Tama bak sana bir sorum olcak anne bitti diye çağırıyon mu bende öyle bir izlenim aldımBilemiyorum küçüğüm hareketlerinden öyle bi izlenim çıkardım
Tama bak sana bir sorum olcak anne bitti diye çağırıyon mu bende öyle bir izlenim aldımBilemiyorum küçüğüm hareketlerinden öyle bi izlenim çıkardım
Yok be küçüğüm şimdilik senle oynayamam işlerim var sen git arkadaşlarınla git kumda oyna hadiTama bak sana bir sorum olcak anne bitti diye çağırıyon mu bende öyle bir izlenim aldım
Hangi partiye güvercinliğe gidiyorsun bebem gelirken çayla şuraları kuruduk beYok be küçüğüm şimdilik senle oynayamam işlerim var sen git arkadaşlarınla git kumda oyna hadi
Sen çay demledin diye biz kupayı eline verecek değiliz be küçüğüm… Biz o güvercinliğe martı sürüsü saldık, dönerken kanat kaldı mı saymadık bile.Hangi partiye güvercinliğe gidiyorsun bebem gelirken çayla şuraları kuruduk be
Google den özlü söz bulmuşsun aferin sana öyle böyle diyorsun kaçarken topukların mabaatına vuruyorduSen çay demledin diye biz kupayı eline verecek değiliz be küçüğüm… Biz o güvercinliğe martı sürüsü saldık, dönerken kanat kaldı mı saymadık bile.
Küçüğüm seni şuan ciddiye alamam yaşın küçük büyü gel öyle konuşalımGoogle den özlü söz bulmuşsun aferin sana öyle böyle diyorsun kaçarken topukların mabaatına vuruyordu
Korkar tavuk ayaz
Yazık aklına kendini ne sanıyorKüçüğüm seni şuan ciddiye alamam yaşın küçük büyü gel öyle konuşalım