bir zamanlar söz verildi oyun bozanlar geri dönemezdi;) (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Net Medya

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli Başkan Online oyuncuları

Bugün Kadir A.'nın oyuna dönüşü hakkında konuşmamız gerekiyor. Bizler bu oyunun huzurlu, adil ve saygılı bir ortam olması gerektiğini savunuyoruz. Ancak geçmişte topluluğa büyük zararlar vermiş ve diğer oyuncuları sürekli olarak dışlamış, hakaretler savurmuş birinin, bir şekilde tekrar aramıza dönmesi kabul edilemez.

Şimdi size soruyorum
Yeni gelen oyuncuları soğutan onlara hakaret eden kadınlara küfür eden bir kişi bu topluluğa nasıl katkı sağlayabilir? Bu adamın geri dönmesi oyunun değerleriyle ne kadar örtüşüyor?

Hatırlatmak gerekirse geçmişte bu tür yönetimsel hamlelerde bulunulduğunda yönetim oyunun düzenini bozan insanlar geri dönemez” demişti. Yani şimdi ne değişti? Geçmişteki sözleriniz politikalarınız nereye gitti Kadir A'nın geri dönmesinin ne gibi bir gerekçesi olabilir? Şimdi biz bu insanları tekrar aramızda görmek zorunda mıyız?

Bir insan geçmişte topluluğa zarar vermişse bu tip kişilerin geri dönmemesi gerektiğini hepimiz biliyoruz. Kadir A'nın forumda nasıl hakaretler savurduğunu nasıl insanları dışladığını ve bir kadına küfür ettiğini unuttuk mu? Sinan Sevim’in forumda paylaştığı yazılar hala duruyor bu insanlar sizin gözünüzde affedilebilir mi?

Ve Sayın Başkan Online Yönetimi bir gün hepimiz hatırlayacağız:“Biz kanal oyuncularımızla mutluyuz kalan oyuncularla devam edeceğiz size geri davet mesajı yapmayacağız” demiştiniz. O zaman niye bu kadar hızlı bir dönüş yaptınız Ne değişti? Gerçekten bu adamların geri dönmesinin oyuna bir katkı sağlayacağını mı düşünüyorsunuz? Hadi onu geçtim bunlar ne kadar geri dönerse, oyuncuları soğutma hızları da o kadar artacak. Yavaş yavaş bizler de bu adamlardan bıkıp oyunu terk edeceğiz.

Bunu size defalarca söyledik Bu oyun insanları dışlamak hakaret etmek veya huzuru bozmak için bir alan değil. Bu oyunun amacı hep birlikte keyifli bir ortam yaratmak ve topluluğu büyütmektir. Kadir Aydın ve benzeri davranışlar sergileyen oyunculara tekrar soruyoruz: Bu oyun için ne kadar değerli bir katkı sunabilirsiniz?

Değerli oyuncular bu oyunun geleceği bizlerin elinde. Lütfen hep birlikte bu oyunun adalet, saygı ve huzur değerlerine sahip çıkalım. Bu tip kişilere fırsat vermek, oyunun ruhuna aykırıdır. Hep birlikte daha iyi bir oyun ortamı yaratabiliriz, ama bunun için bizler hep birlikte hareket etmeliyiz

sayın yönetim mesajı hatırlatalım;)
1737580981429.jpeg

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Her şeyden önce medya hesaplarının art niyeti olarak kullanılmaması yönünde bir uyarıda bulunmuştuk.
Bu soruların hepsini yanıtlarız, kimsenin buna şüphesi olmasın.
Ancak bir medya hesabı bunu özelden soramıyorsa bu şekilde yapmasın.

1737581228828.png
1737581242530.png

İlgili hesaba ait tüm kullanıcılar banlanmıştır.
Ayrıca tüm medya hesapları kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...