Bugünkü röportajımızın Konuğu T U L K A S (1 Kişi İçeride)

Uluslararası Medya

Uluslararası Medya
Vatandaş
Göktürk Partisi genel başkan vekili

1.Öncelikle kendinizi bize tanıtır mısınız.

Cevabı: İsmim eyüp T U L K A S olarak biliniyorum antepliyim.

2.Oyunda hedeflediğiniz veya olmak İstediğiniz bir makam var mı

Cevabı: Evet var meclis Başkanlığı Genelkurmay Başkanlığı.

3.Oyunda İyi ki yaptığım dediğiniz bir şey var mı.

Cevabı: Yaptıgım yok ama iyiki tanıştım dediğim 2-3 kişi var örnegin bilgem abla ve sinan abi iyi ki tanışmışım diyorum bu başkanlarım ile.

4.Oyunda kendini Yükseklerde gören biri var mı düşünceniz kadarıyla.

Cevabı: tek bi isim vereyim Y İ G İ T
Tam bir makam sevdalısı yapmasa bile yaptım diyen birisi kendisi.

5.oyunda nefret ettiğin bir oyuncu var mı Varsa kim

Cevabı: Tabikide var örnegin YİĞİT nefret ediyorum ondan günahımı istesin onu bile vermem o derece yani.

6.Son gelen Kurallar ve güncellemeler hakkında bir düşünceniz nedir.

Cevabı: Yani şöyle diyeyim güzel oldu yönetimin eline sağlık beğenmeyenler var ama yapıcak bişey yok kurallara uymak zorundayız.

7.Peki oyunda Keşke yapmasaydım dediğiniz bir pişmanlığınız var mı.

Cevabı: Var tabikide bi ara parti üyelerimizle beraber oyunu bırakmıştık keşke yapmasaydık şimdi daha iyi yerlerde olurduk

8.Göktürk Partisi yeniden kuruldu biliyorsunuz ki tekrardan yükseklere oynayacağını düşünüyor musunuz

Cevabı: Tabikide Bilgem
Başkan önderliginde zirveye ulaşabileceğimizi düşünüyorum.

9.Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı.

Cevabı: Değerli vaktinizden
bana ayırdığınız için teşşekür ediyorum kolay gelsin diyorum.

Göktürk Partisi genel başkan vekili
T U L K A S

Kendisine röportaja katıldığı için teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Uluslararası medya

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Arkadaşlar herkes röportaj yapıyor. Her medya kuruluşu şu soruyu soruyor. Oyunda nefret ettiğiniz biri varmı ? Yapmayın arkadaşlar şu soruyu sormaktan vazgeçin. İnsanları birbirine düşürmeyin. Eee yiğit başkan gelsin cevap versin. Sonra eyüp başkan bir cevap.

“hor baktık mı karıncaya
kırdık mı kanadını serçenin
vurduk mu karacanın yavrulusunu
ya nasıl kıyarız insana”

Üzmeyin birbirinizi oyun bu. 🌹🌹🌹 Medya kuruluşlarınında tavsiyem. Bu soruyu sormaktan vazgeçin. 🙏🏻🙏🏻

- Y U N U S -

Hürriyet Parti Sözcüsü
Vatandaş
Arkadaşlar herkes röportaj yapıyor. Her medya kuruluşu şu soruyu soruyor. Oyunda nefret ettiğiniz biri varmı ? Yapmayın arkadaşlar şu soruyu sormaktan vazgeçin. İnsanları birbirine düşürmeyin. Eee yiğit başkan gelsin cevap versin. Sonra eyüp başkan bir cevap.

“hor baktık mı karıncaya
ya nasıl kıyarız insana”

Üzmeyin birbirinizi oyun bu. 🌹🌹🌹 Medya kuruluşlarınında tavsiyem. Bu soruyu sormaktan vazgeçin. 🙏🏻🙏🏻
Sizi gönülden tebrik ediyorum başkanım. Dediklerinize harfiyen katılıyor ve destekliyorum. Umarım bu çağrı ciddiye alınır..

Uluslararası Medya

Uluslararası Medya
Vatandaş

“hor baktık mı karıncaya
ya nasıl kıyarız insana”

Tamamdır Bu sorunuzu dikkate alacağız Bir daha da böyle soru sormayacağız Bilgilendirme için teşekkür ederiz

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı

“hor baktık mı karıncaya
ya nasıl kıyarız insana”

Şu muratı sevmiyorum ama, doğru söylemlere katılmak gerekir. Katılıyorum bu dediklerine.
Medyalar soruları değiştirmesi yönünde iyi bir adım atmalı. Sorular kişiye yönelik değil ,oyuna yönelik, ve röportaj yapan kişinin kendisine yönelik olabilir.

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Şu muratı sevmiyorum ama, doğru söylemlere katılmak gerekir. Katılıyorum bu dediklerine.
Medyalar soruları değiştirmesi yönünde iyi bir adım atmalı. Sorular kişiye yönelik değil ,oyuna yönelik, ve röportaj yapan kişinin kendisine yönelik olabilir.
Bende şu kadiri sevmiyorum ama doğru söylemiş. Oyuna yönelik bir röportaj daha doğru olacaktır. Kadiri sevmiyorum ama saygı gösteriyorum bakın. 😂😂

Y İ Ğ İ T

Türk Ulus🇹🇷
Vatandaş
Röportaj yapacak tam adamını bulmuşsunuz dedikleri kadar saçma sapan bir cevap yok kendisi bütün makamı saymış birde bana makam sevdalısı dio düne kadar knk bizim partiye gel lütfen diye yalvaran da ben deilim eyüp konusmamani tercih ederim

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Parti Başkanı
Vatandaş
İnsanların kişisel düşüncesi değil de oyun hakkındaki düşüncelerini sorsanız daha iyi olurdu. Burada bir kişinin diğer kişi ile olan bağlantısını öğrenmek zorunda değiliz 😃
Kargaşa çıkarmak için sorulmuş sorular diye yorumladım

Y İ Ğ İ T

Türk Ulus🇹🇷
Vatandaş
İnsanların kişisel düşüncesi değil de oyun hakkındaki düşüncelerini sorsanız daha iyi olurdu. Burada bir kişinin diğer kişi ile olan bağlantısını öğrenmek zorunda değiliz 😃
Kargaşa çıkarmak için sorulmuş sorular diye yorumladım
Aynen öyle kendi arasında havalara girio konuştuğumuz yok uzun zamandır en son yazısı partiye gel oldu bahane ario kavgaya

Uluslararası Medya

Uluslararası Medya
Vatandaş
Biz de kendimizi geliştiriyoruz daha yeni kurulduk ayrıca tek eleştirilen niye biziz bu medyayı kurmadan önce analiz yaptık ona göre sorduk.

Mehmet 09

ÖVİP Parti Yöneticisi ve Oyun Savcısı
Vatandaş
@Y İ Ğ İ T aynen öyle bence de verdiğin cevapta haklısın. Oyunda rakibiz mesela ama kimse kimseyi küçük düşürücü yorum yapmamalı. Sen saygını bozma dik dur eğilme yeğen 😉