Bekleyen Yasa Tasarıları? (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Cüneyt Derin
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Görev Süresi Bitimine 2 gün kala çalışmak mı aklına geldi ne yaptı?

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Görev Süresi Bitimine 2 gün kala çalışmak mı aklına geldi ne yaptı?
Son dakikaya kadar çalışmayıp şimdi çalışmak ayrı bir komiklik gerçekten sizin yaptığınız her şeye maydonoz olmak daha bir komik 🤣🤣🤣
Sayın Arda Ulaş Ateş bey sizler lütfen vekillerin işine karışmaz mısınız vekiller olarak tartışıyoruz burda 😃
Meclis başkanını bizler seçtik milletvekilleri olarak siz değil 😃

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Son dakikaya kadar çalışmayıp şimdi çalışmak ayrı bir komiklik gerçekten sizin yaptığınız her şeye maydonoz olmak daha bir komik 🤣🤣🤣
Arda bey VEKİL OLMAMANIZA rağmen meclis başkanımıza baskı yapıyorsunuz. Yine iyi niyetli meclis başkanımız sözünüze uyup duyuru atıyor bu seferde geç attı diye şikayet ediyorsunuz. Çok yanlış anlaşılıyorsunuz arda bey amacınız oyunun gelişimi ya da tasarılar değil mi acaba??? 😅

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
İster vekil olayım ister olmam ben bu ülkenin vatandaşıyım ve bizlerin ödediği vergilerle maaş aldığınız sürece benim de hesap sorma hakkım vardır bunu da böyle bilmenizi isterim.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Arda bey VEKİL OLMAMANIZA rağmen meclis başkanımıza baskı yapıyorsunuz. Yine iyi niyetli meclis başkanımız sözünüze uyup duyuru atıyor bu seferde geç attı diye şikayet ediyorsunuz. Çok yanlış anlaşılıyorsunuz arda bey amacınız oyunun gelişimi ya da tasarılar değil mi acaba??? 😅
Sayın Arda Ulaş Ateş bey sizler lütfen vekillerin işine karışmaz mısınız vekiller olarak tartışıyoruz burda 😃
Meclis başkanını bizler seçtik milletvekilleri olarak siz değil 😃
İster vekil olayım ister olmam ben bu ülkenin vatandaşıyım ve bizlerin ödediği vergilerle maaş aldığınız sürece benim de hesap sorma hakkım vardır bunu da böyle bilmenizi isterim.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Arda bey size göre meclis başkanı yönetimin yerine tasarılarıda onaylayacak. Meclis başkanının yapabileceği max şey yönetimi bu konuda uyarmak. Görüyoruz ki duyuruyuda atmış zaten daha fazla yönetimin üstüne gidip darlamaya gerek yok onlarda insan değil mi sonuçta

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
1 hafta boyunca hakkınız olmayan vekillik koltuğunda 3 liraya çorba içtiniz meclisten arda bey meclis başkanımız buna laf etti mi sizlere? Lütfen birdahaki dönem verginizde bu çorba paralarının da eklenmesini istiyorum sayın Oyun Başkanım @BlackWhite 😃😂

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
1 hafta boyunca hakkınız olmayan vekillik koltuğunda 3 liraya çorba içtiniz meclisten arda bey meclis başkanımız buna laf etti mi sizlere? Lütfen birdahaki dönem verginizde bu çorba paralarının da eklenmesini istiyorum sayın Oyun Başkanım @BlackWhite 😃😂
Sayın Meclis Başkanımıza Söyleyelim Atadığı Oyuncuda Hakkı Olmadan Çifte Maaş Aldı Hem Şehir Başkanlığından Hem Milletvekilliğinden Ayrıca 2.Bölge Milletvekili Olduğu İçin Daha Fazla Maaş Aldı O Hafta Siz Gidin İlk Önce Tamuhan’ın Hesaplarını Kontrol Edin Mali Şubeyi Göreve Davet Ediyorum.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Sayın Meclis Başkanımıza Söyleyelim Atadığı Oyuncuda Hakkı Olmadan Çifte Maaş Aldı Hem Şehir Başkanlığından Hem Milletvekilliğinden Ayrıca 2.Bölge Milletvekili Olduğu İçin Daha Fazla Maaş Aldı O Hafta Siz Gidin İlk Önce Tamuhan’ın Hesaplarını Kontrol Edin Mali Şubeyi Göreve Davet Ediyorum.
Maaş aldığının kanıtı var mı 😃yoksa yönetimi itham mı ediyorsunuz anlayamadım aldığına dair kanıtınız varsa şahsen ben görmek isterim yoksa bunun cezası var diye biliyorum @baskanonline @Gonca @Umut @Uğur. @Fatih

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Maaş aldığının kanıtı var mı 😃yoksa yönetimi itham mı ediyorsunuz anlayamadım aldığına dair kanıtınız varsa şahsen ben görmek isterim yoksa bunun cezası var diye biliyorum @baskanonline @Gonca @Umut @Uğur. @Fatih
Evet tabi ki de kanıtı mevcut ben kanıtı olmayan hiçbir şeyin üzerine gitmem.

Tamuhan İsimli Oyuncu Mersin-2.Bölge Milletvekili Olduğu İçin 2.Bölge Milletvekillerine Bu Hafta Çifte Maaş Yattı Detaylı Bilgi İçin ErkinCanPolat Arkadaşımızın Konusuna Bakabilirsiniz.

İlgili Konunun Linki: https://baskanforum.com/threads/cift-maas-yatti.6503/

IMG_7477.png

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Evet tabi ki de kanıtı mevcut ben kanıtı olmayan hiçbir şeyin üzerine gitmem.

Tamuhan İsimli Oyuncu Mersin-2.Bölge Milletvekili Olduğu İçin 2.Bölge Milletvekillerine Bu Hafta Çifte Maaş Yattı Detaylı Bilgi İçin ErkinCanPolat Arkadaşımızın Konusuna Bakabilirsiniz.

İlgili Konunun Linki: https://baskanforum.com/threads/cift-maas-yatti.6503/

Ekli dosyayı görüntüle 10981
vekillere maaş verildide bu arkadaşa verildiğini verilsede geri alınmadığını nerden biliyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...