Bu nasıl olabiliyor? (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Emirhan'
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

Emirhan'

Ziyaretçi
Bu akşam profil fotoğrafımı değiştirmek isterken eski mail hesabimi girmişim ve girdiğim mailde bu tarz bir hesap karsima çıktı ben bu maili oyuna ilk başladığım sene kasim 2022 de oyuna kaydettim ve subat 2023 te hesabi sildim simdi bakıyorum ve bir siyasetçinin adina açılmış ve benim mailim kullanılmış hatta şifresi bile aynı bu konuda yardımcı olursaniz sevinirim bunu yapandan da hesabi sorulsun 1000004052.jpg1000004051.jpg1000004050.jpg

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Gün geçmiyor ki ilginç olaylar silsilesi ardını bırakmıyor 🤔

Y

yappız

Ziyaretçi
Gün geçmiyor ki ilginç olaylar silsilesi ardını bırakmıyor 🤔
Bu konuda da hiç katılacağımı düşünmezdim son yaşanan parti sıralaması sorunu için yönetim geçmişte önlem almıştı yanlış hatırlamıyorsam yarım saate bir yenileniyordu sıralama 1 seçimde son 3-4 dk kala yenilenmişti bunun önüne geçmek için her dakika yenilenecek demişlerdi geçen seçimde de gördüğümüz üzere bu çözüm de işe yaramadı sürekli kendi önlemimizi almak zorunda kalıyoruz

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Bu konuda da hiç katılacağımı düşünmezdim son yaşanan parti sıralaması sorunu için yönetim geçmişte önlem almıştı yanlış hatırlamıyorsam yarım saate bir yenileniyordu sıralama 1 seçimde son 3-4 dk kala yenilenmişti bunun önüne geçmek için her dakika yenilenecek demişlerdi geçen seçimde de gördüğümüz üzere bu çözüm de işe yaramadı sürekli kendi önlemimizi almak zorunda kalıyoruz
Aman tanrım dedim @yappız bu kadarı fazla değil mi 🤔😁

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Bir çözüm mutlaka bulunacaktır zaman gerekecektir onun içinde bizde bu durumdan memnun değiliz

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Şuan çok saçma b1000004053.jpgirsey var ortada ben mailimi kasımda oyuna kaydettim sıfır hesap olarak ama mesajlara bakınca ağustosta açmışım olarak gözüküyor ve ağustosta bir kullanıcı bu hesaba mesaj atmis

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Panele erişim sağlayan arkadaşlar vardı bir ara yanılmıyorsam bir süreç işlenecekti numaralarımız bile görünüyordu @KURT 77 kardeşimin olayındaki gibi @Mahmut bu konudaki süreci öğrenebilirsek sevinirim
Şu an böyle bir durum söz konusu değil, ilgili durumda arkadaş yalan söylediğini itiraf etti zaten.

Birkaç soru sormamız için, lütfen instagram üzerinden iletişime geçer misiniz? @Emirhan B**

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...