Berat Koto ile Röportajımız Hk (2 Kişi İçeride)

Demokratik Medya

Demokratik Cumhuriyet Basın Organı
Vatandaş
Merhaba sayin Başkanonline ailesi. Bugün sayın genel başkanımız Berat Koto ile röportaj yaptık. Kendisine bu değerli vaktini bize ayırdıgı için teşekkür ederiz, siyaset kariyerinde başarılar dileriz

1. Kendinizi bize tanıtabilirmisiniz ve oyun kariyeriniz nasıl başladı ?

İsmim Berat Koto 16 yaşındayım ve oyun kariyerim sürekli strateji siyaset oyunlarını oynarken bu oyunu keşfetmekle başladı.2021 den beri bu oyunu oynarım 4 sene oldu büyük dostlar edindik oyuna biraz ara verince 2023 de döndüm ve Altın Ok partisinden ilk davet aldım hem fikir olarak da hoşuma gitmişti orada da büyük dostluklar edindik.

2. Son günlerde yaşanan krizleri nasıl yorumlarsınız ?

Yakında daha büyük krizler yaşatacağımız için bunlar geride kaldı

3. Liderlik tarzınızı 3 kelimeyle nasıl tanımlarsınız ?

Azim Başarı Ve Dostluk

Bu üçlü bu oyunda çok güçlüdür elinde bunları tutanlar en güçlü lider olabilme potansiyeline sahiptir anca.Fakat bunları elinde bulandıramayanlat üyeleri karşısında en rezil ve en ezik yöneticilerdir.
Bu yüzden bu anlayışı sezip sahip olmaya çalıştım hala önümüzde çok yol var

4. Şuan ittifaksız bir parti olarak yola devam ediyorsunuz herhangi bir ittifak düşünceniz varmı yoksa yola böyle devam mi ?

Evet şuan tek başımıza devam ediyoruz fakat yakında büyük bir güç doğacağının garantisini verebiliriz ittifakimızın da oluşacağını umuyoruz.

5.Hedefleriniz nelerdir acaba bilgi verebilir misiniz ?

Hedeflerimiz var bizle olan kardeşlerimizi ilk öncelikle bakan yapmak önceliğimiz haline geldi ilk önce bu hedef doğrultusunda çalışmaktayım daha sonra da kendim de dostlarımın desteğiyle oyun başkanı olursam çoğu hedefim bitmiş olacak.

6.Size ihanet edenlere sinirli misiniz şuan oyunda duruyorlar mı?

Bana ihanet edenlere hala sinirliyim hele ki bazıları hala rahat durmuyorlar.
Bu insanların kötülüğün ağa babaları olduklarını düşünüyorum ayrıca çoğunun kökünü kuruttuk.Hala olanlar var tabikide.

file_00000000525451f7a24d606512ef4dd7_conversation_id=67f0e0ed-52a0-8006-9918-6f4453e0f140&mes...PNG

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
Dostluk diyen başkana bak tanımadığı insanlara saygısızca konuşup yüksekten konuşmak ne zamandan beri dostluk oluyor 🤣
Milli istiklal üyesi konuştu yüksekten konuşan kim geliyorsun inadına bütün parti üyelerine yazıyorsun.
Siz küfür etmeye ve küfür yemeye devam edin size karşı üslubum degişmicek.

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik partisi
Vatandaş
Merhaba sayin Başkanonline ailesi. Bugün sayın genel başkanımız Berat Koto ile röportaj yaptık. Kendisine bu değerli vaktini bize ayırdıgı için teşekkür ederiz, siyaset kariyerinde başarılar dileriz

1. Kendinizi bize tanıtabilirmisiniz ve oyun kariyeriniz nasıl başladı ?

İsmim Berat Koto 16 yaşındayım ve oyun kariyerim sürekli strateji siyaset oyunlarını oynarken bu oyunu keşfetmekle başladı.2021 den beri bu oyunu oynarım 4 sene oldu büyük dostlar edindik oyuna biraz ara verince 2023 de döndüm ve Altın Ok partisinden ilk davet aldım hem fikir olarak da hoşuma gitmişti orada da büyük dostluklar edindik.

2. Son günlerde yaşanan krizleri nasıl yorumlarsınız ?

Yakında daha büyük krizler yaşatacağımız için bunlar geride kaldı

3. Liderlik tarzınızı 3 kelimeyle nasıl tanımlarsınız ?

Azim Başarı Ve Dostluk

Bu üçlü bu oyunda çok güçlüdür elinde bunları tutanlar en güçlü lider olabilme potansiyeline sahiptir anca.Fakat bunları elinde bulandıramayanlat üyeleri karşısında en rezil ve en ezik yöneticilerdir.
Bu yüzden bu anlayışı sezip sahip olmaya çalıştım hala önümüzde çok yol var

4. Şuan ittifaksız bir parti olarak yola devam ediyorsunuz herhangi bir ittifak düşünceniz varmı yoksa yola böyle devam mi ?

Evet şuan tek başımıza devam ediyoruz fakat yakında büyük bir güç doğacağının garantisini verebiliriz ittifakimızın da oluşacağını umuyoruz.

5.Hedefleriniz nelerdir acaba bilgi verebilir misiniz ?

Hedeflerimiz var bizle olan kardeşlerimizi ilk öncelikle bakan yapmak önceliğimiz haline geldi ilk önce bu hedef doğrultusunda çalışmaktayım daha sonra da kendim de dostlarımın desteğiyle oyun başkanı olursam çoğu hedefim bitmiş olacak.

6.Size ihanet edenlere sinirli misiniz şuan oyunda duruyorlar mı?

Bana ihanet edenlere hala sinirliyim hele ki bazıları hala rahat durmuyorlar.
Bu insanların kötülüğün ağa babaları olduklarını düşünüyorum ayrıca çoğunun kökünü kuruttuk.Hala olanlar var tabikide.

Ekli dosyayı görüntüle 21584
Tebrik ederim Çok iyi röportaj olmuş