Bozkurt Harekat Partisinden Neden Ayrıldım (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Cüneyt Derin
  • Başlangıç tarihi
C

Cüneyt Derin

Ziyaretçi
Değerli başkan online sakinleri oyuna başlayalı 10 gün felan oldu bu on gün içinde kendi çapımda birşeyler yapmaya birşeyler öğrenmeye çalıştım... Öncelikle bana oyunu öğrenmem de yardımcı olan Bozkurt Harekatı yetkilileri ve üyelerine sonsuz teşekkürler... Yine aynı şekilde vekil olmam beni heyecanlandırmıştı hemde 7. Günde bunda da emeği geçen herkese teşekkürler...

Bozkurt Harekat tan ayrılma sebebim malum ikili halde vergi görevini yapıyoruz bunu yaparken parti içinden biri ile yaparsan 2 kat puan veriyor bu bir ikincisi ben 1. oynuyorum yeri geliyor sabahliyoruz yeri geliyor uyumuyoruz onca emek ne için hem ödüller için hemde parti sıralaması için en başından beri partyde bı eş bulamadim yazıyorum kimseden çit yok bu hergun %90 böyle olabilir neyse parti dışı arkadaşlarla yaklasik 6/5m vergi kastim parti 2x puan alsın diye başka parti den olan arkadsimi partye dahil edip onunla 2m felan kastım diğer kalanda party içi kişilerle şimdi bu denli birisi DC de vergi eşini party içi bulamamaktan üslupla bir şekilde 10 . Günde isyan eder ve kimsede buna kalkıp cvp vermezse siz o ortamda durur musunuz? İplenmediginiz yerde durmazsiniz....

Partiden çıktıktan sonra parti başkanın kalkıp sen vergi eşi bulamadığım için partiden çıktın demeside ortamın akıbetini gözler önüne seriyor zaten

Benim derdimin 2x puan sayesinde parti puanında diğer partilerden önde olmak isteyip ve bu düşüncenin tamamen kendi partisi olduğunu idrak edemeyip bana eş bulamadigin için çıkıyorsun demesi canı gönülden üzmüştür ...

Bozkurt Harekattin hiçbir üyesi ve yetkilisi ile husumet yaşamamakla beraber kendi isteğim ile partiden istifa etmiş bulunmaktayım hepsi yine arkadaşım dostumdur..

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

O

OsmanGn

Ziyaretçi
Partiyi düşündüğünü pek sanmıyorum. Düşünseydin seçim zamanı pat diye çıkmazdın. Amacının tamamen vergi sıralamasında önde olmak! Eş bulamadığın için ise öfkelenip çıktın. Zor durumlarda yanımız da olmayanla işimiz olmaz iyi ki erken çıktın. Neyse hayırlısı bakalım. 🙂

yunus emre duruk

Börü
Vatandaş
Değerli başkan online sakinleri oyuna başlayalı 10 gün felan oldu bu on gün içinde kendi çapımda birşeyler yapmaya birşeyler öğrenmeye çalıştım... Öncelikle bana oyunu öğrenmem de yardımcı olan Bozkurt Harekatı yetkilileri ve üyelerine sonsuz teşekkürler... Yine aynı şekilde vekil olmam beni heyecanlandırmıştı hemde 7. Günde bunda da emeği geçen herkese teşekkürler...

Bozkurt Harekat tan ayrılma sebebim malum ikili halde vergi görevini yapıyoruz bunu yaparken parti içinden biri ile yaparsan 2 kat puan veriyor bu bir ikincisi ben 1. oynuyorum yeri geliyor sabahliyoruz yeri geliyor uyumuyoruz onca emek ne için hem ödüller için hemde parti sıralaması için en başından beri partyde bı eş bulamadim yazıyorum kimseden çit yok bu hergun %90 böyle olabilir neyse parti dışı arkadaşlarla yaklasik 6/5m vergi kastim parti 2x puan alsın diye başka parti den olan arkadsimi partye dahil edip onunla 2m felan kastım diğer kalanda party içi kişilerle şimdi bu denli birisi DC de vergi eşini party içi bulamamaktan üslupla bir şekilde 10 . Günde isyan eder ve kimsede buna kalkıp cvp vermezse siz o ortamda durur musunuz? İplenmediginiz yerde durmazsiniz....

Partiden çıktıktan sonra parti başkanın kalkıp sen vergi eşi bulamadığım için partiden çıktın demeside ortamın akıbetini gözler önüne seriyor zaten

Benim derdimin 2x puan sayesinde parti puanında diğer partilerden önde olmak isteyip ve bu düşüncenin tamamen kendi partisi olduğunu idrak edemeyip bana eş bulamadigin için çıkıyorsun demesi canı gönülden üzmüştür ...

Bozkurt Harekattin hiçbir üyesi ve yetkilisi ile husumet yaşamamakla beraber kendi isteğim ile partiden istifa etmiş bulunmaktayım hepsi yine arkadaşım dostumdur..

