Çankırı belediye başkanı Hk. (2 Kişi İçeride)

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Çankırı belediye başkanı @Murat Ünlü , forum üzerinden Fenerbahçe güzellemeleri yapmakta, Veysel efendiye emirler vermekte.
Çankırı ili sakinleri olarak hepimiz Galatasaraylıyız ve bu oyuncu ilimizde ki sükuneti bozmaktadır.

@Murat Ünlü yü daha önce @Hilmi başkan ile şehirden kovduk, ancak tekrar geriye geldi. Artık bu konuya yönetimin el atmasını rica ediyoruz.

@Murat Ünlü nün görevden alınarak yerine kanı sarı kırmızı akan @Büyük Mesut başkanın atanması ricamizdır.

#istenmiyorsunmuratünlü

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Çankırı belediye başkanı @Murat Ünlü , forum üzerinden Fenerbahçe güzellemeleri yapmakta, Veysel efendiye emirler vermekte.
Çankırı ili sakinleri olarak hepimiz Galatasaraylıyız ve bu oyuncu ilimizde ki sükuneti bozmaktadır.

@Murat Ünlü yü daha önce @Hilmi başkan ile şehirden kovduk, ancak tekrar geriye geldi. Artık bu konuya yönetimin el atmasını rica ediyoruz.

@Murat Ünlü nün görevden alınarak yerine kanı sarı kırmızı akan @Büyük Mesut başkanın atanması ricamizdır.

#istenmiyorsunmuratünlü
Başkan online tarihinin en haklı postu👍👍

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Makam odamın duvarında başkomutanımın, cumhurbaşkanımın ve victor oshimenin posterleri asılı olacak

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Yasaklı Üye
Vatandaş

#istenmiyorsunmuratünlü
Yav kralım bu adama kaç kez daha darbe yapacaksın😂😂 #muratünlüyalnızdeğildir

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik partisi
Vatandaş

#istenmiyorsunmuratünlü
Murat Ünlü başkanı Şehrimize bekliyoruz kırşehir'imize renk katacağını düşünüyorum ayrıca bizim şehrimizde Herkes istediği takımı tutabilir Daha doğrusu ben bir Beşiktaşlı olarak şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yi destekliyorum Murat Ünlü başkanın istenmediği yerde durmamasını tavsiye ederek bizim Şehrimize bekliyorum😃😃😁

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Murat Ünlü başkanı Şehrimize bekliyoruz kırşehir'imize renk katacağını düşünüyorum ayrıca bizim şehrimizde Herkes istediği takımı tutabilir Daha doğrusu ben bir Beşiktaşlı olarak şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yi destekliyorum Murat Ünlü başkanın istenmediği yerde durmamasını tavsiye ederek bizim Şehrimize bekliyorum😃😃😁

Al götür al götür

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Gene futboll herkesi etliye sütlüye karışmayan takıma davet ediyorum buyursunlar Beşiktaş 😁😁

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
kırşehiri en çok mesut seviyor ismail kral

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
#KADİRBoykot çağrısına sessiz kalamayız..