bencede kadir artık tartışmayalımDüşünüyorum,ama tartismayalim.
işlerine geldikleri gibi anlayacakları için yorum dahi yapmıyorumDikkatli bir şekilde okuduğum zaman şarkı sözü olarak algılıyorun sayın kafir başkanım xjsnsksmsmd altında yatan edebiyatı'da diğerlerinin anlamasını talep ediyorum 🫡
Bu Konuda Çok Haklısınız Sayın Başkanım Size Katılıyorum 🫡🫠işlerine geldikleri gibi anlayacakları için yorum dahi yapmıyorum
Ben zaten kimseyle tartışan kavga eden birisi değildim, beni siz delirttiniz.bencede kadir artık tartışmayalım
kalbimi kırıyorsun ilk başlatan sendin üzme beni .dBen zaten kimseyle tartışan kavga eden birisi değildim, beni siz delirttiniz.
Kadir Aydın izleme modu aktif...
Bende kaostan nefret ederimBen zaten kimseyle tartışan kavga eden birisi değildim, beni siz delirttiniz.
Kadir Aydın izleme modu aktif...
Şuan yine tartışma seziyorum.bakkalbimi kırıyorsun ilk başlatan sendin üzme beni .d
Koasun kızı da sen değilsin zatenBende kaostan nefret ederim
sezmeyin kadir bey tartıştığım kişi siz değilsinizŞuan yine tartışma seziyorum.bak
Oha nerden bildinKoasun kızı da sen değilsin zaten
-namık kemalBende kaostan nefret ederim
İlkokulda derslerim hepsi 5 ti.Oha nerden bildin
Buna inanma yüzdem beşiktaşın şampiyon olacağına inanma yüzdemle eşit orantılı…Bende kaostan nefret ederim
Süper . İzleme modu açıksezmeyin kadir bey tartıştığım kişi siz değilsiniz
sera’nın söylediği daha banko gibiBuna inanma yüzdem beşiktaşın şampiyon olacağına inanma yüzdemle eşit orantılı…
Haydaaa bak bu olmadı ama Zorbey…sera’nın söylediği daha banko gibi
Mesajı beğenen @mirfewiron başkanım seni de şiddetle kınıyorum…sera’nın söylediği daha banko gibi