Biz karar verdik oldu... (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bualpra

Üye
Vatandaş
Sayın yönetim bizde karar verdik ortak kararımız oyun başkanı , meclis başkanı bütün bakanlar, bütün millet vekilleri, valiler ve belediye başkanları hepsi tekrardan seçilsin siz istekleri kabul görüyorsunuz ya bunlarıda sizler için çok önem arz ediyor ya bu sizi öngörülü ve düzenleri as edecek statüde ve gerekçede ya karar merciği siz olduğunuza göre bir veya birden çok insanın aldığı kararlara da kesinlik katıp onaylıyorsunuz ya bizlerde dışarıdan taraflı yada tarafsız olarak bütün sistemin tekrar kurulmasını istiyoruz taktir yönetimin ....

Ebedi güç vatandaşın
Ebedi güç halkın
.........

RevanHan

Mili Harekât Partisi
Vatandaş
Sayın yönetim bizde karar verdik ortak kararımız oyun başkanı , meclis başkanı bütün bakanlar, bütün millet vekilleri, valiler ve belediye başkanları hepsi tekrardan seçilsin siz istekleri kabul görüyorsunuz ya bunlarıda sizler için çok önem arz ediyor ya bu sizi öngörülü ve düzenleri as edecek statüde ve gerekçede ya karar merciği siz olduğunuza göre bir veya birden çok insanın aldığı kararlara da kesinlik katıp onaylıyorsunuz ya bizlerde dışarıdan taraflı yada tarafsız olarak bütün sistemin tekrar kurulmasını istiyoruz taktir yönetimin ....

Ebedi güç vatandaşın
Ebedi güç halkın
.........
Adaleti Uyguluyoruz Diyorlar Adaleti Göremiyoruz Ayın 20'ci Gününden Sonra Olsaydı Kurallar Gereği Yetki Meclis Başkanına Verilirdi Ama Daha Önce Gerçekleştiği İçin Seçim Oldu Ve 10 Aday Berirlendi 9'u Çekildi Bunuda Behane Yapip Referandum Yapmak Yerine Yetkiyi Meclis Başkanına Verdiler Bu Bildiğiniz "Palavra".

T U N C A Y

Oyun Savcısı
Vatandaş

Ebedi güç vatandaşın
Ebedi güç halkın
.........
Baskanim daha dune kadar oyun yonetimi adalet timsaliyken sizin gozunuzde neden şuan bunu sorgular oldunuz ve ayaklanmaya gidecek yazilar paylasiyorsunuz. Bu yazi bana gore ayaklanma cagrisidir sizlere yakistiramadim.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyun yönetimi olarak Oyun Başkanını görevden aldığımızda bir karar verdik oldu dedik ve tüm oyuncular buna uydu.
Şimdi de biz karar verdik oldu.
Ortada bir adaletsizlik durumu yok.
Tek adayın yarıştığı Oyun Başkanı oylaması meşru değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...