Bu olayla alakalı çok fazla konu acıldıgını fark ettim. Yapılan davranıs tabiki kabul edilebilir değil ancak görüyorum ki çoğumuzun atladığı bir gerçek var. Bazı açılan konularda sizlerinde dediği gibi yiğit kardesimiz yasca küçük. Evet yaptıgı davranıs hoş değil belki ama sizlerin bu kardesimize ne kadar hata yapmıs olursa olsun kaç defa tekrarlamıs olursa olsun abilik ablalık yapıp sabırla hatasını ona fark ettirip hem oyuna hem hayata kazandırmanız gerekirken onu ötekileştirerek uzaklaştırıyorsunuz hayattan. Sizden küçük birine kendini savunurken hakaret edip saygısızlık yaptı diye bu sekilde davranmanız sadece daha gecen hafta istanbulda yasanan vahsi olaya benzer olaylara temel hazırlamak olur. Sizlerinde dediği gibi yaşı küçük ve kendini savunurken bu sekilde tepki vermesi yaşına göre olabilecek bir sey. Sizin ona kendisini küfür ederek savunmaması gerektiğini anlatmanız gerekirken ona daha fazla kin ve öfke kazandırıyorsunuz. Sadece saygıdan değil bu tür durumlardaki hassasiyetinizlede abla abi olmanızı temenni ediyorum. Saygılarımı sunuyor, yıldızlı geceler diliyorum.