Batman Koltuk işgalcisi (1 Kişi İçeride)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bu arkadaş Batman belediye başkanlığını işgal ediyor ne bir şehir katkısı var ne belediyeyle ilgileniyor sadece maaşını çekiyormuş derhal batmandan atılmasını talep ediyorum.
Ayrıca buna göz yuman vali davutu kınıyorum anca vergi kassın.
Altınok partisinide üyeyi uyarmaya davet ediyorum .

IMG_0588.jpeg

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
Bende diyorum ki bu niye hep aynı şehirde duruyor
Çalışmamak için rahat kalmak için Batman'da beleşden belediyelik alıyor koltuk rahat hiç olmasa 🤣🤣🤣
Üstüne sürekli aynı kişiden bu olaylar @MAGARSUS

Kaan Yüksel

Aktif Üye
39. Dönem Oyun Başkanı
Aynı şey Eskişehir Belediye Başkanı içinde geçerli adam sadece koltuk işgalcisi sadece maaşını alıyor yan gelip yatıyor şuna bakar mısınız?
IMG_6860.jpeg
Bi de üstüne üstlük seçme ve seçilme yasağı almışken belediye başkanı olmuş ben böyle bir koltuk sevdalılığı görmedim.

IMG_6861.jpeg

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
arkadaşlar şuan kendisiyle iletişime geçtik kendisi görevi ay sonunda maaşları yatması halinde bırakıp altınok partisinden milletvekili olmaya gideceğini belirtti boykotlar işe yarıyor tepkiler çığ gibi elinize sağlık

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Batmanda eğitim seviyesi 0.53 öğrenciye burs verdim az önce puan için gidip puf nargile almış eğitimin önemi bile yok

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Batman tek bir şekilde kalkınabilir
Fener Trabzon ms 1
Demirspor Kayseri 2
Bütün belediye gelirlerini seferber edip kupon oynadık eğer yatarsak şehir için yeni alacağımız belediye otobüslerinin yerini elektrikli bisikletler alacaktır bilginize (onlarda ücretli olacak)

Umut

PARTİ BAŞKANI
29. Dönem Oyun Başkanı
Batman tek bir şekilde kalkınabilir
Fener Trabzon ms 1
Demirspor Kayseri 2
Bütün belediye gelirlerini seferber edip kupon oynadık eğer yatarsak şehir için yeni alacağımız belediye otobüslerinin yerini elektrikli bisikletler alacaktır bilginize (onlarda ücretli olacak)
Sen ne zaman kupon versen yatıyor oynamam artık

Mehmet 09

ÖVİP Parti Yöneticisi
Vatandaş
Bu arkadaş Batman belediye başkanlığını işgal ediyor ne bir şehir katkısı var ne belediyeyle ilgileniyor sadece maaşını çekiyormuş derhal batmandan atılmasını talep ediyorum.

Alemsin kral ya 😂 arada sırada keyfim yerine gelsin diye magarsus yorumu arar oldum.
Bunu övgü olarak kabul et. 😃