BELEDİYE BŞK. SEÇİMİ KALDIRILMIŞTIR! SON SEÇİM, BÜYÜK ÖDÜL. (2 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Belediye Başkanı seçimleri kaldırılacak olup; Şehir Valileri gibi atama yoluyla belirleme sistemi kullanılacaktır.

1 Şubat tarihinde sistem uygulanacak olup,
Bu seçim son Belediye Başkanı seçimidir.

Son seçim olması nedeniyle bu seçimden 1. çıkan partiye 5.000 Yeşil Taş değerinde Parti Kasasına oyun parası transfer edilecektir.

Seçimlerin kaldırılmasıyla Belediye Başkanlarının atanma yöntemi öneri ve tartışmaya açık olup,
Herkese iyi oyunlar dileriz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam neden böyle bir karar alındı sorabilir miyim ?
Belediye başkanı seçimlerinin partiler tarfından umursanmaması, bunun yerine şehirde 2. olan kişilere verilemsi daha uygun olacak.
Ayrıca şehir güncellemesi ile beraber oyun salt siyaset oyunu değil ayrıca şehircilik oyunu da olacak, bu sebepten şehrinde emek gösteren kişiler ödüllendirilecek :)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bu durum ile beraber şehir valisi ve belediye başkanı kendi içinde bir rakip olacak.
Belediye başkanı seçimlerinin partiler tarfından umursanmaması, bunun yerine şehirde 2. olan kişilere verilemsi daha uygun olacak.
Ayrıca şehir güncellemesi ile beraber oyun salt siyaset oyunu değil ayrıca şehircilik oyunu da olacak, bu sebepten şehrinde emek gösteren kişiler ödüllendirilecek :)

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Belediye Başkanı seçimleri kaldırılacak olup; Şehir Valileri gibi atama yoluyla belirleme sistemi kullanılacaktır.

1 Şubat tarihinde sistem uygulanacak olup,
Bu seçim son Belediye Başkanı seçimidir.

Son seçim olması nedeniyle bu seçimden 1. çıkan partiye 5.000 Yeşil Taş değerinde Parti Kasasına oyun parası transfer edilecektir.

Seçimlerin kaldırılmasıyla Belediye Başkanlarının atanma yöntemi öneri ve tartışmaya açık olup,
Herkese iyi oyunlar dileriz.
başkanım partiler arası rekabeti neye göre yapılacak daha fazla aday çıkartabilmek için rekabet saglıyorduk.

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Yerinde ve isabetli bir karar olmuş. Konuyla alakalı yasa tasarımız hazırdı. Oyun içerisindeki makamların hemen hemen hepsi seçimlerle elde edilen makamlardır. Bu durum seçime girme yeterliliğine sahip olmayan ama aktif bir şekilde faaliyet gösteren siyasi partileri olumsuz etkilemektedir. Buna ek olarak herhangi bir partiye mensup olmayan kullanıcılar seçimlere katılamadıkları için belediye başkanlığı görevine seçilememektedirler. Bu çıkmazı ortadan kaldırmak, oyunu ve oyuncuyu rahatlatmak maksadıyla dileyen her oyuncumuz şehir valisi tarafından görevlendirilmek suretiyle belediye başkanlığı görevine atanmalı çalışmalarını sürdürmelidir. Şehir valisi tarafından yapılan atamanın ardından belediye başkanının oyuna devam etmemesi ve görevine son verilmesi durumunda atama hakkı içişleri bakanına geçmelidir. Oyun yönetimimizi kutluyorum.

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Kesinlikle gözden geçirilmeli. Belediye seçimlerinde de rekabet ortamı oluyor

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
Bence belediye başkanı o şehirde bulunan kişiler tarafından yapılsın ve adaylar 2.ve 3. Sıradaki oyuncu olsun
başkanım öneriniz güzel ama parti rekabet şuan kalmıyor.1 milletvekili 2. vali 3.belediye başkanı şuan gözüken ama rekabet lazım.kişisel rekabet olmalı ama parti sıralama için bunu bir tekrardan gözden geçirilmesi gerekli bunun için bir açıklama görmedik.

JR Mehmet (Lider)

ÖVİP 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI 🏛
Vatandaş
Yapım aşamasında olan şehir güncellemelerinin tamamen aktif edilmesiyle Şehrin 1. Olan oyuncusu yine vali ve 2.si Belediye başkanı olması gayet mantıklı ve güzel. Bu durumda seçimle 1.olan parti daha çok belediye başkanına sahip olma konusundaki avantajını kaybedecek gibi görünse de , üyeleri en çalışkan olan partiler ya da partisiz kişiler , kendi çalışkanlıkları ile aynı vali gibi değerli bir makama kavuşacaklar.
Yeni güncelleme şimdiden hayırlı olsun.

J O K E R

Üye
Vatandaş
Buna çözüm olarak şehirleri oyuncuların değil yönetimin seçmesi gerekli girişte hatta bu uygulanacaksa şuan bile oyuncuların şehirleri karılabilir
Kesinlikle doğru bir hamle olmaz oyuncuları çok fazla kısıtlamış olur.
Şahsen ben istediğim şehirden ziyade yönetimin yerleştiği bir şehiri istemem

Ö Z E R

DAİMA ASİL TÜRK
Vatandaş
İnsanların 1 eğitim bile yapmaya erindiği bir ortamda, vergi kasmaya erindiği ortamda bu yeni sistem ile rekabetin azalacağını düşünüyorum. Şimdi önemsenmiyor deniliyor ama bu genlleme olur biz her seçimi önemsiyoruz kardeşlerimize 1 makam almak için çabalıyoruz. Unutmayalım siyaset oyunu bu siyaset demek seçim demek. Oyun siyaset özelliğini bi nebze de olsa kaybedip yarışa dönecek.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İnsanların 1 eğitim bile yapmaya erindiği bir ortamda, vergi kasmaya erindiği ortamda bu yeni sistem ile rekabetin azalacağını düşünüyorum. Şimdi önemsenmiyor deniliyor ama bu genlleme olur biz her seçimi önemsiyoruz kardeşlerimize 1 makam almak için çabalıyoruz. Unutmayalım siyaset oyunu bu siyaset demek seçim demek. Oyun siyaset özelliğini bi nebze de olsa kaybedip yarışa dönecek.
Eğitim yapmayacak, iş yapmayacak, ne yapacak bu arkadsalar :D

Ö Z E R

DAİMA ASİL TÜRK
Vatandaş
Eğitim yapmayacak, iş yapmayacak, ne yapacak bu arkadsalar :D
Söylemek istediğimi çok iyi anladınız Mahmut hocam ama dediğim gibi bu oyunu canlandıran seçimdir bu şekilde rekabeti kaybedeceğiz ve seçim olmadığında çoğu kişi girmeyecek oyuna zaten elimizde olan arkadaşları zor tutuyoruz. Diğer partileri bilmem bizim partideki arkadaşların tamamına yakını çalışıyor ya da okuyor fırsat buldukça gelip burda eğitim yapmaya çalışıyor.

Birde biz belediye makamlarını yeni gelen ihitiyacı olan arkadaşlara destek amaçlı oyunda ısındırma amaçlı vermeye çalışıyoruz. yeni gelen arkadaş durmadan eğitim yapsa bile şuan o makamı zor alacak.