Bozkurt Harekat Oyun Başkanı Adayı (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan mirfewiron
  • Başlangıç tarihi
M

mirfewiron

Ziyaretçi
40 . dönem oyun başkanlık seçimleri kapımızı çaldı ve heyecanla sizlere büyük bir haberle geliyoruz! Öncelikle, 39. dönemdeki hizmetleri için @Kaan Yüksel Başkanımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şimdi ise yeni bir döneme hazır mısınız?

Heyecanla ve gururla duyuruyoruz ki, Bozkurt Harekat Partisi'nin 40. dönem oyun başkanı adayı, partimizi uzun süredir birçok görevde temsil eden ve bizlere yoldaşlık eden Genel Başkanımız @Sado55

@Sado55 , partimizin bayrağını gururla taşıyan, birlik ve beraberlikten güç alan bir lider. Şimdi, sizlerden aldığı güçle oyun başkanlığı için yola çıkıyor. Ancak unutmayın ki, bu yolda yalnız değil!

Biz, gerçekten güçlü ve birbirine sıkı sıkıya bağlı bir aileyiz. @Sado55 'e olan desteğimizle, bu yolculuğun her anında yanında olacağımızın sözünü veriyoruz.

Emin olun, bu seçimden zaferle çıkacağımıza olan inancımız tam. @Sado55 liderliğindeki Bozkurt Harekat Partisi, daha da güçlenerek yoluna devam edecek.

Sevgili Genel Başkanımız @Sado55 'e bu önemli görevde başarılar diler, birlikte nice zaferlere yürümeyi sabırsızlıkla bekleriz!

Bozkurt Harekat Partisi

IMG_20240115_004427.png

S

Sado55

Ziyaretçi
Teşekkür ederim Bozkurt ailem. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Sizlerin sayesinde buralara kadar geldim. Şimdi ise beni oyun başkanı adayı gösterdiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İyiki varsınız 🫶❤️

S

Sado55

Ziyaretçi
Sado Abime oyun başkanlığı adaylığı hayırlı olsun inşallah birkaç gün sonra, Oyun başkanlığın hayırlı olsun deriz.
#Hazırsanız Başlıyoruz
Zafer İtiffakı Olarak
#HazırsanızBaşlıyoruz
#PartyMustGoOn 😎
#HazırsanızBaşlıyoruz 😎
@Sado55 Hayırlı olsun

#ZaferBizimOlacak

Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İyiki varsınız İyiki sizinleyim. Hepinizi çok seviyorum 🫶❤️

T

Tolga

Ziyaretçi
Değerli arkadaşım, dostum, kardeşim Sado. Uğrunda aylarımızı, yıllarımızı verdiğimiz gözümüzün nuru Bozkurt Harekat’ın lideri. Adaylığın tekrardan hayırlı olsun. Sayısız başarılarımıza yenisini eklemen ve sana en çok yakışacak olan başkanlığı kazanman dileğiyle 🌹

S

Sado55

Ziyaretçi
Değerli arkadaşım, dostum, kardeşim Sado. Uğrunda aylarımızı, yıllarımızı verdiğimiz gözümüzün nuru Bozkurt Harekat’ın lideri. Adaylığın tekrardan hayırlı olsun. Sayısız başarılarımıza yenisini eklemen ve sana en çok yakışacak olan başkanlığı kazanman dileğiyle 🌹
Teşekkür ederim dostum. Nasıl teşekkür edeceğimi inan bilemiyorum. Sayısız başarılarımıza bir başarı daha eklemek isterim ❤️🌹

H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
@Sado55 abim hayırlı olsun başarılar dilerim inşallah kazanan sen olacaksın kazanan bozkurt harekat olacak😊🔥
#HazırsanızBaşlıyoruz
#ZaferBizimOlacak
#HazırOlunGeliyoruz