Bitti mi sandınız? (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Meclisten çıkan karar halk oylamasına gitmesi için alınmış bir karardir.

Satılmış milletvekilleri halka sormayı uygun gormustur.

@BaşkanOnline kurallar gereği halk oylamasi ile darbenin tekrar oylamaya sunulması gerekiyor .
Doğru, konu tarafımızca yanlış anlasılmıs.

-Oyun Başkanı, eğer çağrıya olumlu dönüş aldı ise Meclis Başkanı tarafından Meclis Bileşenlerinin oy kullanacağı bir 12 saatlik bir oylama yapılır.
Bu oylama sonucu Oyun Başkanı lehine ise Oyun Başkanı Güven Oylaması Referandumu yapılır.
Referandum sonucunda güven oylaması geçildi ise darbe durur. (Girişim ve sonucunda başarısızlık senaryosuna geçilir.)
Sonuç Oyun başkanı aleyhine ise darbe gerçekleşir. (Girişim ve sonucunda başarı senaryosuna geçilir.)

Ali”lowZ”

GÖKBUDUN NEFERİ / KİLİS MV
Vatandaş
Hakeden hakettiğini yaşıyor.

Benimde hakkım göreve devam edememek olursa dediğim gibi devletin kestiği parmak acımaz 🫡
Hakeden derken başkan?
adam doğru düzgünce 4 oy geçersiz dedi
Mb olduğu için olabilir dimi madem zamanın ob atama yapmamış şimdi neden ona kesiliyor fatura?
bi karar verin ya milletin ya darbenin tarafında olun!
Semih (pargalı) ettiğiniz sözü unutmuş değiliz.
Lütfen sözünüzde durun.

ata41

Fatillahçı darbe örgütü_ Leopard A24 Tank şöförü
Yasaklı Üye
Vatandaş
@Fatih TUTUK beni bir sal görevimi yapayım, oyun tarihinin en karmaşık olduğu oyun başkanı olduk sayenizde 👏👏
Konuşma ve tarafımızca verilern talimatlara uy artık, bu sana son çağrımızdır. Beni yetiştirip sahaya atması iyidi, şimdi gelmiş bu partiyi sırtından bıvaklıyorsun