BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLME ŞARTININ DÜZENLENMESİ (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Yasa Tasarısı Başlığı: Belediye Başkanlığı seçimleri

Yasa Tasarısı Konusu: Şeçilme şartı olan Ortaokul mezuniyet yerine Lise mezunu olanın seçilmesi

Yasa Tasarısı Amacı: Rekabet ortamının arttırılması Lise ve daha üstü mezun olanın hakkettiği değeri görmesi

Yasa Tasarısı İçeriği: Orta okul mezunu olup belediye baskanı olanlar diğer üstü düzey mezunlara adaletsizlik olması parti içinde huzursuzluk yaşanması doğrultusunda Belediye başkanı için en az Lise mezunu şartı aranması gerekir ayrıca 10 bin vergi 10 bin başkanlık puanı ve 15 level üstü olması gerekmektedir.
47.Dönem Mersin Milletvekili
Ümit D.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oylama Başlangıç Tarihi: 30 Eylül 2024 02.00
Oylama Bitiş Tarihi: 30 Eylül 2024 23.00 ya da 51 kabul ya da red oyu aldığında.

Oylama başlamıştır.

Son düzenleme:

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Seçim Sonuçları: (Medya Patronu Oy katsayıları dahil edilmiştir.)
1. Oyuncu Adı: Onaylıyorum
Aldığı Oy: 57
2. Oyuncu Adı: Onaylamıyorum
Aldığı Oy: 14
Şeklindedir.

Güncelleme ile aktif oalcaktır.

Kaan_Çelik

Genelkurmay Başkanı
Vatandaş
Oyuncuların gelişmeleri için belediye başkanı makamını veren biz parti yöneticilerinin ve oyuna yeni başlayan oyuncuların işini zorlaştıran yasa tasarısını hazırlayan arkadaşı kutluyorum 👏🏻

A

Ahmet Askesi

Ziyaretçi
@Kaan_Çelik Beyefendiye katılıyorum. Siyasi arenada tecrübeli kişiler, birbirlerine makam paslıyor adeta. Bu yasa tasarısını onaylayan kişiler, laf olsun torba dolsun hesabı yapmışlardır. Lise mezuniyeti şartı yerine, belediye başkanlığı sorumluluğu bilincinin teste tutulması daha gerekli.