S
Daha yeni başlıyoruzSera tamam anladık oyundasın varlığını hissediyoruz
Çok duydum bu cümleyi ama hayırlısı olsunDaha yeni başlıyoruz
Bende çok şey duyuyorum Fettahcım ama söylenilenlerle yapılan şeyler birbirini niyeyse karşılamıyor NeyseÇok duydum bu cümleyi ama hayırlısı olsun
Doğru söylüyorsun söylenen kişiler aynı kalsa söylenilen kişiler söylenileni yapardı anladın sen mevzuyuBende çok şey duyuyorum Fettahcım ama söylenilenlerle yapılan şeyler birbirini niyeyse karşılamıyor Neyse
Anladım Fettahcım da sen genede izinsiz çok dolanma buralarda malum Emrullahcın kızarsa ziyarete geliyor sıkıntı olmasın sjskskslsDoğru söylüyorsun söylenen kişiler aynı kalsa söylenilen kişiler söylenileni yapardı anladın sen mevzuyu
Emrullah ne alaka?Anladım Fettahcım da sen genede izinsiz çok dolanma buralarda malum Emrullahcın kızarsa ziyarete geliyor sıkıntı olmasın sjsksksls
İttifakın yani Emrullah demişim pardon dilim sürtmüşEmrullah ne alaka?
Emrullah diye biri yok oyunda da ittifağımızdada rahat olİttifakın yani Emrullah demişim pardon dilim sürtmüş
Hahahahhaha hahahahEmrullah diye biri yok oyunda da ittifağımızdada rahat ol
Maalesef ya Kayacan ve tayfasına yağmurlu hava da su yokBende bi kırmızı tuborg alayım
Ben daha ne mizahlar yaparım burdada Maraz kızar ondan yapmıyorumHahahahhaha hahahah
Güzel şakaydı Fettah ya görmeyelim mizah yeteneğin baya gelişmiş ajsklsls
Doritos Cubun varmıDikkat! Aşağıdaki görseller hazım problemi yaratabilir. Ücretsiz soda servisimiz bulunmamaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 11269
Ekli dosyayı görüntüle 11270
neden Türkiye kahvesi demedin nsjsnjsnsnjşey ben bir türk kahvesi alsam sade
ay ben bunu nasıl kaçırdım ya qçsçqçsçwçsçwçsçsneden Türkiye kahvesi demedin nsjsnjsnsnj