E
E.A.
Ziyaretçi
Galatasaray 

Gonca modda şaka yapıyor zaten
Hayırlı olsun başkanım
Sağlam parti başkanım, bende sizinleyim![]()
böyle birşeyin olabilmesi kesinlikle imkansız çünkü oyun adı üstünde başkanlık oyunu maç oyunu yani futbol oyunu değil o yüzden de tamam parti adı olarak futbol kulüpleri isimleri koyarsınız hakkınız normal de ama oyun adını değiştirmek gibi birşey asla olamaz bunu yönetim bile yapmaz zaten oyun adı sabit hiçbir şekilde değişmez bunu tüm oyuncularda a dan z ye biliyor ama eğer oyunla ilgili oyunun işleyişi yani başkanlıkla gerçek hayatla birebir önerileriniz varsa herkes gibi bizler gibi paylaşabilirsinizAyrıca partinin nihai hedefleri arasında oyun adının BAŞKANONLİNE GS olması bulunmaktadır.
Arkadaşım iyimisin Mahmut bey şaka yapıyor yahuböyle birşeyin olabilmesi kesinlikle imkansız çünkü oyun adı üstünde başkanlık oyunu maç oyunu yani futbol oyunu değil o yüzden de tamam parti adı olarak futbol kulüpleri isimleri koyarsınız hakkınız normal de ama oyun adını değiştirmek gibi birşey asla olamaz bunu yönetim bile yapmaz zaten oyun adı sabit hiçbir şekilde değişmez bunu tüm oyuncularda a dan z ye biliyor ama eğer oyunla ilgili oyunun işleyişi yani başkanlıkla gerçek hayatla birebir önerileriniz varsa herkes gibi bizler gibi paylaşabilirsiniz
Dün akıllıydım parti kurmak istedimBen partim için ciddi ciddi üye toplamaya çalışırken yöneticimizin geyik yaparak benim yazdıklarımla kafa bulması üzdü beni
Minimum 5000 taşa barışabilirim![]()
Kutsal Yüce Süper Kahraman Başkumandan Mareşal Halife i Bin Süvari Ninja Komando Bordo Bereli Sayın dışişleri bakanımız, İçişleri bakanımız, halifemiz üstadlar üstadı krallar kralı Fatih Terim partisi kurman daha güzel olur bence başkanım
Ben şimdiye kadar kurardım da gonca kapatır diye kurmuyodumGALATASARAY şeklinde olursa izin verilecek olup ayrıca parti kasasına 5000 yeşil taş destek, parti sıralamasında en üst sırada gözükmesi ve oyuna kaydolan oyuncuların kendiliğinden bu partiye üye olması sağlanacaktır.