Bozkurt’ta Büyük Değişim!! (3 Kişi İçeride)

Ş İ M A L

BH-GBV🐺UBY (Umuta bağlı yönetim) Üyesi
Vatandaş
❗️❗️Bozkurt Harekat Partisi’nde Parti İçi Kongre Gerçekleştirildi❗️❗️

Bozkurt Harekat Partisi’nde bugün önemli bir gelişme yaşandı. Parti içinde gerçekleştirilen kongrede, yeni dönem için parti başkanlığı seçimi yapıldı.

Kongreye tek aday olarak katılan ve diğer adayları kabul etmeyen @Umut , tüm delegelerin oyunu alarak Bozkurt Harekat Partisi Başkanlığına mecburen seçildi.

Parti içinde büyük destek gören(mecburen) Umut, yaptığı kısa konuşmada, ❗️“Birdahaki kongrede aday olmak isteyen üyeler partiden ihraç edilecektir”❗️ ifadelerini kullandı.

Kongre, birlik ve beraberlik havasında sona ererken; parti üyeleri, Umut’un liderliğinde daha güçlü adımlar atılacağına olan inançlarını dile getirdi.

Yeni görevinde Umut’a başarılar diliyoruz!

(Bu seçimde oy kullanmazsam görevimin elimden alınacağına dair tehdit edildim.!!)

Umut

PARTİ BAŞKANI
29. Dönem Oyun Başkanı

Bozkurt Harekat Partisi’nde bugün önemli bir gelişme yaşandı. Parti içinde gerçekleştirilen kongrede, yeni dönem için parti başkanlığı seçimi yapıldı.

Kongreye tek aday olarak katılan ve diğer adayları kabul etmeyen @Umut , tüm delegelerin oyunu alarak Bozkurt Harekat Partisi Başkanlığına mecburen seçildi.

Parti içinde büyük destek gören(mecburen) Umut, yaptığı kısa konuşmada, ❗️“Birdahaki kongrede aday olmak isteyen üyeler partiden ihraç edilecektir”❗️ ifadelerini kullandı.

Kongre, birlik ve beraberlik havasında sona ererken; parti üyeleri, Umut’un liderliğinde daha güçlü adımlar atılacağına olan inançlarını dile getirdi.

(Bu seçimde oy kullanmazsam görevimin elimden alınacağına dair tehdit edildim.!!)
Demokrasiye olan inancımdan yılmayacağım yaşasın bazı şeyler 😂😂

AKTO

BHP | Yönetim Üyesi
Vatandaş
Genel başkanlık için aday olursam ihraç edilceğim söylendi herşey yalan tek adaylı seçime gitti sayın genel başkanımız Umut.
Hayırlı olsun başarılar

ErenA

🫳 🐺
Yasaklı Üye
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Bozkurt Harekat’ta seçim yaptık ama aday olmak yasaktı. Tek aday çıktı, haliyle kazandı. Biz de büyük bir heyecanla sonucu bekledik (!) Demokrasi mi? O da izleyici olarak katıldı herhalde.

ErenA

🫳 🐺
Yasaklı Üye
Bozkurt Harekat’ta yapılan bu tek adaylı, göstermelik seçimi kabul etmiyorum. Demokrasi, rekabet ve adil yarış gerektirir; önceden yazılmış bir senaryoyu değil. Bu sonucu tanımıyorum.

Sado55

Yeni Üye
Vatandaş

Umut’u boykot edin

ErenA

🫳 🐺
Yasaklı Üye
Gerçek sonuçları açıklayın bir oylama yaptık %75 @AKTO Kazandı yalanları dinlemek istemiyoruz..