-Şenol GüneşÇakallar sürüyle gezer kartallar yalnız uçar
-Şenol GüneşÇakallar sürüyle gezer kartallar yalnız uçar
Anlaştık ama beni geçmeTamam hadi kasıyorum mv seçiminden sonra gidersen istifa eder yanına gelirim ona göre![]()
AnlaştıkAnlaştık ama beni geçme![]()
Çok belli oluyor muBeni de bozkurt harekata alın tek tabanca takılacak yine krallarım
Oluyor kral beni de alın gelmeyen adam değilÇok belli oluyor mu
Gel Kral kapımız açıkOluyor kral beni de alın gelmeyen adam değil
İstek attım bile bundan böyle bozkurt harekat altın ok u profilden siliyoruzGel Kral kapımız açık![]()
Hoşgeldinizİstek attım bile bundan böyle bozkurt harekat altın ok u profilden siliyoruz
Tarih Tekerrürden İbaret..İstek attım bile bundan böyle bozkurt harekat altın ok u profilden siliyoruz
Eren senle aynı safta namaz kılsak senin olduğun tarafa selam vermem namazı bitirmem senle mümkünse görüşmeyelim kardeşTarih Tekerrürden İbaret..
Sağol şimal bacıHoşgeldiniz
Eren senle aynı safta namaz kılsak senin olduğun tarafa selam vermem namazı bitirmem senle mümkünse görüşmeyelim kardeş
Hoşgeldin Reisİstek attım bile bundan böyle bozkurt harekat altın ok u profilden siliyoruz
Hoşbuldum kingHoşgeldin Reis
Görürsün senİstek attım bile bundan böyle bozkurt harekat altın ok u profilden siliyoruz
Sende gelGörürsün sen
Akg oyuna dönene kadar altın ok u protesto ediyorumGörürsün sen
O da artık bir Bozkurt!İstek attım bile bundan böyle bozkurt harekat altın ok u profilden siliyoruz
Makarnayı dünya siyaset tarihinde maalesef şu an bulunduğum çizgide olanlar yedi sadece....O da artık bir Bozkurt!
Makarna yemekten sıkılmışsındır sen şimdi![]()
Çok hızlı adapte oldun profil açıklaman falan ahshhagdyahdjsfmsofmMakarnayı dünya siyaset tarihinde maalesef şu an bulunduğum çizgide olanlar yedi sadece....