BAŞKANONLINE v6.0.4 YAYINDA! (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
v6.0.4 sürümü yayınlanmış olup;
-Eğitim ve sertifika alanı yenilenmiştir.
-Bireysel ve ortaklı süper iş olarak adlandırdığımız yüksek kazançlı işler eklenmiştir.
-Bazı hatalar giderilmiştir.

Eğitim yapmaya devam etmek için lütfen bir an önce güncelleme yapınız.
Herkese iyi oyunlar dileriz.

Ömer.0123

Altınok Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
v6.0.4 sürümü yayınlanmış olup;
-Eğitim ve sertifika alanı yenilenmiştir.
-Bireysel ve ortaklı süper iş olarak adlandırdığımız yüksek kazançlı işler eklenmiştir.
-Bazı hatalar giderilmiştir.

Eğitim yapmaya devam etmek için lütfen bir an önce güncelleme yapınız.
Herkese iyi oyunlar dileriz.
Hocam güncelleme gözükmüyor

Dündar KORKMAZ

Yeni Üye
Vatandaş
eğitim ve sertifika alanı güncellenmiş ama sayı ve süreleri de güncellenmiş görünüyor. Yüksek Lisans için 400 eğitim gerekiyordu. 335' e kadar gelmiştim. şimdi 935 / 6000 yazıyor. Önceden profesör için 4000 lazımdı burada nasıl bir değişim oldu. Sertifika 5' in süresi vipli 10 dakikaydı o da 15 dakika olmuş. Burada detayları paylaşır mısınız? @BaşkanOnline

Kaan Yüksel

Aktif Üye
39. Dönem Oyun Başkanı
@BaşkanOnline hocam işlerde şöyle bir sorun var.
ben mesela @KadirBey. ile vergi eşiyim ona istek attım aynı anda o da bana atabiliyor.
iki tarafa da istek gidiyor kabul edilmesi için bi tarafın geri çekip onaylaması gerekiyor.
Eskiden böyle bir problem yoktu yeni güncellemeler sonrasında oluştu o konuda eski sistem olsa daha sağlıklı olabilir.
Not:Oyunun içerisindeyken atabiliyor oyundan çıkıp girdiğinde sadece davet gözüküyor.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Aslında seviyeler aynı sadece artık her eğitim derecesinde kaçıncı eğitim puanındaysa onu gösteriyor.
Sertifika için 30 dakika belirlendi.
Yine aynı sistem devam.
eğitim ve sertifika alanı güncellenmiş ama sayı ve süreleri de güncellenmiş görünüyor. Yüksek Lisans için 400 eğitim gerekiyordu. 335' e kadar gelmiştim. şimdi 935 / 6000 yazıyor. Önceden profesör için 4000 lazımdı burada nasıl bir değişim oldu. Sertifika 5' in süresi vipli 10 dakikaydı o da 15 dakika olmuş. Burada detayları paylaşır mısınız? @BaşkanOnline