CB36 - Özür Açıklaması (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan CB36
  • Başlangıç tarihi
C

CB36

Ziyaretçi
Saatlerdir Düşündüm;

Günlerdir Secim İçin Çok hepimiz Çok Uğraştık özellikle Benim Yaptığım Propaganda'lar Çok ise Yaradı Hem Foruma Bir Hareketlilik Hemde Karşı İttifaka Bir Hareketlilik Geldi Herkes Oy Toplamak İçin Elinden Geleni Yaptı Ama bazı Hareketler Hiç İyi Olmadı biz Normal bir Propaganda Yaparken Karşı Tarafın Bir Partisi Sürekli Algı Sürekli Yanlış Beyan Vererek Bizleri Baya Üzdü Benim paylaşımlarımı hepiniz Gördünüz Kırıcı cümleler kullanılmamış Edep Bozulmamış Yanlış beyanda Bulunmamıştım. Olanlar için üzgünüm.
Hepimizin Emeğine Yazık Oldu Ne konuda seçime değil sanki laf yarışına girmişiz ben özellikle buradan oyun başkan adaylarından özür diliyorum aylardır ilk defa secim bu kadar heyecanlı oldu Çok çekişmeli devam ediyor kimin kazanıp kazanamayacağı belli değil kazananın ve kaybedenin özellikle tebrik edilmesi gereken bi secim bu. gereksiz Çok tartışmalara girdik, bunun hepimizden çok oyuna yeni gelen oyunculara özellikle olumsuz örnek davranışlar Sergiledik . burdan ben kendi adıma tüm başkan online camiasından özür diliyorum seçim bitene Kadar Hiç Bir Tartışmaya Girmeyeceğimi Söyleyebilirim.
Hayırlı Akşamlar