Puanım; 7.559.782
2.Sırada ki arkadaş @Uçak 14532 isimli başkanım oluyor ve şehir katkı puanı 237.177

Yani benim %31,87403078713365967 kadar katkı sağlamış şehire..

Şehir kasasına tek başıma ben katkı vereceğim ay sonunda bal kaymağını benin %31,87403078713365967 kadar destek vermiş arkadaş %25'ine sahip olacak

Kabul edilebilir bir durum olmadığının kanaatindeyim.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Şehir Katkı Sıralaması;

1. %35
2. %25
3. ve 4. %15
5. %10

2.Sırada ki arkadaş @Uçak 14532 isimli başkanım oluyor ve şehir katkı puanı 237.177

Şehir kasasına tek başıma ben katkı vereceğim ay sonunda bal kaymağını benin %31,87403078713365967 kadar destek vermiş arkadaş %25'ine sahip olacak

Evet haklısınız bunları, inceleyeceğiz.
Bu ay böyle olabilir ancak ayarlanır.

Ahmetorhann

Uyanış…
Vatandaş
Şehir Katkı Sıralaması;

1. %35
2. %25
3. ve 4. %15
5. %10

Aynı durumdayım başkanım ve bedava mı uğraşıyoruz :)

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
Aynı durumdayım başkanım ve bedava mı uğraşıyoruz :)

Yeni bir düzen olmasından kaynaklı yönelme olmadı pek şehir olayına, gerek gelecek aylarda oyuncuların ilgisi artacak gerekse o alana yeni düzenlemelere gelecektir diye ümit ediyorum, lakin 2 ay daha saldırırım sonra bende salarım orayı

Ahmetorhann

Uyanış…
Vatandaş
Yeni bir düzen olmasından kaynaklı yönelme olmadı pek şehir olayına, gerek gelecek aylarda oyuncuların ilgisi artacak gerekse o alana yeni düzenlemelere gelecektir diye ümit ediyorum, lakin 2 ay daha saldırırım sonra bende salarım orayı
Bu ay görüntüyü yaptık başkanım cazip gelirse devam önümüzde ki ay yoksa bende salacam gelecek ay 2. Olsak yeter arada girip kasarız :)

Göktuğ Gökçebağ.

Türk Ulus Birliği Partisi
Vatandaş
Bence, net şekilde şehir katkısı kaldırılması, onun yerine sabit olarak oyun kasasından belediye başkanlarının otomatik olarak kendi maaşları haricinde alacakları belediye bütçelerini buraya harcamaları ve o şehiri geliştirmeye yönelik sadece belediyelerin iş yapması daha iyi olur. Bence, bu sayede belediyeler arasında da rekabet sağlanır. Belediyelere ek gelir sağlanacak yerlerde olursa, eğer bu şekilde şu anki sistem olan bir şehir geliştiği anda diğer şehrin yüzdesinin düşmesi de engellenmiş olur. Şehirlerdeki yapılan işlem yüzdeleri sabit şekilde kalmış olur. Genel olarak gelişmişlik yüzdeleri ile yani yıldızları ele alınarak, şehir sıralamasını sistem otomatik şekilde yapmış olur. Bu şekilde olursa da sistem daha da oturmuş olur.

Yani örnek olarak; bir şehirde, Ankara'da, ben belediye başkanı olarak %47 yol yap yüzdem varsa, Eskişehir'in de %49'lara çıktığı anda, geliştiği anda şu anda ki sisteme göre benim yol yap yüzdesi oranım 47'den 46'ya veya %45'e kadar düştüğü için bu oranda sabitlenmiş, hiçbir düşüş de olmamış olur. Bu sayede hangi belediye başkanı çalışıyor, hangi belediye başkanı çalışmıyor, belli olur. Oyuncuların şehir işlemleri kısmına katkı yapmalarının da önüne geçilerek, o alan sadece belediyelere özel bir alan olarak tasarlanmış olur. Hatta içine valiliklere özel alanlar da ekleyerek, sadece o valiliklere özel alanlarda valilerin tıklama yapabileceği şekilde olabilir. Bu sayede sadece o alanlara kendi devlet bütçeleri ile belediyeler ve valilikler işlem yapabilir, sadece o alanlarda. Bu şekilde şehir işlemleri kısmı sadece belediyeler ve valiliklere özel bir alan olmuş olur. bu sayede ödül sistemide kaldırılmış şekilde, sadece her devlet kurumunun kendi alanlarına özel olarak kendi bütçelerini, verimli kullanmalarına yönelik ve bütçelerinide arttırmaya yönelik, kendilerine özel devlet arsaları, dükkanlar, sosyal tesisler vb gibi yerler'den ek kaynak sağlanmış olabilir. düzenli bizim haftalık olarak kira toplayabileceğimiz yerler olması gibi belediyeler veya valilikler olsa bile haftanın 1 günü pazar gününden pazar gününe mesela gibi otomatik şekilde kiralarında oyun kasası içerisinde belediye bütçelerine ve valilik bütçelerine üstüne eklenmesi içine paranın şeklinde olabilir @BaşkanOnline

Son düzenleme: