BAŞKANONLINE WİKİ DEĞİŞİM BİLDİRİMLERİ. (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
wiki.baskanonline.com adresinde yer alan güncelleğini yitirdiğinden ve şehir güncellenmesi nedeniyle eksik kaldığında hızlıca değişiklikler başlamış olup, her değişiklik buradan bildirilecektir.
Yapılan değişiklikler tüm oyuncularımıza bildirilmiş olduğu varsayılır.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

3.2 - Uzun süreli ceza ya da hesap kapatılması gerektiren durumlar

-Oyun içi rekabet sistemine alenen ya da dolaylı yollardan saldırı veya saldırı girişiminde bulunmak.

Maddesi eklenmiştir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
  • 3.5 - Ceza sonucunda hesabın kapatılmasında

-BaşkanOnline yönetimi uygun görmediği takdirde bu hak ilgili oyuncunun elinden alınır.
Maddesi eklenmiştir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
  • 4.3 - Kırmızı Taş

-Kırmızı Taş, oyuncunun makamlara seçilmesinde ya da atanmasında ödül olarak verilen harcanabilen ve kazanabilen servetlerden birisidir.
    -1 Kırmızı Taş = 1000 Yeşil Taş olarak tanımlanmakta olup, Kırmızı Taş öğeleri Şehir Alanında yatırım olarak kullanılabilmektedir.
    -Kırmızı Taş kazanılabilen veya elde edilebilen alanlar: Makama Seçim ya da Atama yolu ile gelişlerde, Sıralama ödüllerinde ya da BaşkanOnline tarafından belirlenen özel durumlarda.
    -Kırmızı Taş harcanabilen alanlar: Şehir sekmesi > Şehir Şirketleri alanı ya da BaşkanOnline tarafından belirlenen özel alanlarda.
İlgili madde düzeltilmiştir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

4.5 - Aylık Level Puanı alanı >​

4.5 - Aylık Eğitim Puanı şeklinde değişmitşir.​

• -Aylık Eğitim Puanı, Eğitim ve Sertifika alanını kullandıkça dönem içinde artan bir puan çeşitidir.
    Eğitim paketi etkin olduğunda Aylık Eğitim Puanı artmaz.
    -Aylık Eğitim Puanı kazanılabilen veya elde edilebilen alanlar: Eğitim ve sertifika satın alımları
    -Aylık Eğitim Puanı katsayı etkisi: İlk 50'de yer alan oyunculara 1'den 7'ye kadar katsayı verilir.
    -Aylık Eğitim Puanı Sıralama Ödülleri (Dönem sonunda gönderilir):
    1. olan oyuncuya: 3500 Yeşil Taş, 10 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    2. olan oyuncuya: 3000 Yeşil Taş, 8 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    3. olan oyuncuya: 2500 Yeşil Taş, 7 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    4. olan oyuncuya: 2250 Yeşil Taş, 6 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    5. olan oyuncuya: 2000 Yeşil Taş, 5 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    6. olan oyuncuya: 1500 Yeşil Taş, 5 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    7. olan oyuncuya: 1500 Yeşil Taş, 5 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    8. olan oyuncuya: 1250 Yeşil Taş, 4 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    9. olan oyuncuya: 1250 Yeşil Taş, 4 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    10. olan oyuncuya: 1000 Yeşil Taş, 4 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    11. olan oyuncuya: 1000 Yeşil Taş, 3 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    12. olan oyuncuya: 1000 Yeşil Taş, 3 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    13. olan oyuncuya: 1000 Yeşil Taş, 3 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    14. olan oyuncuya: 750 Yeşil Taş, 2 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    15. olan oyuncuya: 750 Yeşil Taş, 2 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    16. olan oyuncuya: 500 Yeşil Taş, 1 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    17. olan oyuncuya: 500 Yeşil Taş, 1 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    18. olan oyuncuya: 500 Yeşil Taş, 1 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    19. olan oyuncuya: 500 Yeşil Taş, 1 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.
    20. olan oyuncuya: 500 Yeşil Taş, 1 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 150 katı kadar ödül verilir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
  • 4.8 - Parti Puanı​

-Parti Puanı, Parti üyelerinin Başkanlık Puanı, Vergi Puanı ve Eğitim Puanı toplamı ve Parti Medya Puanı ile oluşur.
    Her dönem sonunda sıfırlanır.
    Parti Puanı, Partilerin seçime katılım durumunu belirleyen ve Partilerin gelirini (Hazine yardımını) oluşturan oldukça önemli bir puan türüdür.
    Parti Puanı, her 5 dakikada bir yenilenir.
Parti Puanına Eğitim Puanı da eklenmiştir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
  • 4.10 - Şehir Puanı​

-Şehir Puanı, Şehir sekmesinde yapılan işlemler sonucunda kazanılır.
    -Şehir Puanı, Şehir Katkı Puanı ile doğru orantıda artar.
    -Şehir Puanı, Şehir bazlı bir puan türüdür. Şehir Sekmesi > Şehir sıralamaları alanından şehirlerin sıralamasına erişilebilir.
    İlk 10'da yer alan Şehirler Şehir Puanının 100 katı kadar ödüllendirilir.
  • 4.11 - Şehir Mutluluk Durumu​

-Şehir Mutluluk durumu her gece 00.00 saatinde belirlenir ve tüm şehir sakinlerine Bildirim mesajı gönderilir.
    Bu alanla ilgili detaylar ve işleyiş Şehir Sekmesi > Şehir Mutluluk Durumu nedir? ne işe yarar alanında belirlenir.

Mevcut 4.10 ve 4.11 maddeleri bu şekilde değişmiştir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

5.14 - İktidar Partisi​

Oyun Başkanı seçildikten sonra iktidar partisine 2500 Yeşil Taş değerinde Oyun Parası, Parti kasasına tanımlanır maddesi,
Oyun Başkanı seçildikten sonra iktidar partisine 2.500.000.000 değerinde Oyun Parası, Parti kasasına tanımlanır.

Olarak düzeltilmiştir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
  • 5.15 - Medya Patronu​

-Medya Patronu, Medya Sıralamasının ay sonundaki verilerine göre elde edilen ünvandır. Oyunda, 2 Medya Patronu bulunur.
    -Medya Patronu, elindeki medya kuruluşu ile oyun içi dengeleri değiştirecek güce sahiptir.
    -Çoğunluk ve Azınlık Medya Patronu olarak iki çeşit bulunmakta olup,
    Çoğunluk 10, Azınlık 5 katsayıya sahiptir.

Şeklinde düzeltilmiştir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
  • 5.17 - BaşkanOnline Yönetimi​

-BaşkanOnline Yönetim, oyunun yönetim ve koordinasyon ekibidir.
    Oyunun en üst makamı olup, karar organıdır. Aldığı kararlar kesin hükmündedir.
    -BaşkanOnline Yönetimi, mevcut yönetimin belirlediği kişi ya da kişilerden oluşur.
    Yönetim kadrosuna alım bulunmamaktadır.
    -BaşkanOnline yönetimi, Başkan Teknoloji şirketine bağlıdır.
    Şirket dilerse mevcut yönetimi feshedebilir / kişileri değiştirebilir.

olarak değişmiştir.​

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
  • 6.2 - Profil Resmi Değiştir​

-Profil Resmi Değiştir alanı ile hazır oluşturulmuş yaklaşık 50 görselden birisini kullanabilirsiniz.
    -Bu alanda yalnızca belirli resimler kullanılmaktadır.

İlgili madde bu şekilde değişmiştir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
  • 6.3 - Oyuncu Engelle​

-Oyuncu engelleme, sizi rahatsız eden ya da rahatsız etmesi potansiyel olan oyuncuları sizden uzaklaştırmak ve size ulaşamaması için olan bir özelliktir.
    -Oyuncuyu engellemeniz ile beraber kişinin genel sohbette mesajlarını göremez, iş daveti gönderemez ya da alamaz ve özel mesajlaşamazsınız.
    -Engelleme ve engeli kaldırma işlemleri oyunun profili üzerinden yapılır.

İlgili madde bu şekilde değişmiştir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
  • 6.13 - Arkadaşlık İşlemleri​

-Arkadaş olarak eklenen oyuncu Arama ekranlarında üst kısımda gözükür.
    -Bu alan ortaklı işlerde kolaylık olması amacıyla oluşturulmuştur.
    -Arkadaş olarak ekleme veya çıkarma işlemleri ilgili oyuncunun profili üzerinden yapılmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...