Hepimiz için Hayırlısı olsun Başkanım. İnşallah sizin için Hayırlısı ve iyisi neyse o olsun 🌹

T

Tolga

Ziyaretçi
Merhabalar. Normal şartlarda bu tip açıklamalara cevap verip, ikili diyalog halinde ilerletip forumu meşgul etmek bana göre değildir. Ancak şahsımı geçtim, partime ve bulunduğum makama karşı ithamda bulunulduğundan ötürü cevap verme zorunluluğum doğmuş durumda.

İlk olarak, parti içerisinde vergi eşi bulamamaktan, eş bulamadığınız için başka partilerden başkanlarla vergi eşleşmesi yaptığınız için (ki bu sonuna kadar hakkınızdır) ve 10. Günde isyan ederek çıktığınızı söylüyorsunuz. Ancak es geçtiğiniz noktalar var. Vergi eşi bulamamanız sebebiyle şikayette bulunarak partide ve sunucumuzda bulunan tüm başkanlarımızı ve arkadaşlarımızı suçluyorsunuz aslında. Ama eşleştiğiniz her üyeyi sürekli darlayarak, hala onaylamadın, çok yavaşsın gibi söylemlerle yeni eş aradığınız gerçeğini belirtmiyorsunuz.
1694017803105.jpeg
Burada da gördüğünüz üzere siz eş beğenmiyorsunuz. Devam edelim, isyan ediyorsunuz ama ettiğiniz isyanın sunucumuzda eşleşme kanalında yazdığınız yazılardan ibaret. Madem bu kadar şikayetçiydiniz, o halde neden partiden çıkmak yerine bu konuyu gelip ESKİ ÜYESİ olduğunuz partinin başkanına açmadınız. Hani partiyi düşünecek kadar samimiydiniz ya, gelip bana bildirdiniz de ben mi cevap vermedim ?

Gelelim ortamın akıbetini gözler önüne seren noktaya. Siz her ne kadar beni bir yerinize takmayıp eş bulamadım diye şikayetinizi söylemeseniz de, ben ayrıldığınızı görüp sizde görmediğim samimiyetle size mesaj atıp sorun nedir diye sordum. İnkar edecekseniz mesajı duruyor. Lakin orada bile bana açıklama yapmaya gerek duymayıp discorda bakmamı söylediniz. Size soruyorum şimdi, kim daha samimi ? Kim daha çok partisini ve üyeleri düşünüyor ? Kendinizi istenmeyen adam yerine kendiniz koymuşsunuz. Peki hiç sordunuz mu meclis başkanına beni neden milletvekili olarak atadınız diye ? Yaptıklarımı söyleyip reklam yapan birisi değilim ancak, meclis başkanımızla iletişim halinde olup emek verdiğiniz için sizin isminizi atama için vermiş olmam tam da ortamın akıbetini gözler önüne seren bir durum bence. Kimin neyi idrak edemediği bence çok açık. Sonuç olarak çıkıp gitmenize üzüldüğümü söyleyemeyeceğim. Lakin samimi olmadıktan sonra bir önemi yok. Üzüldüğüm tek nokta sizin için uğraşan arkadaşlarımın emekleri boşa gittiğidir. Yine de helali hoş olsun. Sanmıyorum ama belki az da olsa değer bilirsiniz sizin için emek harcamış arkadaşlar için. Saygılarımla.

M

MuhammedAvcı

Ziyaretçi
Oyunda ve Bozkurt Harekat partisinde yaklaşık olarak 1 buçuk yıldır bulunuyorum.

Beni partide tutan asıl şey burada buradaki abi-abla kardeş ortamı oldu şuana kadar. Benden 15 yaş büyüksün bunun tanımını yapmak benim haddime değil ama tek birşey söyleyebilirim, en azından iletişim kurduğumuz platformun sohbet kısmına bu şekilde bir sorunun olduğundan bahseydin ben bile dönüp yardım ederdim ki, bunu üniversite sınavına çalıştığım dönemlerde bile yapmışlığım var.

Hakkında Hayırlısı 🙏🙏

Muzaffer Arslan

33.34.35. dönem Kırşehir başkanı 26.denizli
Vatandaş

Başkanım sizin yeriniz ilk adım bize katılın

YunusEmre0666

ÇIGLIK REİS - Bozkurt Harekat
Vatandaş
Abi ben şunu söyleyim iyi kötü burda uzun zamandır Bozkurt Harekat partisindeyim burda olan samimiyet sohbet muhabbet yardımlaşma arkadaşlık belki başka yerlerdede vardır lakin yinede ben görüşlere saygı duyan birisiyim oyunda da hayatında başarılar dilerim seni yeni tanıdım sıkıntı yok....

C

Cüneyt Derin

Ziyaretçi
Hepnizin yeri ayrı abicim dediğim gibi kimseye şarkın değilim düşman hiç hepinizin emeğine sağlık nasip böyleymiş