finanse derken berat bey nasıl bir finanse bilgilendirelim arkadaşları herkes bilsinBen zaten çoktan kazandım ama abisinden ve arkadaşı Efe İhsandan yardım alabilir çünkü birbirlerini finanse ediyorlar
Eski konularımda finanse durumu bellidir Guapo11i susturunca olaya Efe İhsan ikiside ban yiyince memoli devreye girmiştir en son da ise GüloReis2020 girmiştirfinanse derken berat bey nasıl bir finanse bilgilendirelim arkadaşları herkes bilsin
Konuya fazla hâkim değilim ama sanki hep aynı konuyu konuşup duruyorlar burada bu kadar kendimi anlatacağıma seçimlerde cevabımı verirdim benusta yorumcuya söz hakkı vermek istiyorum @Gonca yorumun nedir?
ama o sizsiniz gonca hanım o yüzden burda kendilerini anlatmaları lazım siz olsanız öyle yapardınız ama siz değilsinizKonuya fazla hâkim değilim ama sanki hep aynı konuyu konuşup duruyorlar burada bu kadar kendimi anlatacağıma seçimlerde cevabımı verirdim ben
pb kimindir tartışması son bulmadı maalesefAsla ama asla Eno VS Arda gibi olamayacak. Üzgünüm
Çözüme de kavuşturamadık onu bir türlü. Çok yazık oldu.pb kimindir tartışması son bulmadı maalesef
Çözüm basit hocam @Mahmut beyin de dediği gibi kan vahşet istiyoruzÇözüme de kavuşturamadık onu bir türlü. Çok yazık oldu.
Ben vatandaş-2 görüyorum işin ucundaÇözüm basit hocam @Mahmut beyin de dediği gibi kan vahşet istiyoruz
yer 2 ye böler diyenler çoktan 10'a bölünmüştür ve saçmalıklarla kendilerini avutmaktadır.Bak bu mantıklı oldu ben beratı tutuyorum berat guapoyi yer ikiye böler
Konuşma beeeeee, boş konuşanlar listesinde baş çekiyorsunuz . Zamanında sesliye gelip bizden akıl alan cocuklar şimdi büyümüş falan filan yapıyor.yer 2 ye böler diyenler çoktan 10'a bölünmüştür ve saçmalıklarla kendilerini avutmaktadır.